- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако хванете гаджето..........?
Първоначално написано от PoTTerKa
I az Stra6no Mnogo Obi4am Priqtelkata Si i sme otdavna zaedno i lubovta ni e spodelena, tq e vsi4ko za men, samo 4e ne smqta6 li 4e pri podobno ne6to, pyrvo da otbeleja 4e za men bi bilo super golqma iznenada, ako se slu4i podobno ne6to, no ako se slu4i...doverieto se izparqva!!!A lubov bez doverie????Ne smqtam 4e bih mogyl da i prostq, makar da q obi4am pove4e dori ot sobstveniq si jivot, moje i da i dam vtori 6ans, no sled vreme i ako uspee da spe4eli doverieto mi otnovo
Mi 1 ako hvana nqkoi mqg potchertavam s moito gadge shte mu otrega pikaloto i shte mu go zavra v analniq otvor a posle shte i kaga da ne me tqrsi i da ne mi se izvinqva izobshto gadgeto mi i posle shte hvana i shte go otrepam ot boi picha koito e bil s neq nai malkoto koeto shte naprava :P![]()
![]()
![]()
![]()
Ем верно, определено хипер много ще се учудя, ако това стане, като се има предвид, че той ми се кълне, че ми е верен...Първоначално написано от nyx40
Но всичко се случва...Я принуден, а пиян (яъпреки, че не пие), я нещо друго...Това, че го е направил, не значи, че го е искал...А то после ще си проличи дали ще иска още да е с мен. Ако ме потърси, значи иска и ме обича, ако не...значи не му пука за мен. За второто силно се съмнявам, че ще стане ама давам само варианти...Иначе, ако му дам втори шанс, със сигурност няма да е същото, като преди. Ще си имам едно наум и това е. Макар и да му имам доста голямо доверие, пак си ги мисля едни...ама предполагам, че това е от страха да не го загубя. Майната и на ревността пък, заебавам я
![]()
Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...
![]()
Пийс Бабо, форум на избухляри=> http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo
Ще вдигна луд скандал,ще се фарла на бой на момичето и ще я изхварля наван гола без дрехите,после ще си трагнаи ако той съжалява ще трягне по мен ако не ебала съм го да не е единствен!!!!![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
ahahah kisska kva boina.ko ne tragne sled tebe kisse se pak nali znai6 4e idva lqtoto pak na moreto si e nai![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще пребия момичето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
гаджето.. ще видя какво ще го правя![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
shte ima buri, uragani... smurta shte se nastani v legloto mu... :P
Ami zavisi ot nastroenieto mi nai mnogo da se stigne do boi ili prosto da si trygna ot jivota i bez da kazvam sbogomПървоначално написано от Loveza NEO
shte e dobre da ne mi se sluchva ...
Be The Realist ...
ei horakvi sa teq poboishta be
![]()
![]()
ko e tui neshto?ne ste li prekaleno kraini?nz spored men vseki pravi greshki i za men nqma da e koi znae kakav problem da mu prostq nqkolko pyti,stiga da ne mi se nalaga tva da go gledam vs vecher
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
ami parvoto koeto e az nikoga nqma da go hvana za6toto toi nqma da go napravim..no ako e stanalo taka samo 6te gi pogledna 6te se zasmeq,6te si tragna bez da kaja ni6to i pove4e nqma da go potarsq i da mu progovorq na pr si,,,![]()
ами като я хвана с друг тогава ще разбера каква ще ми е реакцията...и на мен би ми било интересно![]()
kvo znachi shte ti e interesno? shte ti e interesno da pogledash i moje i troika da napravite li?![]()
![]()
ще ми е интересно каква ще ми е реакцията...предполагам няма да е много добра, но се надявам да не разбера никога...Първоначално написано от Ilianka_14
zavisi s kakvo q havana s mom4e ili s momi4e i kude ?
ako e s momi4e shte se prisuedinq
ako e s mom4e i e v nas shte ima izgonvane bez poboi na dvamata golia ako pi4a se durpa ili se pravi na muj shte ima poboishta
![]()
и как по точно ще стане да я хванеш с момче и то във вас !?![]()
KAkto i kazah na biv6oto,4e ako o6te edin put go hvana,nego 6te go zaritam,a neia 6te ia razmetam=D>
![]()
TOI DA IMA KUSMET O6TE EDIN PUT DA GO HVANA NATIASNO S ONAIA KURVA...![]()
LELLELEL jalna mu maika...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ще ми е интересно каква ще ми е реакцията...предполагам няма да е много добра, но се надявам да не разбера никога...![]()
gadjeto mi 6e go zaareja ama taq deto e s neq 6te q biq ta 6te me zaapomni za cql jivot taka 6e q klaata
Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост.