.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 114
    Супер фен
    Град
    in gloom of night
    да обаче гънс не са ли атрактивни? атрактивни са дори с музиката която правят
    именно затова са непрестанно слушани!
    а защо вкарахте азис в темата?! хора като него нито ще се помнят нито нищо
    историята се е писала първо от класици и както каза сега мачока - в днешно време има ужасно много стилове
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    ае самият факт, че гънс са самите себе си, а азис се прави на педал с цел да печели кфо ти говори, @врачка?
    мачока... класическо има във всеки стил. а гънс са класиката в рока
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Worthless
    ае самият факт, че гънс са самите себе си, а азис се прави на педал с цел да печели кфо ти говори, @врачка?
    мачока... класическо има във всеки стил. а гънс са класиката в рока
    'Класическо = класическа музика'.. явно не съм го обяснил както трябва.. което както се досещаш означава, че не си права

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Гънс са си комерс-нема лошо
    ама са комерс
    хубава музика-комерс
    не знам кой ти е казал,че комерс е лоша дума
    е,да-в повечето случай
    ама при гънс-не

и мачок-тва имах предвид,ама нещо не съм се изразила добре
    затварям си устата

Голям фен
    Град
    София
    Не ги познавам,за да кажа дали са самите себе си или не.Факт е че са известни и печелят пари с музиката си.

КОМЕРСИАЛЕН (от латински commercium-търговия)
    1.Търговски
    2.Който има печалбарски характер,свързан с печалба,комерчески.

В истерес на истината много класици от миналото не са печелели пари с музиката си,а са станали известни чак след като са умрели.
    Ето това не е комерс.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Девилче,

Класическата не е гениална за мен, тя е гениална за цял свят. Това, че ти не го разбираш, не променя нещата.. Няма с какво да се сравни, разбираш ли.. просто няма.. толкова е гениална, че е извън човешките способности в днешно време.

Класиката е гениална за теб, защото я слушаш, а не защото в действителност е!
    Край, това беше триумфа в излагането ти за тази вечер :P Повече няма накъде, освен да кажеш че ГънС са по-гениални от Моцарт

Е не, не съм се смял така.

Най-се дразня, ама най когато някой прави такива заключения, без ама ниииии най-малка представа за нещото, за което говори.

Експлойтед, имаш право за комерс и популярност, ама дай ми дефениция на двете поотделно

Форци,
    затварям си устата
    Нещо съм изпуснал частта, в която си се обърнала към мен. Сори, би ли обяснила какво точно имаше предвид?

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Девилче,

Класическата не е гениална за мен, тя е гениална за цял свят. Това, че ти не го разбираш, не променя нещата.. Няма с какво да се сравни, разбираш ли.. просто няма.. толкова е гениална, че е извън човешките способности в днешно време.

Класиката е гениална за теб, защото я слушаш, а не защото в действителност е!
    Край, това беше триумфа в излагането ти за тази вечер :P Повече няма накъде, освен да кажеш че ГънС са по-гениални от Моцарт

Е не, не съм се смял така.

Най-се дразня, ама най когато някой прави такива заключения, без ама ниииии най-малка представа за нещото, за което говори.

Експлойтед, имаш право за комерс и популярност, ама дай ми дефениция на двете поотделно

Форци,
    затварям си устата
    Нещо съм изпуснал частта, в която си се обърнала към мен. Сори, би ли обяснила какво точно имаше предвид?
    Да, аз не уважавам класиката. ПОзнавам я, свирила съм я и т.н. Но не смятам, че е гениална! И кво му е гениалното и свръхчовешкото на Моцарт? Тва че е умрял ли? Мерси, за мен Куин са направили много повече (и не само те). А ти не забеляза ли това малко изечение?
    Но аз знам, че е различно тва един изпълнител да е върха за теб и да е върха за всички!
    Защо не почнеш да ми цитираш цялото мнение или не ти е удобно?

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    Не ги познавам,за да кажа дали са самите себе си или не.Факт е че са известни и печелят пари с музиката си.

КОМЕРСИАЛЕН (от латински commercium-търговия)
    1.Търговски
    2.Който има печалбарски характер,свързан с печалба,комерчески.

