- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако хванете гаджето..........?
Еми ако го хвана с някоя друга кифла значи не е държал толкоз на мен, след коетокръц!
![]()
ще си направим тройкамн ясно че ще се здухам и мн ще крещя и чупя дори да не ми пука особенно за човека се пак си е моя собственост..
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Зависи колко държа на нея.Но все пак няма да ми е мноо приятно и най-вероятно ше тегла шута на момичето, а момчето ще му ида на свиждане в реанимацията след 14 дена като излезе от комата
![]()
![]()
![]()
Aide be OTVORKO...iskach li da se probvach...Първоначално написано от scorpiass
Abe ne moga da razbera tuk kvi ste "maje" vsi4ki...ama REAL ste palen tashak))))
ostavi go neka si govori
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
ei bate..takiva kato ei toia KOMPLEKS....si zaslujavat sadbata...NA SUHO...PRED TV I MONITORA...I NA 4EKII...Първоначално написано от MAFIOZO
samo da durpat ru4nata nali?![]()
![]()
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
mi da..to bez RA4NA nakade beПървоначално написано от MAFIOZO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tva ako stane, napravo 6te otka4a.. dosta s1m revniva i naprao 6te gi smaja i dvamata( znam4e prozvu4a malko grubi4ko, ama situaciqta e dosta koftak)..nadqvam se nikoga da ne mi se slu4va i ne go pojelavam na nikogo tva. Ako go hvana v iznevqra, momentalno go reja, bez da si pravq kakvito i da e oglu6ki.. 6tom e spal s druga, zna4i ne me zaslujava i ne si struva( zatakiva mom4eta po dobre 4upkaaaa!) Ne si srtuvat nito nervite, nito liubovta na gadjeto si ..![]()
KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!
6te otka4a..6te gi oshamara i dvamata!a nego pove4e nqma da go pogledna NIKOGA zashtoto neshtoto koeto nai-mrazq e iznevqrata
Ще го сцепа от бой такачи да ни пипа чуждо
Тово горе беше мойто мнение
амиии ако е в леглото ...ще го погледна и ще си отидя ..и после зависи какво ще ми каже ,но МОЖЕ и да му простя .. няма веднага да кажа КРАЙ ,но повтори ли се ..лелелии горко му![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Първоначално написано от DeSiTo0o
![]()
![]()
![]()
I was lost and I'm still lost...
LELEEEEE...KVI POBOINI4KI)))Първоначално написано от stel4eto__
mi dostata4no si hubava...za da ne krestichПървоначално написано от MiLiNkOtO^
Ако е някой който знае, че това е гаджето ми, ще го потроша.
Същото ще се случи и с непознат![]()
А на гаджето ще му кажа няколко неща и![]()
P.S Дано никога не ми се наложи да правя горе споменатите неща![]()
ми на момчето един бой,на оная и тегля една путка майна и си тръгвам![]()
leleee.. hora.. mnogo ste hladnokryvni... mili4ka... ako 4ete6 tova.. ne mi se syrdi.. prosto si imai edno naum...
emi kvo... vlizam.. gledam q na6ta kak se dundurka otgore.. zasilvam se, s obuvkite na glavata na kopeleto... tukatiii... tukatiiii.. dokato ne po4na da udrqm na meko... vijdam... vijdam mnogo kryv... toq pi4... nikoga pove4e v jivota si nqma da moje da si hvane priqtelka... ili vyob6te da 4uka nqkoq osven ako ne e prostitutka... tolkova mnogo 6te go razkrasq.. hva6tam pa4ata za kosata... obry6tam q na zadna i sys zasilka vyv kurvenskiq gyz... eba4a... sy6tata procedura, samo 4e s kaput... iii... posle sledva bezplatna operaciq za vadene na iai4nici... s dve dumi- 6te mina prez tqh kato tank prez misirka !!! ebah im putkata maina ebliva !!! (mili4ka, ne 4e 6te spra da te obi4am, no jalna ti maika i putka ako mi izneveri6!!!)
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!
Определено ще ми стане много, много кофти!!! Независимо колко държа на него, все пак се води че е с мен за момента....
На него просто ще му кажа две-три думи и после![]()
да ходи да си е*е там някоя друга, ама мен няма да ме види от близък кадър повече със сигурност... А на ку***та, която е била с него може и да й шибна едно шамарче, просто ей така да ми олекне поне малко... \
/
![]()
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
Боли ме фара ако ги фана.Че го бия ако мога после и нея и ще си ходя при другото гадже.
само ще спомена, че после ше ме съдят за гавра с трупове !![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
Ми не четох темата... ама ако фана гаджето е фащам за дупарата![]()
ako q hvana s druga 6te e dosta po razli4no.ako q hvana s muj 6te q napusna.to se znae