.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

kakvo da napravq za da mi zakasnee s nqkolko dena

zna4i iskam da "nakaram" cikala mi da zakasnee izvestno vreme!!! kakvo moga da napravq po vaposa nqkakvi hap4eta li da si vzema kakvo nqmam si i naideq zatova pomognete molq vi spe6no e !!! koito znae ne6to po vaprosa da pomogne mn 6te sam mu blagodarna

Guest
    Takiva hapcheta ima,za sajalenie sega ne moga da se setq kak se kazvaha No sym sigurna,che ima zashtoto edna friendka gi izpolzva.Idi v nqkoq apteka i popitai,tam shte ti kajat.

Само от наркотици се въздържай, че е вредно за бебето.

Чувала съм, че с витамин С става, обаче следващия месец като ти дойде и може наколко дни кръвта да е на съсиреци,което си е доста неприятно.И с лимони става, обаче внимавай колко ще изпиеш, защото лично при мем,ако прекаля и започва да ми тече кръв от носа

Чувала съм, че с витамин С става, обаче следващия месец като ти дойде и може наколко дни кръвта да е на съсиреци,което си е доста неприятно.И с лимони става, обаче внимавай колко ще изпиеш, защото лично при мем,ако прекаля и започва да ми тече кръв от носа
    Ти като не си доктор по-добре не давай съвети, защото ако умре после на теб ще ти тежи. Така е в живота.

Цитирай Първоначално написано от voinika
    Ти като не си доктор по-добре не давай съвети, защото ако умре после на теб ще ти тежи. Така е в живота.
    Абе как ще умре бе???Ти с кое си говориш Аз съм още жива нали, приятелките ми,които са пробвали този начин също са си добре.А и нека пита майка си и съм сигурна,че и тя ще й отговори,че витамин С действа в тия случаи

Цитирай Първоначално написано от red_rose
    Цитирай Първоначално написано от voinika
    Абе как ще умре бе???Ти с кое си говориш Аз съм още жива нали, приятелките ми,които са пробвали този начин също са си добре.А и нека пита майка си и съм сигурна,че и тя ще й отговори,че витамин С действа в тия случаи
    Добре съгласявам се с теб. Не отговарям аз за живота й в крайна сметка.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Hahahahha voinika, mnogo si zabaven - seriozno,sasipvash me ot smqh Hahaha Dobre che i ot vitamin C ne se umira,che togava veche shteshe da e mnogo strashno Hihihihi. Inache po temata: Ne na vsichki vliqe vitamin c-to, na men naprimer ne mi pomaga. Tyrsi hapcheta \/
    I`m trying to make your dreams come true...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си