- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако хванете гаджето..........?
vsichko svarshva,i nishto poveche nqma da me svarzva s tozi chovek,i toi dobre go znae...malko shte mi e trudno zashtoto jivee sreshtu nas...za tva nemoga da kaja che nqma da go vida poveche,no pri tozi sluchei shte naprava taka,che na nego da mu e 8257843584365734657823465786234 po-gadno
6te q ubiq na mqstoiznevqrata e dosta glupava i nikoga ne bih izneveril na momi4eto s koeto hodq
![]()
![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
И ако момчето или мъжът който е с гаджето ти се окаже тип `борчe` ко праим ?
Eventful past is everclear.
Използваме стария изпитан метод-ТРАБИцинин*Първоначално написано от FaHrEnHeit
*идва от тръба![]()
О-о-о-о, ако са на затворено ще има да повръщат, да реват и да хърлясват.
Винаги си нося газовия пистолет с мен и недай си Боже да я сваря в спалнята с някой, веднага им изстрелвам половината пълнител със синя капачка 9mm
Направо ще им се стъжни положението, че няма и къде да бегат, аз съм в коридора а 8мия етаж е много високо понятие !![]()
![]()
Ами така за съжаление хванах бившето си гадже с някав пълен улигофрен,та си изпочупих ръцете от него)
emmm 6te zapazq za momenta spokoistvie,6te se obarna kam momi4eto i 6te i kaja:"Mila,dano izpolzvate prezervativ,za6toto toi e bolen ot SPIN". A s nego prosto si prekasvam vsqkakvi kontakti,ako momi4eto go poznavam-i s neq![]()
![]()
Добрите момичета имат дневници,лошите нямат време за това.Аз..просто искам да живея живот,който ще запомня.Дори да не го опиша
Е в леглото не сам си ловил гаджето ама ще ги пребия и двамата ! Във флирт сам я ловил и след тва и търнеха бузките![]()
Emi nqma spor , 4e na nego 6te mu se slu4i ne6to mnogo lo6o..a momi4eto - zavisi kak to4no stoqt ne6tata , zashtoto tq moje da ne e znaela , 4e toi si ima priqtelka i za vsi4ko da e vinoven izcqlo toi.No ako e znaela i vupreki tova go e napravil moje i da q ponasinq malko..Neka ne izglejdam brutalna ..ama mnogo 6te q biq ako e znaela i vupreki tva e napravila tazi gre6ka da se natiska s priqtelq mi![]()
Отивате в пирогов, реанимация....и питате за двама пребити, и така![]()
И си мислиш че като ги завариш и кат я питаш ти знаеще ли че аз ходя с това момче ще ти отговори?Да не е луда.......Първоначално написано от HeDa
Eventful past is everclear.
Vinagi sam si mislela ,4e ako vidq gadjeto mi s druga nqma da mi puka i 4e 6te mu zabiq edin 6amar i 6te si tragna,no.....okaza 4e ne stana taka...skoro vidqh ve4e biv6eto mi gadje s druga!!!i...stana mi super gadno ...vaob6te ne mojeh da povqrvam,4e mi se slu4va...vapreki vsi4ko sabrah sili i mu kazah-mersi 4e mi pokaza kav bokluk si!!!tva be6e dostata4no...naranih go pove4e ot vsi4ko drugo ,a i uspqh da zapazq dostoinstvoto si!!!!posle mi be6e mn kofti,no vsi4ko minava i se prejivqva..!
Mxmm dosta truden vapros! Mi ako q vidq s drug ... onq 6te go ponasinq MALKO ! A neq...neq ne znam!! Moje bi 6te dovyr6a zapo4natoto ot drugiq i 6te si zamina kato PI4Posle sigurno 6te mi e MALKO gadno ama toi alkoxola 6te go izlekuva
! DANO ne mi se slu4va!
e kvo da se izbieme li - vsi4ko mejdu nas svyr6va , 6te mi e super kofti i jivota prodyljava. No ne iskam vryzka v koqto tazi misyl da mi e vse v glavata , az si vqrvam na gadjeto i ob6to vzeto tova za tozi moment mi izglejda iliuzorno
mi az 6te napravq kato sometimes_ no 6te mu teglq i edna maina
Ще се направя "че не ги виждам" , но ще се постарая да ме видят.
![]()
"Мълчанието на някой, който има да каже толкова много е углошително!"
mi 6te gi pogledna ste stana i 6te si izlqza opredeleno 6te si trugna i kato se pribera 6te pla4a 1000% za6toto adski mnogo obi4am gadjeto si pove4e ne bih go poglednala kakvoto i da stava i kolkoto i da go obi4am no ako go napravi 100% 6te sujalqva za svoqta postupka no az sum obedena v gadjeto mi ne bi go nparvil za6toto adski mnogo se obi4ame!
oniq 6e go prebiq vednaga nezavisimo kade e (osven ako ne e nqkoi priqtel) no v slu4aq ve4e biv6 taka 4e pak 6e go prebiq a pyk na gadjeto 6e i teglq edna maina i FOREVER GOOOOOONE![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
Ще му се разкрещя и ще му бия шута след това.
А нея... ако ми е приятелка и знаела, че съм с въпросното момче, значи го е направила нарочно... повече няма да ми е приятелка.![]()
Но, ако момичето не е знаело, че въпросния е бил зает... значи само той е виновен и тя няма да го отнесе.
mi ... ako e vida na che e nagazila luka...
mi shte q zareja
a moje da i dam i vtori shans.. ama nz.. zavisi ot obstoqtelstvata
И шамар няма да има-трясване на вратата и т'ва е!Довиждане,беше ми приятно!Няма да има разни сапунки от типа"Как можа да ми причиниш такова нещо?".Първоначално написано от DeSiTo0o
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
...sys sigurnost shte mi stane tejko...no niama da go pokaja,za da ne se pokaja slab....vypreki tva shte ia pogledna s pogled stil ``shte syjaliavash za izneviarata si`` shte se obyrna i shte napysna staiata...sled koeto nia da ia potyrsa...ako tia mi se obadi shte i kaja da ne me zanimava zashtoto si e zagubila doverieto pred men...a to za men e nai vajnoto...a pyk ako e kazvala che me obicha niakoga...shte i kaja hubavo da pomisli vyrhu tia dumi predi da gi izreche sledvashtiat pyt...
ami chestno kazano sluchi mi se! bqhme na more zaedno tova lqto i az edin den vleznah v staqta i vidqh priqtelq mi (veche bivsh) i edna ot nai dobrite mi priqtelki.samo poglendh i izleznah.sled tva mu vdignah ludiq skandal a toi izkara men vinovna che ne chukam predi da vlqza (v moita staq)!!!!!a tq....emi tq izqde shamarite....ot togava ne sum q vijdala![]()
Jivota e hubav, stiga da si dostatuchno izvraten, za da mu se nasladish !
Ne ObI4aM Da PiQ,a PiQ Za Teb.Ne ObI4aM Da PlA4A,a PlA4a Za Teb.Ne ObI4aM JIvOta,a jIvEq Za Teb.Ne ObI4aM sEbE sI A TEB !!!