.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    bonbonka005
    Guest

Подаръци за момчета за СВЕТИ ВАЛЕНТИН!

Предложете подарък за момче за СВЕТИ ВАЛЕНТИН!
    А вие момчета какво бихте желали да ви подари приятелката навръх Свети Валентин!
    Ще ви помоля само да не отговаряте:"Достатъчно ми е че е до мен", "Искам само да ме обича-това е най големият подарък" и т.н.
    Така или иначе трябва нещо да се подари, така че ще ви помоля за помощ![
    size=18][/size]

Guest
    Парфюм

kiss^me
    Guest
    Bluzka ili nqkakwa druga dre6ka

Супер фен
    Град
    до тебе...
    podarucite nemat zna4enie...no 6tom iska6 tolkova mn da podari6 ne6to moje bi parfum e nai-dobre pone tuka mislq
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Все пак е Свети Валентин... трябва да е нещо свързано с любовта \/

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    не не мълчах си ама вече.....има 1857575 теми за свети валентин, защо мислите че като пуснете още една тя ще е ункална по дяволите
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    не не мълчах си ама вече.....има 1857575 теми за свети валентин, защо мислите че като пуснете още една тя ще е ункална по дяволите
    Те да не се пофтарят само за С.В. Ама почти сички ги мързи да прегледат из форума и да видят

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    mi sv.valentin e vse pak napravi mu valentika i s neq mu kupi nqkvo sur4ice 6e e mnogo sladko

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    Stiga s tiq izturkani raboti s parfiumite i t.n. Ne mislite li 4e e nai-dobre xubavo da opoznae6 4oveka do sebe si i kato znae6 kakvo xaresva taka da mu izbira6 podaruk,a i vseki 4ovek si e strogo individualen i xaresva edni raboti a drugi-ne. Az li4no mislq 4e dobre opoznax priqtelkata mi za kratkoto vreme koeto sme zaedno (mesec i 5 dni) i sega znam kakvo 6te i podarq za Sv. Valentin,ne6to koeto sum siguren 4e MNOGO 6te i xaresa.

Град
    na mnogo mesta
    the_green_man kakvo 6te e to ako ne e taina
    Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    Ne e taina. Tui kato priqtelkata mi SUPER mn se kefi na tweety.... prosto 6te i kupq edin GOLIAM pliu6en tweety,i sum 100% siguren 4e 6te i xaresa.

sexymother3
    Guest
    Аз реших да взема на моя приятел една забавна игра ,която да играем вечерта, Намерих я в sexshop.bg . Мисля че ще ни помогне д се опознаем и сближим още повече

Ами зависи какво харесва момчето, индивидуално е. Ако е фен на коли например, купуваш нещо на любимата му марка кола. Ако е фен на футбол, на любимия ми отбор и така и така ...Просто трябва да е нещо, което ще го зарадва. Парфюм, дрехи, комплекти за бръснене (както бабите подаряват ), това са неща от необходимост, не са за подарък според мен Помисли добре какво харесва, на какво е фен и измисли нещо уникално

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз вчера отворих подаръка от жена ми. Малко по-рано, но тя нямаше търпение да ме зарадва. От седем месеца много активно се занимавам с фолклорни танци (български и гръцки) и получих страхотни ръчно изработени обувки от автентична гръцка народна носия. Т.нар. τσαρούχια

Ще върна жеста със самолетни билети за отдавна планирано пътуване.
    Последно редактирано от dimitar_ak : 02-04-2015 на 09:11

Цитирай Първоначално написано от candyQueen Виж мнението
    Ами зависи какво харесва момчето, индивидуално е. Ако е фен на коли например, купуваш нещо на любимата му марка кола. Ако е фен на футбол, на любимия ми отбор и така и така ...Просто трябва да е нещо, което ще го зарадва. Парфюм, дрехи, комплекти за бръснене (както бабите подаряват ), това са неща от необходимост, не са за подарък според мен Помисли добре какво харесва, на какво е фен и измисли нещо уникално
    подкрепям ! dimitar_ak и твоя подарък ще е добър

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Аз за самия празник нищо няма да подаря, защото няма да сме заедно, той си заминава в събота сутринта на 7 и се врща чак на 15 вечерта.
    Избрала съм му нещо съвсем символично - подложка за мишка, защото си няма, като съм я поръчала с логото на любимия му футболен клуб. Въпроса ми е да му го подаря преди да си замине или след като се върне... Не знам, иска ми се да е преди да си замине.... Не ми се чака цяла седмица, за да му видя реакцията
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на 102
    свети валентин ?
    подаръци ?
    за момчета ?
    ?_?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Мъже/момчета ,кажете по кво си падате, на какво бихте се зарадвали?

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    свети валентин ?
    подаръци ?
    за момчета ?
    ?_?
    да, сериозно?
    подарък за момчето? Само аз ли го намирам за странно

Не мисля да му подарявам нещо, по-скоро ще прекараме заедно вечерта, имаме планове и за дискотека. Не знам св. Валентин ли ще празнуваме повече или Трифон зарезан.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на tori
    Ние ще го изтеглим за 10ти, смятаме да вземем некво вино и да вечеряме заедно, а после да правим секс. Нищо кой знае какво, просто ще прекараме малко време. Няма да му подарявам плюшени сърчица, нито той на мен - твърде ми е лигаво и гнусно.

tori, За къде без секс точно на този ден

Мега фен Аватара на tori
    :дд Точно, че за никъде.

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Аз ще му подаря кожен портфейл.

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Цитирай Първоначално написано от Enchanting Виж мнението
    да, сериозно?
    подарък за момчето? Само аз ли го намирам за странно
    Toва е деня на влюбените, не деня на момичето, че да се подари нещо само за нея. Щом ще си подарават подаръци редно е да си разменят нещо.

Иначе по темата, по-добре прекарайте деня/вечерта заедно в по-романтична обстановка от колкото да си купувате нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си