- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Малчуганите - днес
Вчера родителите ми имаха гости, а аз имах щастието да се грижа за едно oт децата на въпросните гости. Става въпрос за 10-годишно момиченце (четвърти клас)Повярвайте ми, останах много поразена от нивото на "развитие" на днешните "деца"
От разговора, който проведох с нея ми стана ясно, че Вероника (така се казва) през лятото обичала да стои навън до 1 през ноща, много се дразни, когато преди да излезе с приятелки, по-малката и сестра и пречи да се гримира, и как веднъж целият клас прекрил един съученик, когато цигарите му изпаднали от раницата ...а накрая, когато все пак се, намерило кой да каже истината на г-жата, тя отвърнала:"Еми, не сме сигурни, че са точно негови и въпросът е приключен.."
А, да и замалко да забравя баща и я е научил да пие по 50 грама джин с тоник и ликьор (no comment)..и още нещо през времето, когато бяхме заедно не знам колко пъти младата госпожица употреби "бати" и разни му там производни..като се замисля аз на нейните години си играех с кукли..
Това ли са децата на България?
Така ли трябва да реагира една учителка?
В крайна сметка стигам до извода, че сами по себе си децата не са виновни за нищо, виновно е обществото, че ги обгръща само с гадости ..
Виновни са и родителите, и както каза един мой приятел, ако родителите на двете сестри от Пазарджик не бяха се обадили в полицията толкова късно е имало шанс трагедията да бъде избегната.
Какви са вашите наблюдения за днешните малчугани, ако имате по-малка сестра или брат?
И ако на десет живеят така, то какво ли ще правят през тинейджърските си години..
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си..
10 godini = 4etvarti klas
ne znam ama mi se 6te 4e si se napu6il qko
Уфф... Изобщо не мисля, че нещата седят така. Както и да е! Това е частен случай и не мисля, че трябва да му придаваш важност!
Никога не се бори с прасе, и двамата ще се окаляте, но на прасето ще му хареса.
Първоначално написано от Анонимко
първи = 7 години
втори = 8 години
трети = 9 години
четвърти = 10 години
Къф е проблемът?
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си..
emi ko da ti kaja ne6tnata mladej e..i mene posledno vreme ma valnuvat takiva vaprosi pristo sa 4udq kvo stava az li sam nazad ili..
ами като се замисля всичко тръгва от семейството...друг е въпроса как един баща на 10 годишно момиченце го учи да пие![]()
"Целувка за лека нощ"
Ами не бих казала че е частен случай,моята сестра е в трети клас, след 1 месец става на 10 години и мога да кажа че всичките и съученички са наясно с метериала... не мисля,че всичко зависи от родителите аз съм присъствала на цялото и развитие и мога да кажа, че е възпитавана както си трябва и че пред родителите ми е света вода ненапита,ама като се събере с приятелки и става непоносима
![]()
Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
I watched her soul escape in the little tears,
to see her there, so deadly wounded, it was burden,
she was lost, fallen, dying..
уф тва не е нищо, в сравнение с това което видях една вечер.
отиваме компания около 15 момчета да запиваме на едни пейки. минаваме покрай един ресторант, в който чуваме че има някав банкет. от ресторанта изскачат 2 лапета. видимата им възраст беше 5-6: още не можеха да говорят добре. и тези келеши ни скачат да ни бият (на ръст ми стигаха до гъза) и... псуват кат каруцари
![]()
"си ебеш путката майчина", "да ти еба майката", "ти си путка". оглеждаме се - някви баровски коли спрени около рестиранта. и си викаме тия лапета да не ги закачаме че като излезе татко
пък и да не ги повредим нещо...
тормозиха ни поне в следвашия час. по едно време дори взеха да мятат камани по нас. обаче един от компанията се понапи (момчето беше леко... криминално проявен) и вкара един ритник в челото на едното и то се просна на тревата, но ние не дочакахме развръзката, за да не излезе Татко, ми побегнахме в близката гора.
и такиа работи. бащата се напива, наругава майката и ето какво става...![]()
има още време,има още време до 1 юниПървоначално написано от дрЕБОсъчко
Първоначално написано от Lake_bodom
на ваше място да съм го отупал ЗДРАВО ама наистина ЗДРАВО не ми пука кой е мама или татко му или дали са били деца или не , я да се осъзнаят че света не се варти само около тях.
А 8годишната ми бартовчедка пееше 'I'm so sexy! I wanna have sex!' по бански и се опипваше, като че ли наистина иска да прави секс.
е то от теб зависи какви ще саПървоначално написано от exploitedteen
Какъв е смисълът да имаш дете, ако то няма детство?
Ами... Имам сестра на 10. Макар че е напред с материала , знае псувни, наясно е с много неща, но
пак си е хлапе. Децата са винаги деца, това им е в природата и не се променя за 10 години. И ние не сме
били по-различни, ехооо- спомнете си...На 10 и аз можех да псувам, а сексът ми се струваше супер
интересна тема... След което излизах навън и играех на дама и ура. \
/
Не си мислете, че децата са различни от тези преди 10 години- каквото и да говори и знае едно дете, това
не го прави възрастен.![]()
А на тая твоята позната родителите и са за убиване...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Аз пък си бях истинско дете! Чудех се какво значи показването на среден пръст.Първоначално написано от rosskata
Първоначално написано от `Death`Whore`
аз знаех... И се кефех да показвам на някой който ме дразни.![]()
Но родителите ми нямат нищо общо със това, нито възпитанието,което са ми дали.
И пак си бях хлапе, играех си с кукли и прочие.
Информацията не е вредна, независимо каква е - децата трябва да знаят за света извън гнездото(а
това не значи да показват само среден пръст)Това не ги лишава от детство, но им е от полза,когато
порастват. Със сестричката ми си говоря като с възрастен, сериозно, имам и доверие. Един ден когато
имам деца, бих постъпила по същия начин.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Това е така. И аз мисля, че децата не са нито глупави, нито толкова инфантилни, колкото ги изкарват. Напоследък уча българска литература за деца и се хващам за главата колко е стихоплетско и написано за малоумници почти всичко. Мен дядо ме учеше на "Хаджи Димитър"...