.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Какви продукти предпочитате-домашно приготвени или от купени

Според мен е наи-добре да се доверяваме на самите себе си и да използваме натурални продукти за поддръжка.Е,и химиците си разбират от работата,но пък знае ли човек...А според вас???
    Kogato te vidqh se strahuvah da te dokosna,
    Kogato te dokosnah se strahuvah da te imam,
    a sega,kogato te imam me e strah da ne te izgubq...

Аз съм на мнинието, че има изключително богат избор на козметични(придполагам,чи такива имаш в предвид) продукти и в тях са събрани най-добрите начини за премахване или предотвратяване на даден проблем или постегане на някакъв ефект. Хората си знаят работата и селектират най-доброто. Стига да ползваме качествена козметика, предназначена точно за нашите нужди.

Повече от фен
    предпочитам да си купувам.не се доверявам на някви домашни боламачи

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    zavisi za kakvo stava vupros no i az obi4am kupeni neshta...

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Цитирай Първоначално написано от Mystery
    Аз съм на мнинието, че има изключително богат избор на козметични(придполагам,чи такива имаш в предвид) продукти и в тях са събрани най-добрите начини за премахване или предотвратяване на даден проблем или постегане на някакъв ефект. Хората си знаят работата и селектират най-доброто. Стига да ползваме качествена козметика, предназначена точно за нашите нужди.
    I was lost and I'm still lost...

Сапун от ония селските му е майката да го наречем сапун Петел машина е

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    абсолютно съм съгласна!има толкова добри козметични марки,няма смисъл да се занимавам с някви глупости от времето на баба ми.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    i az predpo4itam kupeni no vapreki tova niakoi babe6ki recepri za po-dobri ot kupenite...

Супер фен
    Град
    sofia
    raznoobrazqvam

Ами аз лично обичам много домашните неща.. и мисля че всички те имат ефект, но няма начин да ползвам само домашно приготвени продукти, затова разнообразявам.

А вие четете ли какво има в козметиката, която си купувате? Знаете ли колко "възможни" канцерогени и алергени има в козметиката. За пример ще дам презервантите парабени, които след като попият през кожата, могат да наподобяват естрогените... и увеличават риска за рак на гърдата. Гледам да използвам колкото се може по-малко козметика с такива вещества... и съм се върнала към по-обикновените кремчета, като това на нивеа... и към натуралните сапуни, които купувам естествено.
    Определено съм решила да експериментирам с домашни маски и с минерална козметика, която си смесвам сама.
    Така че, и двете използвам

Никога не съм опитвала домашни козметични продукти. Нямам нерви и време да забърквам някакви бърльочи, затова използвам купени.

В повечето случаи предпочитам купените неща .. все пак сме в 21 век ;дд

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Всеки човек е различен, всяка коса е различна, всяка кожа, всичко ..
    Един продукт /закупен или не/ може да се отрази на мен добре, на друг не.. Всичко е много относително и не може да се слага под общ знаменател ..

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Ами аз лично обичам много домашните неща.. и мисля че всички те имат ефект, но няма начин да ползвам само домашно приготвени продукти, затова разнообразявам.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    хубаво е да е домашно,но нямам възможности затова си копувам всичко,но гледам да е по качествено,не копувам квото ми хареса,а се допитвам предварително

Супер фен Аватара на Shia
    Когато е сезона(най вече лятото) ползваме НАШИ си продукти.Имаме си малка виличка,където си правим доматки,грозде,череши,подп авки и вкусът е,определено,100% по-различен от този на купения домат от пазара отглеждан в парник с препарати,за да порастне и набъбне повече.
    Домашното си е най-хубаво,защото поне знаеш ТИ какво си правил и усещаш истинския аромат на продукта.
    Дори в пилешкото месо слагат ВОДА,за да набъбне и да дава повече грамаж и е едно лигаво.
    Казват ти0мляко от тебешир,25годишно месо в магазините,гранясало олио... и ти отвратява да ядеш,но сега няма кой да почне да работи на лозето и да си отглежда всичко сам,защото няма време,желание,средтсва.
    От магазините е по-достъпно,лесно и знаеш,че ще намериш всичко ,което търсиш.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от heiress

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си