.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 168
    Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ще се побркам от нерви,но няма да падам до тяхното ниво,или ще го ударя жестоко или само ще ги погледна и ще си замина,не мисля да чакам оправдания или да им се обяснявам,просто ще се направя,че не ми пука,ако не кажа нищо на тях ще им е още по-скомфузно
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

ПознаватеМЕ
    Guest
    Ще ги обезобразя от бой и 2мата и повече нея !!!

Повече от фен
    Истината е, че вероятността да ми се случи е клоняща към 0. Причини - много.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    6te se razvikam i 6te po4na da go zamervam s predmeti, spisania...vsi4ko koeto e okolo men...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    krai - toi go znae
    I pri men e taka!!!I toi e dobre zapoznat s moito otno6enie po tazi tema!!!Za men tva e absolutno predatelstvo ot negova strana,zashtoto kakto az sym samo s nego i ne pomislqm za drug,taka mislq 4e i toi trqbva da mi otavryshta po syshtiq nachin!!!
    VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!

Guest
    6te mi stane stra6no nepriqtno i mnogo 6te se raztroq .....naistina

Guest
    3ка

Guest
    ne misla che bi go naprail ama ako go naprai si znae che ...chao chao :P

Фен
    Град
    Iowa
    ше поискам да се присъединъ

AAAAAA AKO E HVANA SHE I OTREJA RUCETE !!! NA MESTO !!! SUS SURPA SHE I GI OTREJA I POSLE EZIKA

AA I DA NE ZABRAWA POSLE SHE ZAKOLQM TOQ S KOITO MI E IZNEVERQVALA

6te gledam kato trqsnata izvestno vreme, sled tva predpolagam 4e 6te si trugna bez da kaja ni6to i tova 6te e kraqt mejdu nas - az ne sum mn mn po skandalite, puk i nqma po golqmo mu4enie ot mul4anieto

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Ще му одрежа пишката,за да не чука никоя друга през жалкия си животец,ще му одрежа ръцете,за да не докосва друга с тях,устните му и езика му,за да не целува друга...накрая ще го оставя да умре от загуба на кръв.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ха-ха-ха Зелена
    Близо до истината си.За мен това би било краят той си го знае де.Или е само за мен или да се омита.Не мого да деля приятеля си с друга и това е.Може да съм егоистка,но не мога даже да си представя гледката и реакцията ми,но определено това ще е краят!

Голям фен
    mi az mnogo 6te se qdosam za6toto spored men izmevqrata e ne6to adski glupavo i gadjeto mi go znae. a ako vse pak go napravi 6te sajalqva!!

6te go vidq 6te se oburna i 6te si trugna i posle i da me tursi i tem podobni az ne go poznavam...

[size=10][b]

XQZmi
    Guest
    abe moje da vi se stori brutalno,no ako vida moq s nqkoq nego 6te go nakaram da oblije ciqlata toaletna , a neq 6te q nakaram da duha na lainoto mi i posle 6te gi zavarja na nqkoe darvo 4isto goli i 6te gi omaja s laina i 6te im kaja FORGET FOR MI

Фен
    Град
    В най - якия град
    Бой по кучката с черпака ! А пък него ще го пусна , с изключение ако не ми е приятел. Ако ми е приятел и на него ще му тегля някой юмрук в мутрата , ама ако не го познавам , ще го пусна да си ходи, та той не е виновен !

То много зависи от конкретната ситуация, но най-вероятно ще се обърна тихо и кротко и повече няма да ме види...
    Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P

PiSe7o`
    Guest
    Mi spored men 6tqh da my go vurna tupkano 6te napravq taka 4e toi da se 4ystva o6te po zle ot men a pak taq deto e bila s nego 6te i smaja fasona :P spored men trqbav jenite da komandvat v semeistvoto :P

Фен
    Град
    Belene
    Ne iskam i da si go pomislqm. Golqm boi 6te ima, a za nego nz. 6te buda mnogo razo4arovana i obidena, za6toto ako mom4eto mi se e kulnqlo 4e me obi4a a sega e s druga qsni sa mi mo4etata prosto

Opredeleno tq znae, 4e tova 6e byde kraq!

Otnosno tova kak bih postypil-nego bih go "bil",a na priqtelkata mi prosto nqma da i kaja ni6to, mislq 4e v slu4aq dumite sa izli6ni!!!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=29481&start

s nai-golqmo udovolstvie shte se prisyedinq kam tqh dvamkata,rabotata e tam,che tochno moq ne e navit na nikakvi takiva grupovi izpylneniq i nadali shte mi se otdade da go hvana v krachka
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

6te se razkrivq, i 6te napravq taka 4e da q zareje gola i nezadovolena, i da s1ble4e i pravi sex s men. posle 6te mu obqsnq sledva6tiq p1t da se ukrie po-dobre, ili da me vklu4va i mene!!
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Град
    В мечтите
    Ем няма да направя абсолютно нищо. Само знам, че ще бъда съсипана. След като ги хвана ще си тръгна (ако има вероятност да не са ме видели, че съм ги хванала, ще направя така че да ме видят и след това ще си тръгна ) После нито ще го търся, нито нищо. Той сам ще дойде при мен, добре го познавам И от там нататък ще му изслушам глупавата реч, с която се обяснва и се прави на невинен. Ще го накарам да се чувства гузен, за това че ме е наранил. И вече зависи...Ако го обичам много (а аз го обичам), ще се замисля дали да му дам втори шанс. А ако гаджето ми е някво, за което не ми пука особено много...майната му.
    Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...

Пийс Бабо, форум на избухляри => http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си