- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Куче "чао чао"
Чау е куче-бижу. То няма абсолютно никакви пазачески възможности, а и по принцип лаят рядко. Не обича контактите с чужди хора, както и да го мачкат без причина. От друга страна... ти няма да имаш чау, защото бели чау НЯМА така,че...Първоначално написано от sunnkata1
Тя има предвид чау-чау с цвят светъл крем.И ги нарича бели. Така че едва ли ще ѝ се наложи да се прости с идеята си.
http://chowchowpuppiesblog.com/files..._chow_chow.jpg
Много са хубави.
Крем си е крем, бялото си е бяло. Самоедите са бели, чау са крем. Това е положението. Но това далеч не е единствената причина тя да няма чау.
МММ искам да питам може ли куче да е нямо вземах си чао чао много е сладко и пухкаво ама цял ден от както го имам само хърка а нито е излаял нито е искимтял![]()
![]()
каква е връзката м/у нямото и това, че цял ден спи и не е яло?
ако при 1ви ден е при теб, нормално е
Чао чао-тата пускат много косми. Лятото у вас ще е ад. Аз дето имам голдън ритривър, който има сравнително по-малко козина, не мога да се отърва от косми дори и сега през зимата, защото е сравнително топло.
Аз ти препоръчвам късокосмест лабрадор - няма да останеш разоарован/а. Това са много умни кучета и ен са толкова скъпи колкото ритривърите.![]()
Първоначално написано от PiruBloodz
По темата: ако си се заглеждала във външния вид на животните в зоомагазините, ще разбереш колко, след като го купиш, ще живее. Съгласна съм с бабитъ.Първоначално написано от Kocha
П.П.: Темата е от 2006.
Тебе кой те пита кое е най-тъпото куче.Момичето си го харесва, щом иска такова значи такова ще си купи..знае какво я очаква, чела е..Първоначално написано от [C
вие малоумна ще я изкарате![]()
иначе в интернет потърси..някои хора..подаряват защото не могат да се грижат за тях и така.Успех![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
много са сладки тези кучета :P аз имам хъски, обаче освен че е сладко нищо друго.не става много за пазач много вие и много ревнивоза месец гледах и самуед те също са много сладки ама с тия косми...
попринцип чау-чау са от 600 нагоре...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
ЛОЛ ЛОЛ ЛОЛ чеките ако става дума за меня това,че имам дълга коса не ме прави момиче 0_o просто съм Метълиначе незнам всичко друго си е както хората яде си пие си вода пикае си където иска само дето не е срало още ама иначе е добре работата и не пуска МНОГО КОСМИ това се скубе по-малко и все още не е излаяло или изскимтяло ...