- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гримьор за бала?
Амитова ми е въпроса - може да си пуснете гласа в анкетата и да кажете после защо, ако искате
![]()
Online козметика и консултации по грим - www.oriflame.bg/homepage/agata_oriflame
Стани Консултант по козметика и грим сега!
предлагам перманентен грим,
само ми елате
Е моя е по постоянен![]()
az sama si se grimirah i ne sujalqvam![]()
И аз се гримирах сама, пари за глупости не давам. Ако отидеш на гримьор, ще приличаш на порцеланова кукла. И аз лично на моя бал не видях нито едно красиво момиче - бяха ги наклепали и наприческили зле.
достатъчно способна съм...и сама ще се гримирам ся на 25 май...![]()
Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..
и аз така мисляПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
и фризьор и гримьор!![]()
"Целувка за лека нощ"
obi4am da se grimirvam i go pravq perfektno spored men... no tai kato balat e vednaj 6te zaloja na grimior dogodina za da bade vsi4ko po reda si kakto i na frizior estestveno!
Death`Whore, уважавам мнението ти, но мисля, че е много крайно да правиш такива заключения и обобщения - няма такова нещо - "Всички". Зависи от гримьора, зависи от стила и желанието на момичето...Първоначално написано от `Death`Whore`
btw всички ли се бяха наклепали и наприческили при един
![]()
Online козметика и консултации по грим - www.oriflame.bg/homepage/agata_oriflame
Имам още доста време за бала така че тогава ще му мисля.![]()
i pri men e taka,no predpolagam 4e 6te zaloja na griior i frizior,za6toto te vse pak si razbirat ot rabotata,a i nqmam namerenie da si prava eksperimenti s liceto miПървоначално написано от kissorankata
![]()
![]()
I was lost and I'm still lost...
Да, обобщението е прекалено, но съм виждала достатъчно абитуриентки и са с фон де тен, пудра и т.н., което стои грозно на толкова младо момиче. А ако гримът е наистина перфектен, приличат на лелички.Първоначално написано от agata
Дааа, ако е в повече и не на младо момиче е грозно.Първоначално написано от `Death`Whore`
Тук вече не мога да се съгласяПървоначално написано от `Death`Whore`
отново зависи от гримьора и от предпочитанията на момичето.
"Перфектният грим се познава, когато ти кажат - изглеждаш чудестно, а не - перфектен е грима ти"Това не знам кой го е казал, може и аз да съм го измислила в мъдрите си моменти
шегичка
Колкото повече мисля за това, толкова повече стигам до извода, че само гримьор ми е спасението. Ако исках грим, който бих могла и сама да си направя - ок.Но моито желания са такива, че нито съм способна да ги осъщества с двете си(леви) ръце, нито пък съм виждала някъде по магазините да продават гримовете, които ми трябват за целта.
Аз още се чудя дали да ходя при професионален гримьор или някоя приятелка да ме гримира (имам няколко които са доста добри във макиажа)![]()
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
Ami ass bih oti6la na grimior, vse pak abitiurenskiq bal e vednuj v jivota i trqq sum perfektna![]()
![]()
![]()
Puk i 6e sum po-razli4na, a i ne mi svidqt da dam na grimiora 15-20lv (neznam kolko e de)![]()
Az ve4e tvardo re6ih - profesionalen grim. Za6toto cqla no6t(a daje i pove4e) obiknovenniq grim ne bi izdarjal.No kade???
Ako moje nqkoi da spodeli.Vse pak 6te e polezno i za drugite. 10x
![]()
Забелязвам напоследък,че все повече момичета се обръщат към професионалисти - фризьор, гримьор и т.н. и знаят какво искат! Това е много важно!
Аз се занимавам с професионален грим, затова имам преки наблюдения! Пуснах тази тема за да видя и във форума какво е мнението! Ако имаш интерес-обади ми се!
i az taka mislq sq sum na 13 i jivot i zdrave ni6to sama nq praq prosto jelaq da sum perfektnaПървоначално написано от midnight...
![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Abe za moq bal ima o6te dosta vreme,za6toto sam 9-ti klas,no za grima i pri4eskata 6te predpo4eta profesionalist![]()
а кво сами ли да се стрижем?!?Първоначално написано от agata
по темата:това че професионалист не гримира не означава че ще ти сложи тонове грим и ще заприличаш на кукла-тва е въпрос на собствени предпочитания.съсласна съм с тва че обикновения грим не би издържал толкова дълго а аз не искам по средата на партито да съм размазана и гримът да седи неравномерно.пък едва ли ще струва толкова скъпо ще е нищо в сравнение с другите разходи по абитурентската![]()
Ами не винаги официалната прическа включва подстригване, но ти ме разбра, какво исках да кажа, налиПървоначално написано от Roxy
![]()
Именно!Първоначално написано от Roxy
Да,защото това се случва веднъж в живота,което прави събитието мн специално.За да бъда наистина красива на едно мн специално събитие трябва специалист.
Az oshte ne sym stignala do bal, no ne mislq da davam pari za grimior. Sestra mi beshe abiturientka tazi godina i q grimira edna priqtelka. Izglejdashe super, sqkash e hodila pri profesionalist.![]()
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...