- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви продукти предпочитате-домашно приготвени или от купени
Според мен е наи-добре да се доверяваме на самите себе си и да използваме натурални продукти за поддръжка.Е,и химиците си разбират от работата,но пък знае ли човек...А според вас???
Kogato te vidqh se strahuvah da te dokosna,
Kogato te dokosnah se strahuvah da te imam,
a sega,kogato te imam me e strah da ne te izgubq...
Аз съм на мнинието, че има изключително богат избор на козметични(придполагам,чи такива имаш в предвид) продукти и в тях са събрани най-добрите начини за премахване или предотвратяване на даден проблем или постегане на някакъв ефект. Хората си знаят работата и селектират най-доброто. Стига да ползваме качествена козметика, предназначена точно за нашите нужди.
предпочитам да си купувам.не се доверявам на някви домашни боламачи
Първоначално написано от Mystery
![]()
I was lost and I'm still lost...
Сапун от ония селските му е майката да го наречем сапун Петел машина е
абсолютно съм съгласна!има толкова добри козметични марки,няма смисъл да се занимавам с някви глупости от времето на баба ми.Първоначално написано от Roxy
i az predpo4itam kupeni no vapreki tova niakoi babe6ki recepri za po-dobri ot kupenite...
raznoobrazqvam![]()
А вие четете ли какво има в козметиката, която си купувате? Знаете ли колко "възможни" канцерогени и алергени има в козметиката. За пример ще дам презервантите парабени, които след като попият през кожата, могат да наподобяват естрогените... и увеличават риска за рак на гърдата. Гледам да използвам колкото се може по-малко козметика с такива вещества... и съм се върнала към по-обикновените кремчета, като това на нивеа... и към натуралните сапуни, които купувам естествено.
Определено съм решила да експериментирам с домашни маски и с минерална козметика, която си смесвам сама.
Така че, и двете използвам
Никога не съм опитвала домашни козметични продукти. Нямам нерви и време да забърквам някакви бърльочи, затова използвам купени.
В повечето случаи предпочитам купените неща .. все пак сме в 21 век ;дд
Всеки човек е различен, всяка коса е различна, всяка кожа, всичко ..
Един продукт /закупен или не/ може да се отрази на мен добре, на друг не.. Всичко е много относително и не може да се слага под общ знаменател ..
хубаво е да е домашно,но нямам възможности затова си копувам всичко,но гледам да е по качествено,не копувам квото ми хареса,а се допитвам предварително
Когато е сезона(най вече лятото) ползваме НАШИ си продукти.Имаме си малка виличка,където си правим доматки,грозде,череши,подп авки и вкусът е,определено,100% по-различен от този на купения домат от пазара отглеждан в парник с препарати,за да порастне и набъбне повече.
Домашното си е най-хубаво,защото поне знаеш ТИ какво си правил и усещаш истинския аромат на продукта.
Дори в пилешкото месо слагат ВОДА,за да набъбне и да дава повече грамаж и е едно лигаво.
Казват ти0мляко от тебешир,25годишно месо в магазините,гранясало олио... и ти отвратява да ядеш,но сега няма кой да почне да работи на лозето и да си отглежда всичко сам,защото няма време,желание,средтсва.
От магазините е по-достъпно,лесно и знаеш,че ще намериш всичко ,което търсиш.