В истерес на истината много класици от миналото не са печелели пари с музиката си,а са станали известни чак след като са умрели.
    Ето това не е комерс.
    сама го каза. комерсиална музика е тази, която е предприето да се търгува с нея... а знаеш ли всъщност, че всички от музикалната компания на гънс в началото са казали, че ще е цяло чудо ако и 100 копия на първият им албум продадат? ако бяха комерс щеше да е сигурно, че копията нямаше да са 100, а 100 000, че и повече. така щеше да е променена музиката, че да се хареса със сигурност на всички и тогава наистина да е комерс.
    и все пак кфото и да говорите, гънс не са комерс и тфа е
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Да, аз не уважавам класиката. ПОзнавам я, свирила съм я и т.н. Но не смятам, че е гениална! И кво му е гениалното и свръхчовешкото на Моцарт? Тва че е умрял ли? Мерси, за мен Куин са направили много повече (и не само те). А ти не забеляза ли това малко изечение?

Куин са направили повече от Моцарт

Е не не.. не го вярвам, някой ти пише от профила.. Не може да показваш чак такава... глупост

Не знам въобще как да го коментирам.. нямам думи но ти тази вечер се изложи тотално

Нека не навлизаме в областта на класическата музика. Няма достатъчно компетентен около нея тук /общата култура не стига/, а аз я споменавам само като пример-сравнение.
    НО наистиа, замълчи за това, защото просто не усещаш колко се излагаш

Онова, дето си ме цитирала, не виждам какво да му обяснявам, вече споменах твърде плиткоумното ти разсъждение тази вечер

Пп. Никаква класика не си свирила, повярвай ми

Повече от фен
    Град

Куин са направили повече от Моцарт

Е не не.. не го вярвам, някой ти пише от профила.. Не може да показваш чак такава... глупост

Не знам въобще как да го коментирам.. нямам думи но ти тази вечер се изложи тотално

Нека не навлизаме в областта на класическата музика. Няма достатъчно компетентен около нея тук /общата култура не стига/, а аз я споменавам само като пример-сравнение.
    НО наистиа, замълчи за това, защото просто не усещаш колко се излагаш

Онова, дето си ме цитирала, не виждам какво да му обяснявам, вече споменах твърде плиткоумното ти разсъждение тази вечер

Пп. Никаква класика не си свирила, повярвай ми

Ти не разбираш, че не винаги си прав, нали? Ти обиди Гънс като група и го направи без да знаеш за какво става въпрос. Защо аз дане мога да обидя класиката, след като знам за какво става въпрос?

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Guest
    Комерс, комерс и пак комерс. От тази дума се оплакват всички фенове на "некомерсиалната музика" ала Slipknot, System Of A Down, Rammstein, та даже и Guns N Roses.
    Така какво разбирате вие под комерс? Комерс е това от което се получават финансови приходи и най-вече, комерса не е ъндърграунд. Много се извинявам, ама Guns не са ъндърграунд. Няма човек, който да не знае кои са те, почти всеки е слушал Don't You Cry Tonight и Sweet Child O Mine. Те си имат фенове, които въобще не са малко. Да мачока е прав, феновете на гънс също са част от едно стадо, макар това стадо да не е централизираното стадо на мейнстрийма. Аз също съм част от стадо, аз също имам етика и поведение сходно със много други хора, които споделят идеите и ценностите на музиката, която слушат те, която слушам и аз. Просто моето стадо е по-различно, но съществува и да твърдиш че ти си единствения уникален човек и че всички други са еднакви, а ти не си е абсурд. Теорията за това че Гънс са се разпаднали, което следователно да не ги прави комерс е абсолютна глупост. Последните проучвания сочат, че най-продаваните изпълнители за последните няколко години са 2PAC и Nirvana. Сами си правете изводите.
    Човек е една овца и винаги ще бъде, просто сам трябва да прецени към кое стадо ще отиде, защото овци единаци няма има само вълци.

пс. да се сравнява класиката с гънс е абсурд. Няма нищо по-велико от класиката. ДОКАЗАН ФАКТ. ТОЧКА.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    такам
    трябва да се прави разлика между прехрана и желание за слава
    оф
    яко се оплесках...
    ми начи-комерса е нещо,което е направено с цел да се
    хареса на много хора и то се харесва-за какво-за
    парички
    аз ще взема за пример музиката-
    в началото всичко се прави за кеф,
    (правиш това,което ти харесва)но когато паричките
    пристигнат-това нещо се прави за да се хареса
    на другите,а не на теб
    ей туй то го комерса за мене
    абе мноо съм малка за такива разговори
    ама и вие не сте мноо големи
    ааа ... и някой такива разсъждения
    вадят,че ми се реве
    айде и аз не пропуснах да се осера

Цитирай Първоначално написано от devil4e
    Ти не разбираш, че не винаги си прав, нали? Ти обиди Гънс като група и го направи без да знаеш за какво става въпрос. Защо аз дане мога да обидя класиката, след като знам за какво става въпрос?
    Разбирам, че ти не си права.

