.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли избрали професионален гримьор за бала си

Гласували
46. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

37 80,43%
  • НЕ

9 19,57%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Гримьор за бала?

Ами това ми е въпроса - може да си пуснете гласа в анкетата и да кажете после защо, ако искате
    Online козметика и консултации по грим - www.oriflame.bg/homepage/agata_oriflame

Стани Консултант по козметика и грим сега!

Guest
    предлагам перманентен грим,
    само ми елате

Е моя е по постоянен

Супер фен
    Град
    sofia
    az sama si se grimirah i ne sujalqvam

Мега фен
    И аз се гримирах сама, пари за глупости не давам. Ако отидеш на гримьор, ще приличаш на порцеланова кукла. И аз лично на моя бал не видях нито едно красиво момиче - бяха ги наклепали и наприческили зле.

..

достатъчно способна съм...и сама ще се гримирам ся на 25 май...

Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..

След 3 години мисля (живот и здраве ) задължително на гримьор. Балът е само веднъж в живота!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    След 3 години мисля (живот и здраве ) задължително на гримьор. Балът е само веднъж в живота!
    и аз така мисля
    и фризьор и гримьор!
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    obi4am da se grimirvam i go pravq perfektno spored men... no tai kato balat e vednaj 6te zaloja na grimior dogodina za da bade vsi4ko po reda si kakto i na frizior estestveno!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    И аз се гримирах сама, пари за глупости не давам. Ако отидеш на гримьор, ще приличаш на порцеланова кукла. И аз лично на моя бал не видях нито едно красиво момиче - бяха ги наклепали и наприческили зле.
    Death`Whore, уважавам мнението ти, но мисля, че е много крайно да правиш такива заключения и обобщения - няма такова нещо - "Всички". Зависи от гримьора, зависи от стила и желанието на момичето... btw всички ли се бяха наклепали и наприческили при един
    Online козметика и консултации по грим - www.oriflame.bg/homepage/agata_oriflame

Фен
    Град
    Шумен
    Имам още доста време за бала така че тогава ще му мисля.

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Цитирай Първоначално написано от kissorankata
    Имам още доста време за бала така че тогава ще му мисля.
    i pri men e taka,no predpolagam 4e 6te zaloja na griior i frizior,za6toto te vse pak si razbirat ot rabotata,a i nqmam namerenie da si prava eksperimenti s liceto mi
    I was lost and I'm still lost...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от agata
    Death`Whore, уважавам мнението ти, но мисля, че е много крайно да правиш такива заключения и обобщения - няма такова нещо - "Всички". Зависи от гримьора, зависи от стила и желанието на момичето... btw всички ли се бяха наклепали и наприческили при един
    Да, обобщението е прекалено, но съм виждала достатъчно абитуриентки и са с фон де тен, пудра и т.н., което стои грозно на толкова младо момиче. А ако гримът е наистина перфектен, приличат на лелички.

Да, обобщението е прекалено, но съм виждала достатъчно абитуриентки и са с фон де тен, пудра и т.н., което стои грозно на толкова младо момиче.
    Дааа, ако е в повече и не на младо момиче е грозно.

А ако гримът е наистина перфектен, приличат на лелички.
    Тук вече не мога да се съглася отново зависи от гримьора и от предпочитанията на момичето.
    "Перфектният грим се познава, когато ти кажат - изглеждаш чудестно, а не - перфектен е грима ти" Това не знам кой го е казал, може и аз да съм го измислила в мъдрите си моменти шегичка

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    Колкото повече мисля за това, толкова повече стигам до извода, че само гримьор ми е спасението. Ако исках грим, който бих могла и сама да си направя - ок.Но моито желания са такива, че нито съм способна да ги осъщества с двете си(леви) ръце, нито пък съм виждала някъде по магазините да продават гримовете, които ми трябват за целта.
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

Фен
    Град
    BlondLandia
    Аз още се чудя дали да ходя при професионален гримьор или някоя приятелка да ме гримира (имам няколко които са доста добри във макиажа)
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

Супер фен
    Ami ass bih oti6la na grimior, vse pak abitiurenskiq bal e vednuj v jivota i trqq sum perfektna
    Puk i 6e sum po-razli4na, a i ne mi svidqt da dam na grimiora 15-20lv (neznam kolko e de)

Guest
    Az ve4e tvardo re6ih - profesionalen grim. Za6toto cqla no6t(a daje i pove4e) obiknovenniq grim ne bi izdarjal. No kade??? Ako moje nqkoi da spodeli.Vse pak 6te e polezno i za drugite. 10x

Забелязвам напоследък,че все повече момичета се обръщат към професионалисти - фризьор, гримьор и т.н. и знаят какво искат! Това е много важно!
    Аз се занимавам с професионален грим, затова имам преки наблюдения! Пуснах тази тема за да видя и във форума какво е мнението! Ако имаш интерес-обади ми се !

Повече от фен
    Град
    orange county
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    и аз така мисля
    и фризьор и гримьор!
    i az taka mislq sq sum na 13 i jivot i zdrave ni6to sama nq praq prosto jelaq da sum perfektna
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Abe za moq bal ima o6te dosta vreme,za6toto sam 9-ti klas,no za grima i pri4eskata 6te predpo4eta profesionalist

Повече от фен
    Забелязвам напоследък,че все повече момичета се обръщат към професионалисти - фризьор, гримьор и т.н. и знаят какво искат !
    а кво сами ли да се стрижем?!?

по темата:това че професионалист не гримира не означава че ще ти сложи тонове грим и ще заприличаш на кукла-тва е въпрос на собствени предпочитания.съсласна съм с тва че обикновения грим не би издържал толкова дълго а аз не искам по средата на партито да съм размазана и гримът да седи неравномерно.пък едва ли ще струва толкова скъпо ще е нищо в сравнение с другите разходи по абитурентската

Цитирай Първоначално написано от Roxy
    Забелязвам напоследък,че все повече момичета се обръщат към професионалисти - фризьор, гримьор и т.н. и знаят какво искат !
    а кво сами ли да се стрижем?!?
    Ами не винаги официалната прическа включва подстригване, но ти ме разбра, какво исках да кажа, нали

Цитирай Първоначално написано от Roxy
    по темата:това че професионалист не гримира не означава че ще ти сложи тонове грим и ще заприличаш на кукла-тва е въпрос на собствени предпочитания.съсласна съм с тва че обикновения грим не би издържал толкова дълго а аз не искам по средата на партито да съм размазана и гримът да седи неравномерно.пък едва ли ще струва толкова скъпо ще е нищо в сравнение с другите разходи по абитурентската
    Именно!

Да,защото това се случва веднъж в живота,което прави събитието мн специално.За да бъда наистина красива на едно мн специално събитие трябва специалист.

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Az oshte ne sym stignala do bal, no ne mislq da davam pari za grimior. Sestra mi beshe abiturientka tazi godina i q grimira edna priqtelka. Izglejdashe super, sqkash e hodila pri profesionalist.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си