- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хапчета за отслабване
Защо искара старата тема бе!???Първоначално написано от pinki
Едва ли на момичето вече му трябва![]()
Аз гледам да се храня по-здравословно, но само си върнах старите килограми, и то доста лесно. Но искам да отслабна още. Е, не става. И спортувам от време на време. Та, въпросът ми е с кои хапчета да съчетая що-годе здравословното хранене и спорта?![]()
ако искаш пии по 1 кофа хапчета и са тъпчи като свиня, и ще свалиш доста кг със сигурност.
то си е моя работа БЕПървоначално написано от zai4ety13
и се пише иЗкарвам, а и като виждате, че е стара не пишете!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
не използвай хапчетаПървоначално написано от Bianca
не си дебела .. яж каквото си искаш и бъди активна
Ако ми кажеш и какво имаш предвид под "Лида" , ще си ми отговорила на всички въпроси.Първоначално написано от pinki
^ Лида са хапчета за отслабване![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Глупости!Първоначално написано от Roxy
Спортувай, колкото можеш повече!![]()
от това по-голяма простотия незнам къде има . . .Първоначално написано от YaNcHeToOo
![]()
спри МАЗНОТО месо ДАПървоначално написано от clever
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
така по става . . .Първоначално написано от pinki
![]()
А то вобще има ли ефект от тези хапчета?Първоначално написано от ReBeL
вие не сте наред с тия хапчета![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Ами аз лично не съм пила, защото са много скъпи за мен и не мога да си ги позволя, но съм чувала , че има голям ефект, обаче имало и много кофти странични ефекти като безсъние, сухота в устата, ставаш много нервен ... такива неща съм чувалаПървоначално написано от zai4ety13
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Лида ДайДайХуа е името на хапчетата.Имам няколко приятелки,които ги пият.Ефекта е поразителен,но като слушам за страничните ефекти,направо свят ми се вие.А и плюс това има много ментетаПървоначално написано от zai4ety13
И при продажбата на самите хапчета,на опаковката няма срок на годност и такива неща..Около 60-70 лева са
![]()
50лв струват хапчетатаПървоначално написано от weezybaby
Ефекта е наистина поразителен, аз смъкнах 7 кг за 1 месец (те са за толкова де - 1 месец прием), но гореспоменатите странични ефекти за жалост са факт
![]()
Знам, че не му е точно тука мястото да питам, но за да не пускам нова тема ще пиша тука.
Колко струва Л-карнитин?
И не съм сигурна дали в България се продава, но някой чувал ли е за лаксативи?
А диуретици?
L-carnitine последния път като си купих на Power Food 90 касули струваше 20,5лв има и по-евтин в зависимост от броя капсули. Ако ще си купуваш си купи течен!!! А лаксативите и диуретиците не са ли за разхлабване?!Първоначално написано от zai4ety13
Да. Мисля, че дядото на една приятелка пиеше такива за да може да се изходи...трябва да я питам колко струватПървоначално написано от pinki
Ако имаш проблем с 00 не това е начинаПървоначално написано от zai4ety13
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_266078613
съжалявам за изказа си, но ти вярно като дрискаш ще отслабнеш, но като се нормализира вс пак ще си върнеш килограмите! Така, че този вариянт го забрави!!!Но все пак няма смисъл да си даваш парите за диуретици и т.н. пий малко развалена боза (има хубав вкус спокойно) и гледай какво става
![]()
Не ми трябва да отслабвам, но вече от 3 дена немога да се изходя и затова, колкото и глупаво да е, исках първо да пробвам с тези лаксативи, преди да отида на лекър.
Пробвай зелен чай, пий много вода или яж нещо мазно!Първоначално написано от zai4ety13
Аз си бях купила лксативи за 13 и нещо от един сайт и бяха суперСвалих 5кг. за 3 седмици с тях
Просто взимаш и повръщаш
![]()