.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    izpla6en
    Guest

Защо като се напрягам...

Защо като се напрягам и ми тече сперма?Това го забелязах тая сутрин и мн се уплаших Възможно ли е да остана стерилен от това?Моля ви кажете какво е това,че умирам от страх.

Guest
    polu4ava se ot nedostiga na kislorod. sa6toto stava i pri tezi koito sa obeseni.i majete i jenite se izprazvat.sorry za latinicata ama nqmam programa za kirilica

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    polu4ava se ot nedostiga na kislorod. sa6toto stava i pri tezi koito sa obeseni.i majete i jenite se izprazvat.sorry za latinicata ama nqmam programa za kirilica
    Е той не спомена да се провесва от някъде с примка около врата...
    First rule - I rule

Защо като се напрягам и ми тече сперма?Това го забелязах тая сутрин и мн се уплаших Shocked Възможно ли е да остана стерилен от това?Моля ви кажете какво е това,че умирам от страх.
    А защо да не ти тече

izpla6en
    Guest
    Ами преди време в една тема(сега не мога да я намеря)един беше написал,че е някаква болест май това и се притесних,ама нз де.

Супер фен
    Град
    Sofia
    Добре е да обърнеш внимание на проблема с необходимата сериозност! Ако желаеш пиши ми ЛС с повече подробности по случая, ако не - посети личния си лекар.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си