Като група къде видя да съм ги обидил? Те са си велики по свое му, спечелили са фенове.. хвала. Правят хубава музика или може би е такава, не знам, слушам съм твърде малко за да дам по-експертно мнение.
    А ти НЕ ЗНАЕШ за какво става въпрос в 'класиката' /класическата/, просто си нямаш и понятие. Аз, след 12 годишно изпълненяване и всекидневно обучение по всички възможни 'класически' диспиплини, все още нямам ясна представа, а усещаш ли ти колко си 'назад' с материала Просто не отронвай и дума, така както аз не анализирам Гънс
    И прочети това бтв, явно човека е по-запознат с материята от мен:

Цитирай Първоначално написано от xcasey jonesx
    Теорията за това че Гънс са се разпаднали, което следователно да не ги прави комерс е абсолютна глупост.
    Форци -> комерс не = на пари, или поне в по-частни случаи.. просто не винаги е така, по-рано в дискусията дадох пример.

Повече от фен
    Град
    Комерс, комерс и пак комерс. От тази дума се оплакват всички фенове на "некомерсиалната музика" ала Slipknot, System Of A Down, Rammstein, та даже и Guns N Roses.
    Така какво разбирате вие под комерс? Комерс е това от което се получават финансови приходи и най-вече, комерса не е ъндърграунд. Много се извинявам, ама Guns не са ъндърграунд. Няма човек, който да не знае кои са те, почти всеки е слушал Don't You Cry Tonight и Sweet Child O Mine. Те си имат фенове, които въобще не са малко. Да мачока е прав, феновете на гънс също са част от едно стадо, макар това стадо да не е централизираното стадо на мейнстрийма. Аз също съм част от стадо, аз също имам етика и поведение сходно със много други хора, които споделят идеите и ценностите на музиката, която слушат те, която слушам и аз. Просто моето стадо е по-различно, но съществува и да твърдиш че ти си единствения уникален човек и че всички други са еднакви, а ти не си е абсурд. Теорията за това че Гънс са се разпаднали, което следователно да не ги прави комерс е абсолютна глупост. Последните проучвания сочат, че най-продаваните изпълнители за последните няколко години са 2PAC и Nirvana. Сами си правете изводите.
    Човек е една овца и винаги ще бъде, просто сам трябва да прецени към кое стадо ще отиде, защото овци единаци няма има само вълци.

пс. да се сравнява класиката с гънс е абсурд. Няма нищо по-велико от класиката. ДОКАЗАН ФАКТ. ТОЧКА.
    1. Песента се казва Don't Cry
    2. Да, през 90те Гънс са били комерс, но са малцина са тея, които ги слушат
    3. Гънс в момента са псевдо група, за която малцина знаят, че изкарва тава и, че ще има европейски концерт. Кои ще си признае, че знае за тва?
    4. Да, спазвам нормите, но КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ ВИ КАЗА, ЧЕ АЗ ГОВОРЯ ЗА НОРМИ? ТЕМАТА Е ЗА ЦЯЛАТА МОДА! НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ???
    5. Секи е еднакъв по своемо
    6. Тва последното звучи като аксиома. ХхаххХАххаха! Ако ти кажа, че има нещо? Как ще можеш да ми докажеш обратното?

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

edno momiche
    Guest
    комерсиална е музиката, която се харесва от много хора което само по себе си означава че се продава добре. вие сами казахте че думата комерс е свързана с търговията. няма място за сравнение на моцарт и куийн и едните и другите са дали много на музиката като цяло, но всъщност защо говорите само за музика? доколкото разбрах темата се отнася за комерса като цяло... вярно че музиката може да определи стил на обличане говорене държание и т.н. но не винаги! това че примерно слушам куийн,мадона,дори абба ако щете не значи че не може да ми харесва и ивана глория и т.н. комерсиално е всичко около нас...не мога да разбера защо искате да вървите срещу нещо за което нищо не можете да направите нищо съществено освен да спорите, да се обиждате и да се възмущавате....и какво като сравните гънс с моцарт....моцарт си остава велик... а след 10-20 години (поне в БГ) гънс може да ги слушат хора които се борят на пръсти....вижте най малкото ...защо гънс не се изучават в училище а моцарт се споменава не веднъж...просто моцарт е класика...мачока е прав че са на светлинни години едно от друго няма място за сравнение .....

