- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Починало новородено в Бургас
Zdraveite!!!Ozaglavix tazi tema taka za6toto,na predi 4 meseca mi se rodi detence koeto jivq 24 dena i po4ina ot nekadarnostta na Burgaskite lekari.Lekuvaxa go 20 dena ot pnevmoniq a to be6e s sarde4na nedostata4nost koiato ako se be6e operirala v 1-vata sedmica sega 6te6e da e jivo i zdravo.Sega fel6erkata,toest lekarkata koiato go lekuva vmesto da navede glava tq ni kaza 4e deteto mi e polu4ilo sarde4na nedostata4nos po vreme na patq za Sofia.Samo 4e sarde4nata nedostata4nost e VRODENA.Vaprosnata lekarka ni otkaza na nqkolkopati transportirane za da ne se izlagala pred lekarite v Sofi 4e nemojela da izlekuva edna pnevmonia.
tova e ujasno, sujalqvam mnogo
![]()
Искрено съжалявам за бебенцето тиа тази.... не знам как да я нарека не бива да продължава да работи на такова място
![]()
Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
Лао Дзъ
Amii az gledah t0va p0 G0sp0dari na Efira ...
Mn jalk0 za detet0 .. Ama p0ne ne lyji, 4e si ba6tata/maikata!![]()
дам,гледах го това по Господари на Ефира..Първоначално написано от Hrisa-Pisa
наистина искрено съжалявам..
Hrisa-Pisa според мен тази жена не само,че не заслужава да работи на такова място.. та тя не заслужава да живее![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от miloto_girl-4e
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Моите съболезнования!![]()
![]()
![]()
Blagodaria na vsi4ki za saboleznovaniata. =D>
skitnika
Zdraveite!!!Ozaglavix tazi tema taka za6toto,predi 4 meseca mi se rodi detence koeto jivq 24 dena i po4ina ot nekadarnostta na Burgaskite lekari.Lekuvaxa go 20 dena ot pnevmoniq a to be6e s sarde4na nedostata4nost koiato ako se be6e operirala v 1-vata sedmica sega 6te6e da e jivo i zdravo.Sega fel6erkata,toest lekarkata koiato go lekuva vmesto da navede glava tq ni kaza 4e deteto mi e polu4ilo sarde4na nedostata4nos po vreme na patq za Sofia.Samo 4e sarde4nata nedostata4nost e VRODENA.Vaprosnata lekarka ni otkaza na nqkolko pati transportirane za da ne se izlagala pred lekarite v Sofi 4e nemojela da izlekuva edna pnevmonia.
skitnika
Съжалявам!
А тази просто...нямам думи!!!!![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Zdravei,razbrah 4e tova koeto kazva6 za jalost e istina i ti si roditel na tova dete.
Syvetvam te da se obyrnete kym organite na reda i da tyrsite pravata si!Da uvylnqt tazi jena za da ne dopuskla pove4e takiva ogromni "greshki"!!!
Tq pred vas moje i da ne plati,no v jivota vsichko se vrushta!!!
Na vas dvamata roditeli vi jelaq s vremeto pone malko da premine tazi ogromna bolka koqto nosite v syrceto si!I za napred da si imate edno zdravo dete!!!
Uspeh!!!
moite saboleznovaniq [-o< onaq na zaslujava da raboti tq trqbva da spasqva 4ove6ki jivoti a ko prai .........
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Искрено съжелявам ! Такива хора , заслужават да умрат !
Искрено съжелявам !![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Mnogo jalko za detencetotiZaredi takiva nekydyrnici kyt lekarite,koito sa ptichinili tova na deteto ti..bg e na tva dereje
![]()
em i az she kaja kato si4ki drugi - ISKRENO SUJALQVAM !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()