.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от sunnkata1
    Да Чау Чау е от Chow Chow на анг.А пък по един др коментар-ако се поразтърсиш в нета ще разбереш, че Чау Чау са идеално куче пазач обаче мисля, че за апартаменти..нз
    Чау е куче-бижу. То няма абсолютно никакви пазачески възможности, а и по принцип лаят рядко. Не обича контактите с чужди хора, както и да го мачкат без причина. От друга страна... ти няма да имаш чау, защото бели чау НЯМА така,че...

Тя има предвид чау-чау с цвят светъл крем. И ги нарича бели. Така че едва ли ще ѝ се наложи да се прости с идеята си.
    http://chowchowpuppiesblog.com/files..._chow_chow.jpg
    Много са хубави.

Мега фен Аватара на babity
    Крем си е крем, бялото си е бяло. Самоедите са бели, чау са крем. Това е положението. Но това далеч не е единствената причина тя да няма чау.

МММ искам да питам може ли куче да е нямо вземах си чао чао много е сладко и пухкаво ама цял ден от както го имам само хърка а нито е излаял нито е искимтял

Град
    Варна
    каква е връзката м/у нямото и това, че цял ден спи и не е яло?

ако при 1ви ден е при теб, нормално е

Град
    Стара Загора
    Чао чао-тата пускат много косми. Лятото у вас ще е ад. Аз дето имам голдън ритривър, който има сравнително по-малко козина, не мога да се отърва от косми дори и сега през зимата, защото е сравнително топло.
    Аз ти препоръчвам късокосмест лабрадор - няма да останеш разоарован/а. Това са много умни кучета и ен са толкова скъпи колкото ритривърите.

Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    каква е връзката м/у нямото и това, че цял ден спи и не е яло?
    Цитирай Първоначално написано от Kocha
    нито е изЛАял
    По темата: ако си се заглеждала във външния вид на животните в зоомагазините, ще разбереш колко, след като го купиш, ще живее. Съгласна съм с бабитъ.

П.П.: Темата е от 2006.

Град
    Варна
    верно
    моя грешка

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от [C
    [S][K][A]]бягаи тфа е най тъпото куче на земята.земи си хъски Иначе хората са измислили зоомагазини
    Тебе кой те пита кое е най-тъпото куче.Момичето си го харесва, щом иска такова значи такова ще си купи..знае какво я очаква, чела е..
    вие малоумна ще я изкарате
    иначе в интернет потърси..някои хора..подаряват защото не могат да се грижат за тях и така.Успех
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

много са сладки тези кучета :P аз имам хъски, обаче освен че е сладко нищо друго.не става много за пазач много вие и много ревниво за месец гледах и самуед те също са много сладки ама с тия косми...
    попринцип чау-чау са от 600 нагоре...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

ЛОЛ ЛОЛ ЛОЛ чеките ако става дума за меня това,че имам дълга коса не ме прави момиче 0_o просто съм Метъл иначе незнам всичко друго си е както хората яде си пие си вода пикае си където иска само дето не е срало още ама иначе е добре работата и не пуска МНОГО КОСМИ това се скубе по-малко и все още не е излаяло или изскимтяло ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си