.

Виж резултатите на анкетата: Виновни ли са българските медици в Либия?

Гласували
16. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • НЕ

11 68,75%
  • Да бъдат незабавно освободени!

4 25,00%
  • ДА

1 6,25%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    всъщност държавата не ни е виновна за това, а ние самите (лелеееееее аз да защитавам държавата бах маааму)
    хората, които работят в институциите са същите като нас- далавераджии, мързеливи и т.н.
    напрактика държавата ни е точно огледало на народопсихологията...

и знаеш, че държавата е абстракция и е плод на обществения договор, а кой е обществото...
    Neeeeee,ne mojech da me ubedich.....mnenieto mi e protivopolojno na TVOETO!!!!

Guest
    искаш да кажеш, че държавата ни превръща в това което сме???
    Razbira se..tova e o4evadno...a sasto i na4ina na jivot predlojen ni ot sastata taia darjava...

Guest
    да ама ние сме държавата...

онези пичове в парламента са нашите НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ... ние сме си ги избрали...
    ние сме решили, че държавата трябва да върви по този път...

държавата е просто абстракция...
    ние сме тези, които вървим надолу
    SKAPI moi PRIATELIO....ti kakvo predlagach...da izbiem niakolko pokolenia izzialo/tezi deto sa gi lagali 45 god/ i da zapo4nem otna4alo..na 4isto li...STOTO TOVA E EDINSTVENIA NA4IN..za da gi niama TAM..v parlamenta uj izbranite ot nas narodni predstaviteli!Istinata e 4e vsi4ki politi4eski partii triabva da se zabraniat s zakon...vsi4ki politizi da se pensionirat i da e zapo4ne otna4alo..otsega zavarshvastite koleji i universiteti..koeto e prakti4eski nevazmojno...t.e...kakto i da go poglednem ne moje da smenim 90 na 100 ot naziata si nali taka?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си