Офф аман от вашия комерс... Що не оставите хората да си живеят живота...
    HereTodayGoneToHell,Извинявай, ама като те дразнят хората, иди на някой необитаем остров със мп3-плеъра,фрашкан с песни на Гънс и живей щастливо...

Имало разлика между комерс, полу-комерс, групи дето са популярни и печелят много, НО видиш ли не пишели
    затва... И точно ВИЕ сте хората дето ЗНАЯТ кое какво е, но ние, непросветените, не знаем...

Подкрепям мачока за гениалността на класическата музика, за многообразието и, и макар че не съм
    почитател и рядко слушам такава, това не ми пречи да я оценя.
    HereTodayGoneToHell, рока и за мен е най-любимата музика... А това, че една песен е направена , след което се е харесала на адски много хора, не я прави комерсиална.
    Въпросът е , че не си ти и не съм аз човека,
    който да определя коя песен е комерс и коя не... За теб велики са Гънс, но на мен повече ми допадат
    комерсиалните Аеросмит, и намирам смисъла в тяхните песни...
    Когато един творец напише една песен когато е напълно безизвестен, изразява душата си, после, когато
    цял свят го познава, напише друга, с която пак изразява себе си , но печели пари- много е лесно да
    наречеш това комерс... Но човека е същия, таланта му не е намалял , нали?
    И да отговоря на темата по същество -на мен пък ми писна от хора, които се опитват да налагат начина
    си на мислене върху другите. Xopa, които придобиват самочувствие от своята Уникалност, и го тикат в носовете на другите, не разбирайки че ВСЕКИ е уникален, a това каква музика слуша и какви дрехи
    облича в много малка степен определя личността му...
    (ибаси изречението... )
    Писна ми от глупави разделения на лейбъли, групи и субкултури...
    Не ме интересува кой какво слуша- аз съм много повече от музикални предпочитания и стил на обличане, надявам се и вие...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от devil4e
    Разбирам, че ти не си права.

Като група къде видя да съм ги обидил? Те са си велики по свое му, спечелили са фенове.. хвала. Правят хубава музика или може би е такава, не знам, слушам съм твърде малко за да дам по-експертно мнение.
    А ти НЕ ЗНАЕШ за какво става въпрос в 'класиката' /класическата/, просто си нямаш и понятие. Аз, след 12 годишно изпълненяване и всекидневно обучение по всички възможни 'класически' диспиплини, все още нямам ясна представа, а усещаш ли ти колко си 'назад' с материала Просто не отронвай и дума, така както аз не анализирам Гънс
    И прочети това бтв, явно човека е по-запознат с материята от мен:

Теорията за това че Гънс са се разпаднали, което следователно да не ги прави комерс е абсолютна глупост.
    Форци -> комерс не = на пари, или поне в по-частни случаи.. просто не винаги е така, по-рано в дискусията дадох пример.

Ебала съм му майката! Ти не ми четеш постовете, защо да се занимавам тогава?

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от х
    HereTodayGoneToHell,Извинявай, ама като те дразнят хората, иди на някой необитаем остров със мп3-плеъра,фрашкан с песни на Гънс и живей щастливо...

Имало разлика между комерс, полу-комерс, групи дето са популярни и печелят много, НО видиш ли не пишели
    затва... И точно ВИЕ сте хората дето ЗНАЯТ кое какво е, но ние, непросветените, не знаем...

Подкрепям мачока за гениалността на класическата музика, за многообразието и, и макар че не съм
    HereTodayGoneToHell, рока и за мен е най-любимата музика... А това, че една песен е направена , след което се е харесала на адски много хора, не я прави комерсиална.
    който да определя коя песен е комерс и коя не... За теб велики са Гънс, но на мен повече ми допадат
    Когато един творец напише една песен когато е напълно безизвестен, изразява душата си, после, когато
    цял свят го познава, напише друга, с която пак изразява себе си , но печели пари- много е лесно да
    И да отговоря на темата по същество -на мен пък ми писна от хора, които се опитват да налагат начина
    си на мислене върху другите. Xopa, които придобиват самочувствие от своята Уникалност, и го тикат в носовете на другите, не разбирайки че ВСЕКИ е уникален, a това каква музика слуша и какви дрехи
    (ибаси изречението... )
    Не ме интересува кой какво слуша- аз съм много повече от музикални предпочитания и стил на обличане, надявам се и вие...

