.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    burning_boy
    Guest

kak da se spravq s mirizmata na krakata????

nalaga mi se vseki den da si smenqm 4orapite za6toto sled kato se vuirna ot daskalo te miri6at potresava6to...opri4inata ne e vuv obuvkite za6toto sum smenil mnogo 4ifta i efekta e edin i su6t...tezi ot vas koito imat tozi problem kak se spravqt s nego? dokoloto znam ima edin dezodorant za kraka po aptekite no nz dali v tozi slu4ai bi mi pomognal...4akam vashite mneniq

Guest
    qvno ima6 gybi4ki
    ima lekarstva za tazi rabota, moje6 da pita6 v aptekata
    ne e vypros na higiena, za6toto si e zabolqvane
    i az imah podoben problem i mi mina kato si vzeh edin dezodorant za kraka na avon :/ mn e stranno, no naistina mi pomogna
    az sym momi4e i pri men problemyt be6e o6te po-nepriqten
    no za dosta kratko vreme prestanaha da mi miri6at krakata i sega se pryskam rqdko - kogato se setq i nqmam nikakvi problemi
    probvai ako iska6, a za po-sigurno pitai za nqkakvo lekarstvo v aptekata

Град
    Варна
    Опитай но нз дали действа:Вечер преди лягане потърквай кората на лимон в стъпалата си може и да помогне

Guest
    "nalaga mi se vseki den da si smenqm 4orapite"

Налага ти се? Казваш го така сякаш ако можеш ще си ходиш с едни и същи по няколко дена.. .. Тогава защо се чудиш от къде иде проблема?

Супер фен
    Град
    Sofia

Re: kak da se spravq s mirizmata na krakata????

Цитирай Първоначално написано от burning_boy
    nalaga mi se vseki den da si smenqm 4orapite za6toto sled kato se vuirna ot daskalo te miri6at potresava6to...opri4inata ne e vuv obuvkite za6toto sum smenil mnogo 4ifta i efekta e edin i su6t...tezi ot vas koito imat tozi problem kak se spravqt s nego? dokoloto znam ima edin dezodorant za kraka po aptekite no nz dali v tozi slu4ai bi mi pomognal...4akam vashite mneniq
    Mисля, че е почти излишно да ти казвам за миенето на краката - ПРОСТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Освен това - само памучни чорапи! След измиване краката да се подсушават ПЕРФЕКТНО. И терапия с ЛАМИЗИЛ КРЕМ комбинирана с препарата АНТИ МИКО БЕТА с който посредством тампонче за уши ще мажеш кожата между пръстите на краката = 10 дни!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Мий се всеки ден и си сменяй чорапите поне веднъж на 2 дни.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от anonimen
    Мий се всеки ден и си сменяй чорапите поне веднъж на 2 дни.
    Само така.

Abe normalnite hora si smenqt chorapite seki den puk za vas neznam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си