- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако хванете гаджето..........?
Ако хванете гаджето на КАЛЪП с друг/друга-каква ще ви е реакцията?
Моята ще бъде отрицателна.
Interesen podhod...Първоначално написано от voinika
![]()
Opredeleno nqma da se zaradvam!Първоначално написано от Loveza NEO
![]()
celta opravdava sredstvata!
krai - toi go znae
Ами аз така смятам.Първоначално написано от lady_p
Opredeleno e svur6eno s vsi4ko m/u nas,no v moq slu4ai tq go znaeПървоначално написано от Анонимко
Ще ги набия и двамата![]()
Първоначално написано от Loveza NEO
6ibvam mu edno krasivo elegantno shamarche taka 4e da mu schupa cheneto i zabravqm za tozi 4ovek . izvineniq i takiva -![]()
![]()
![]()
Hah Ei tva e!Първоначално написано от sheherezada
I`m trying to make your dreams come true...
A to4no!Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Съгласна съм ще им тегля един як бой...е той ако е някой тежкотоварен малко зор ще видя...Ама кучката ще я набия без проблем.Първоначално написано от sometimes_
![]()
ami 6te bade dosta zabavno 4estno kazano.otvatre moje da me razqjda no 6te se postaraq na nego da mu e 947390689459840 pati po gadno. vse pak mu znam slabite mesta
nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!
ami 6te si napravim troika![]()
! ne 6egata na strana mi kvo 6te gi pogledna toest gadjeto mi i 6te i izcepiq ebati ujasniq pogled i 6te se oburna i nqma da moga da si spomnqm imeto na gadjeto ve4e demek 6te go zabraviq a na pi4a koito e s neq emi kvo dano i na teb ti se slu4i su6toto 6te mu kaja i are sbogom
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Ще се включа и аз!![]()
da we da misli6 li 4e 6a sa zaradvam napravo SHUT DOWN i zdrave da e
dumite shte sa izlishni...
The End
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ще ми стане тъпо...и ще си тръгна-мисля че в сиуацията е излишен коментар на момента..
той ще си знае..
![]()
А инащче такива..шамарчета и простотии..не бих направила..просто защото..т'ва не е моя подход..малко по-интелигентна съм и съм над тия неща..Да си гледат здравето..
![]()
Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..
=D>Първоначално написано от Анонимко
absoliutno sam saglasna. ni6to nqma da iskam ot nego osven edno- da zabravi 4e me poznavaПървоначално написано от Britney`laDy
If at first you don't succeed,
then dust yourself off and try again
ами ще влезна, най-много да кажа "браво" и да трясна вратата
след това тези хора за мен ще са никои!
"Целувка за лека нощ"
Момичето да си ходи, то не е виновно...
Но за него- бОй Бой...
Не, лъжа...Не съм такъв човек (пък и си ги харесвам все такива. дето не съм им в категорията...)
Ще се набуча, ще направя страхотна сцена, и няма да искам да го видя повече.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ми ще си изляза най спокойно и той повече няма да припари до мене...Първоначално написано от Loveza NEO
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Много ясно,че няма да го бия - защо да си хабя енергията за някакъв "измекяр"Мисля,че бих се приближила до него и бих му се изплюла в лицето
а кучката,ако не я познавам няма и да ми трепне окото, обаче ако ми е приятелка.......леле не ми се мисли какво мога да й направя
![]()
И аз така бих реагирала.Първоначално написано от midnight...