Това съм аз, много съм проста, писах с ника не сестра ми без да искам!!! Тя е невинна, убийте мен с
    камъни!
    Честно, аз бях това... Но не можах да го изтрия после да го пиша от мое име...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от х

(ибаси изречението... )

1. Aerosmit ги обожавам
    2. За мен класиката не е комерс и не е по-низша от Гънс. Просто се издразних на Мачока. Щото класиката е най-великата музика, да, но секи има право да се кефи на различна. И това не бива да правио тази различна група - глупава и комерсиална
    3. Сичките им песни са писани от талантливи хора, ако се интересуваш мога да ти кажа и коя от кой и за какво е писана
    4. Писна ми!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Имзъкваме се по терлъчки, амм? Много ясно съм прочел, даже съм ти отговорил

X също каза нещо вярно:

Може да и прочетеш поста пак

Гостът преди нея също каза умни неща.

Повече от фен
    Град
    Ok! Прави сте! Гънс са комерс! Сичката музика е комерс!
    Класиката е върха! Другото за нищо не става! Не признавам вече нищо различно от някой умрял осакатен композитор! Аз съм комерсиална идиотка, нямам лично мнение и се водя от чуждото мнение!

Айде, кефете се на това, което искахте да чуете! Аз никога няма да го мисля, но ми писна да ви обяснявам елементарни неща!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Мега фен
    А класическите композитори не са ли писали произведенията по поръчка и за пари?

Град
    Цитирай Първоначално написано от HereTodayGoneToHell

1. Aerosmit ги обожавам
    2. За мен класиката не е комерс и не е по-низша от Гънс. Просто се издразних на Мачока. Щото класиката е най-великата музика, да, но секи има право да се кефи на различна. И това не бива да правио тази различна група - глупава и комерсиална
    3. Сичките им песни са писани от талантливи хора, ако се интересуваш мога да ти кажа и коя от кой и за какво е писана
    4. Писна ми!
    1. Aerosmith \/
    2.Всеки има право да се кефи на различна... Малко си противоречиш май... В темата другo kаза- че ти било
    писнало от някакви, сето се кефят на някаква си музика... След катоТИ имаш право да слушаш различна
    музика от Мачока, защо те да нямат право да слушат различна от теб??
    3.Това не ми стана много ясно, но ако имаш предвид Гънс, знам доста и няма нужда да ми разясняваш,
    харесвам музиката им (не споря дали е комерс, защото щом нещо ми харесва, въобще не ме ебе дали е
    писано за пари или за кеф). Така че не споря за Гънс... Само дето е малко досадно всяка тема във
    форума да я обръщаме на Гънс-чат...
    4.И на мен (както писах в объркания пост, който излезе от името на сестрата... )

Цитирай Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
    Ok! Прави сте! Гънс са комерс! Сичката музика е комерс!
    Класиката е върха! Другото за нищо не става! Не признавам вече нищо различно от някой умрял осакатен композитор! Аз съм комерсиална идиотка, нямам лично мнение и се водя от чуждото мнение!

Айде, кефете се на това, което искахте да чуете! Аз никога няма да го мисля, но ми писна да ви обяснявам елементарни неща!
    Гледай сега, първо несериозното ти отношението ти към Велики хора е неуместо и лековерно.
    Второт, прекалено си заслепена по Гънс. Много силна превръзка са стегнали около очите ти, задушават те, карат те да не виждаш обективно останалата част от света. С такъв човек - дискусия и да водиш - файда йок. Аз също се специализирам някъде, но то не ми затваря очите за останалите неща и аз поне ги оценявам, а не ги хуля.

exploitedteen
    Не разбрах с ирония ли го каза, но си е така.

`Death`Whore`
    Писали са.. ама темата не е за тях в момента..

Град
    Абе хора кво си блъскате главите за глупости???

Аз се обличам както ми е кеф, слушам каквото ми харесва, и не се чудя и мая дали е комерс или не...
    Що си усложнявате живота?
    Devil4e,Вместо да реагираш като 5-годишна във всеки спор когато всички не се съгласят на секундата с твоето мнение, опитай се ако не да разбереш тяхното, то поне да го приемеш.

Хората затова са различни, защото мислят различно, харесват рзлични неща, слушат различна музика... Приемete
    го и не се нервete за глупости...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си