- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Куче "чао чао"
Еми начи търся си куче порода "чао чао" да знаете от къде мога да намеря и колко ще ми струва? [-o<
бягаи тфа е най тъпото куче на земята.земи си хъскиИначе хората са измислили зоомагазини
![]()
Провери в някой зоо магазин. Там ще получиш най-точна информация.![]()
хаха еми всеки с вкуса си...Ама еб... ги у зоомагазините бати селото нищо нямат![]()
emi ima nqkuv jivotinski pazar na poduene do kolkoto znam ama raboti do 12 li ne e do kusno ima sichko ot paqci do kokoshki![]()
![]()
Ами то хубаво ама не сам от СофияПървоначално написано от InSOMnIAaa
за това питам ако може да ми дадете някаква цена към която да се насоча
znam 4e tezi ku4eta sa skupi, na susedite mi im bqha donesli ot germaniq, no mnogo mnogo ne mogat da vireqt v Bulgariq.Prez lqtoto na susedite mi im po4ina ot jegitemnogo mu e bilo toplo qvno s tazi kozina
![]()
вярно,трудничко си е за отглеждане!а през лятото трябва да се подстригва за да не му е жежко иначе ще фърли топа!гледах по едно предаване.там даже даваха как от остриганата козина едно семейство са си напрайли пуловери-много сладки!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ами 400 то е 1000 един мой съсед си взе и сега ше купувам от него като роди за 500 600 някъде
...само ако си даваше сметка колко може да ти струва една евентуална тазобедрена дисплазия...Първоначално написано от sunnkata1
Мечовци, много са сладки, ама са тъпчовци. ;р Не, определено е много готина порода, но е трудно за отглеждане, да.
Иначе и в интернет ако се поразтърсиш, вероятно ще намериш обяви.![]()
От обява няма да си купиш чау. От там ще си вземеш жалко подобие, обременено с наследствени болести. Да имаш чау е привилегия, която не всеки може да си позволи. За някои разновидности на породата се правят предварителни записвания и желаещите чакат година или две преди да получат така желаното мече. Цената на чау чау е най - достъпна в руските развъдници. Мисля, че 1000, 1500 лв някъде, заедно с превоза ще са достатъчни като една минимална сума.Първоначално написано от Goddess
Хахаха.. Аз като исках такова куче и баща ми каза не ми трябва куче да посреща гости ..Това не е куче пазач а е декоративно и трябва да го гледаш вътре и колко косми падаттттттт
Иначе са адски сладки.Един съсед има,беше го взел от някакъв унгарец почти без пари ии кученцето е уникално сладко особено като беше малко
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Пише се чау-чау.
Не си купувайте животни от зоомагазини! Там почти винаги родословието на животното е фалшиво, отнасят се отвратително с кучетата, котките, птиците и пр. (мръсни клетки, малко храна) и понякога ги продават с вродени заболявания. А когато го купите, не помагате с нищо-после след него веднага идва друго, в името на печалбата.
Потърси развъдник.
Тhe Hell is coming!
тези кучета сами също толкова противни колкото и тия джобен формат като на парис, вземи си истинско куче териер, булдог, хъски и т.н.![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
^Куче не се избира само по екстериорни качества...
е не бих си взел куче което ще го е страх от пекинез![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Ем нз точно ма един мой съсед си е взел от зооцентъра в София.Едно такова беличко много сладинко.Аз като роди ще си взимам от неговите ама по ефтинко![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С яко неправилни методи за дресировка можеш да съсипеш и най - масивното куче и да го направиш страхливо.Първоначално написано от EroSennin
+1Първоначално написано от Detestation
Една приятелка има и каза,че е много трудно за отглеждане,изисква много грижи и яде мноооого.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
v aptekata ili magazina za obuvki tam sus sigurnost ima Chau Chau![]()
Да Чау Чау е от Chow Chow на анг.А пък по един др коментар-ако се поразтърсиш в нета ще разбереш, че Чау Чау са идеално куче пазач обаче мисля, че за апартаменти..нз![]()
![]()