.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Вече нищо на този свят не ме учудва

Ами вас?
    Всмисъл...когато гледам новините и съобщават много ужасни и потресаващи неща!Става ми гадно, но странно не се учудвам.Някъв от даскало тръгнала с тая...ок,тъпа и грозна е, пак ми е гадно,ама не ме учудвам!Имам чувството,че който каквото да ми каже,никога няма да ми е толкова чудно и странно защо се е случило!
    Вие какво мислите?
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Guest

Re: Вече нищо на този свят не ме учудва

] ne6to ne mi e qsno sigurno samo na men de??!!!!!!!!

imenno i mene ve4e sqka6 seki den stava ot zle po zle i si4ko ve4e stava ejednevno i ne ni u4udva 6totu sme sviknali ve4e
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

imenno i mene ve4e sqka6 seki den stava ot zle po zle i si4ko ve4e stava ejednevno i ne ni u4udva 6totu sme sviknali ve4e
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Повече от фен
    Град
    Burgas
    mmm da ti kaja i men ve4e mn ne6ta ne me u4udvat.k'vi li ne ne6ta stavat pred o4ite ni kak da se u4udva6.verno nqkoi raboti o6te me potrisat.be neznam k'vo da ti kaja

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    а,споко,и мен вече нищо не ме учудва
    а и да ти кажа каквото и да става на мен просто ми е безразлично...
    то толкова странни неща и гадни стават,че мен ако всичко ме учудва..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Мен пъk всичко ме учудва, всичко ме вълнува...
    Когато нещата около мен ми станат безразлични, няма да ми се живее повече...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ami az ve4e sum sviknala s realnostta!I znam 4e jivota e gaden.Taka4e ni6to nqma da me u4udi

Свежо бате

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    И аз така ... почти всичко ми е безразлично ...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    е неможе да сте чак такива непукисти, защото ако беше така нямаше да гледате телевизия, нямаше да седите пред пс-то
    мен ме вълнува живота и въобще всичко което се случва
    ако не се вълнувах от това сигурно нямаше да живея
    "Целувка за лека нощ"

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Stava mi adski gadno vseki pat,6tom nau4a za ne6to kofti,koeto se e slu4ilo.Mislq si za6to vsi4ki sme tolkova lo6i,netolerantni,netarpelivi,zli...
    Vseki den novi ubiistva,jestokosti,incidenti...neznam dali ima nqkakva nadejda da se promenq6 ne6tata kam po-dobro ili o6te po-zle 6te stane
    Znam samo,4e pove4e ot nas trqbva da se zamislqt pravilno li e tova i kakvo mojem da napravim,za da go promenim.Pone sobsvenoto si darjane mojem da kontrolirame...
    I az moje da se kaje ,4e s vremeto zapo4vam da pritrapvam,vsqkakvi novini sam 4uvala.U4eni4ki ubivat momi4e,za6toto e po-hubava ot tqh,mom4e biva zakoleno i konservirano vav frizer,iznasilvane i ubivane na malko dete....abe ujasno e vsi4ko tova,no za sajalenie samo nie ne mojem da pomognem za po-dobar na4in na jivot.Trqbva vsi4ki nie da zabravim nai-setne za 6ibanite negativni 4uvstva kato omraza,zloba,zavist.Ina4e ne6tata 6te stavat vse po-lo6i,a novinite vse po-tragi4ni
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    ve4e nqma ni6to novo na toq svqt ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си