- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мечка страх-мен... също ме е страх
Несериозна тема
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ma ti si mngogo typa tva deto go pravi6 e ebati typata postypka 4estno ti kazvam mi kat ne si obi4a jenata da ne se e jenil za neq ao ti 6e si mu liubivnitza p hubavo da se razvejdat ebati typoto predstavi si 4e si na mqstoto na gorkata jenabojeeeeeeeee kvi hora imalo po sveta!!!
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
кво сички напрадате жената... няма да ти е лесно.. просто използваи женските хитрини за да го отблъснеш от себеси ... както си го накарала да те обикне така ще те и разлиуби.. аз съм успявала.. опитай и ти ! Успех мацка![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
стига сте тровили момичето достатъчни са и главоблъсканиците......тя иска просто съвет не я нападаите по този начин....попринцип за любовта няма граници стига да е истинска ама .... дали има смисъл в тази любов при положение че тои си има жена....
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Добре, айде оставете вие гаджетата си, който толкова много обичате. Не можете нали? Как искате момичето да остави нейното?
А, добре... Към децата на разведени родители... На мас хубаво ли ви беше когато бащите ви страдаха по някоя друга и очевидно не бяха щастливи?
На мен например не ми е хубаво, като го гледам така баща ми. И трябва да съм голяма егоистка за да кажа че искам да остане при майка ми. Все пак всеки има право да греши, но и да поправя грешките си.
Какъв е смисълът мъжът да остане при жена си, когато веч не се търпят и когато детето става свидетел на всекидневни скандали..
Всяко едно дете би живяло по-щастливо, дори с един родител, ако в всекидневието ми не присъстват скандали.
Съветът: Ако наистина той те обича е по хубаво да останеш с него
Добре,а що не го заряза ,когато разбра,че е женен ,при тва с дете?!Чувствата ти не били достатъчно силни-тогава какво правиш още с него?Не можеш да го зарежеш?!Предполагам,че като е голям човек можете да поговорите 1 ден за този проблем и той да те разбере.Да разбере ,че е по-добре и за двамата да не сте заедно.Все пак разбирам да държи на теб,ама да те слага пред семейството си?Ами след някой друг ден като си хване трета така ще направи и с теб!Накарай го да осъзнае ,че не трябва да продължавате така.И не иска да те остави на мира?!Защо?имотите ли си дели с тебеПри това каза,че дилемата ти не е дали да го оставиш,а как да го оставиш,нали?Ами според мен тва е начина-поговорете си като големи хора,дръж с емалко по-студено с него..пък може и да се усети накъде биеш
![]()
А..и забравих-щом като е толкова влиятелен се разделете с добро,че да стане някоя беля![]()