.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Арсенал-Фен
    Guest

Кажете ми сега какво да правя?

Момчета и момичета сигурно има доста такива случки като мята но незнам какво да правя.Запознах се наскоро с две момичета(те са много добри приятелки)и едното момиче ме харесва,а аз нея не.Аз харесвам приятелката и както и тя мен тя ми го казвала и аз на нея.Обаче проблема е там че няможем да бъдем заедно заради другото момиче защото те ще се скарат.Аз съм се опитвал да говоря с това момиче което ме хареса а аз нея не обаче тя веднаха сменя темата.Какво д аправя ми кажете защото почнах да се изнервям??????

Супер фен
    Интересно как си толкова сигурен,че приятелката и те харесва ?Може да флиртува с теб и т.н,но това не значи нищо.И аз много обичам да флиртувам дори с хора които изобщо не харесвам !
    И ако наистина са добри приятелки не би трябвало да се скарат.
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Голям фен
    Град
    Sofia
    И от къде си сигурен, че ще се скарат като не си имал възможност да говориш с другото момиче? А пък ако това момиче, което ти харесваш, няма против да сте заедно, въпреки приятелката й.. ми действайте.

А ако верно се скарат.. Е*ати приятелките да се карат заради коч
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Град
    София
    Приятел ако това момиче те харесва да ти кажа последното което ще я интересува как ще реагира приятелката и по простата причина, че ще иска да се чувства добре с теб. ако нищо не направи значи не си заслужава. Или вие е добре на вас двамата или не. Това Е!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland

Re: Кажете ми сега какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от Арсенал-Фен
    Момчета и момичета сигурно има доста такива случки като мята но незнам какво да правя.Запознах се наскоро с две момичета(те са много добри приятелки)и едното момиче ме харесва,а аз нея не.Аз харесвам приятелката и както и тя мен тя ми го казвала и аз на нея.Обаче проблема е там че няможем да бъдем заедно заради другото момиче защото те ще се скарат.Аз съм се опитвал да говоря с това момиче което ме хареса а аз нея не обаче тя веднаха сменя темата.Какво д аправя ми кажете защото почнах да се изнервям??????
    miii, kaji na drugoto momi4e koeto ne haresva6 4e haresva6 priatelkata i,no ne iska6 da se skrat...ako trugnat da se karat...po dobre gi ostavi i 2te ne razbivai edno priatelstvo...ima i tip mom4eta koito ne im puka kvo 6te stane s drugoto momi4e...i im teglqt mainata...ako sa tolkova dobri priatelki oba4e...nqma nito edna da se razsurdi.....

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    ...И ако наистина са добри приятелки не би трябвало да се скарат.
    И аз така мисля.

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Pri polojenie, 4e 6te si 6tastliv s tova momi4e, ne trqbva da te interesuvat drugite!!! Deistvai, no ako slu4aino se skarat i obesni na drugata macka, 4e ne iska6 da imate ni6to ob6to i 4e ne iska6 da se karat zaradi teb... UspeH
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Град
    в приказките.. :)
    От къде верно знаеш, че другата те харесва, може само да флиртува И те ако са истински приятелки няма да се скарат, спокойно. А ако се получи така, че да се скарат остави на нея(тази, която те харесва) да прецени какво ще правите.
    Късмет!
    Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
    Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    ...И ако наистина са добри приятелки не би трябвало да се скарат.
    И аз така мисля.
    даамм
    f@nt@zi@

Ами ти си мн сигорен,че приятелката те харесва...Едва ли ще се скарат ако са добри прияелки ама се пак ще има ревност...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Интересно как си толкова сигурен,че приятелката и те харесва ?Може да флиртува с теб и т.н,но това не значи нищо.И аз много обичам да флиртувам дори с хора които изобщо не харесвам !
    И ако наистина са добри приятелки не би трябвало да се скарат.
    mda taka e

Заеби. Тая система е тъпа. Запознаваш се с момичето. Тръгвате и чак след две седмици се запознаваш с приятелките й! Иначе стават е такива мазала!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си