- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имате ли приятел/ка за св.валентин?
ХиХихи, Саняяя ;РПървоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Аз имам !![]()
Nqmam, smqtam da ne go praznuvam, ama ne se znae ko 6te stane v posledniq moment... Nikoi ne me e kanil, puk ne mi i trqbva![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
az si imam za sefte na tozi praznik i mislia da vidq kakvo da praznuva6 sv valentin s lubim 4ovek..![]()
имам...ама е на мнооого километри от мен
(ако тряя да бъда точна-около 400 мисля)
така че няма да сме заедно на "празника"
кофти е, но какво ли не съм търпяла, ще
преживея и товаще се напия от мъка, това
ме успокоява![]()
![]()
![]()
еее ми така е естествено,а пък то не пречи и гаджето да е там, нали все пак и Трифон Зарезан трябва да се отпразнува...хахаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
f@nt@zi@
И аз си нямам за мое голямо съжаление.Ама не е болка за умиране.
Един човек ми липсва и всичко ми е безразлично.
Един човек, а всъщност всичко..
Imam ama ne se znae dali do togav 6te imam.Mn ne6ta mogat da se slu4at![]()
az imam no 6te ne me e pokanil ima o6te edna sedmica se pak :P
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
i azПървоначално написано от ^I don't give a fuck.^
poreden Sveti Valentin bez gadje
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не мисля, че щом сега имаш или нямаш това ще е така до 14.02, ама както и да е.
Да аз имам приятелка..не мисля никви специални глупости, най-малкотот щото туй тъпото не е български празник, а и несикам да е по-различно сасмо щото било някъф си Свети Валентин. Само дето...пак плюшена играчка![]()
Що повечето хора приемат трифон Зарезан за някъв вид утешителен празник, като си нямат гадже. Гадничко е, че точно на тоя ден, всички дрънкат за любов, някой там се провиква, че това не е български празник, дали щото е разочарован, дали щото наистина го мисли, но никой не го слуша. А ти си сам, няма кой да гушнеш и ти става още по-гадно, защото си мислиш затова. Лошо е да си сам.
КОйто ходи да подрязва лозите на село - той да празнува Трифон. Трифон Зарезан не е празника, на който трябва да се нальокаме като свини, нито пък Свети Валентин е единствения ден, в който тряббва да заявяваме чувствата си. И двата празника са еднакво комерсиални и въобще не се вниква в същността им, нито в традициите ( и на двата обичая). Така че...Се тая е!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ni6to, Monkey (:Първоначално написано от the_fallen_angel
6te si stradame dve4kite :P
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Ми нямам![]()
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
I az nemam!![]()
аз имамама той е далеч и няма да сме заедно
и кво от това? Един ден в годината да сме влюбени и да се обичаме...пфууу то, аков една връзка се разчита само на това
![]()
![]()
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Аз пък нямам гадже вече и нито мисля Св.Валентин да празнувам, нито мисля да се напивам. Просто за мен ще бъде ден като ден ставане, ходене на у-ще, прибиране вкъщи и това е.
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
И аз нямам![]()
абе..доста самотници сме се събрали..
и на мене ми е някакво гадно...![]()
уфф..еми...айде...дано празнувам Св. Валентин(иамм предвид да срещна някойи да си се обичаме..бла бла..и всички заживели щастливо
) все пак с малко закъснение.. [-o<
Ам..аз лично не го обичам този празник...в смисал не е задължително да има ден в които да ти показват че си обичан... и все пак..да имам с кого да го празнувам и се чувсетвам най-голямата щаст;ливка на земята с този човек до мен...![]()
![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Св.Валентин нямам с кой да празвувам
За това пък имам с кой да празнувам Трифон Зарезан![]()
Ооо и аз се присъединявам към вас!Първоначално написано от rosskata
А, че ше се направим на щайги то е ясно!![]()
Нямам приятел за този празник и както всяка година няма да го празнувам, дори и с тайфата, но все ще пийна нещо по случая...
nqmam. o6te edna piqnska ve4er...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
тва св. валентин е много смотан празник. трябва ли да има специален ден, в който да покажеш на гаджето колко го обичаш? това трябва да става непрекъснато, а не само в един единствен ден=)
никога не съм го харесвала тоя празник, даже не го знам кой е тоя келеш валентин. все едно.
аз ще си празнувам трифон зарезан, нищо че вече го празнувах един път по стария календар![]()
само че сега, че се отрежем по-мощно![]()
алелуя.