.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 114
    Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    спора е безмислен понеже живеем в свят, където не може да се прави разлика между комерси популярно...

всички сме комерс...
    ако не искате да сте комерс, ходете голи... но и тогава ще сте комерс...
    сори в днешния свят не можете да бъдете индивидуалисти и да не сте комерсиални...
    Да бе напоследък е много комерс да имаш нос... Дали да го отрежа за да съм различна??
    Ами ако стадото види от мен???
    Нищо,тогава ще си извадя лявото око... \/
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Добре, значи съм тъпа, комерсиална, елементарна 5-годишна пикла? Ок, така да бъде! Аз ви казах - аз греша, ко да праим ние глупавите? Но ще си запазя правото да обиждам каквото си искам!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Повече от фен
    Град
    И преди да заеба тази тема, искам да благодаря на exploitedteen, че разбра за какво е темата и че не започна да ме напада за шибаната музика, която, независимо от сичко, което се каза, ще си остане за мен номер 1!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Град
    Цитирай Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
    Добре, значи съм тъпа, комерсиална, елементарна 5-годишна пикла? Ок, така да бъде! Аз ви казах - аз греша, ко да праим ние глупавите? Но ще си запазя правото да обиждам каквото си искам!
    Не мисля, че си тъпа, комерсиална или елементарна, в никакъв случай...
    Но да не приемаш и да не се интересуваш какво мислят другите, тропайки с крак и крещейки "Права съм, вие
    грешите, защото сте тъпи" - е най-вече присъщо на децата в детската градина...
    Което е жалко, защото по принцип не се очаква подобно поведение от човек, доста отдавна отминал тази възраст...

Мега фен Аватара на machoka
    Сърдитко Петко, празна му торбата

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Не мисля, че си тъпа, комерсиална или елементарна, в никакъв случай...
    Но да не приемаш и да не се интересуваш какво мислят другите, тропайки с крак и крещейки "Права съм, вие
    грешите, защото сте тъпи" - е най-вече присъщо на децата в детската градина...
    Което е жалко, защото по принцип не се очаква подобно поведение от човек, доста отдавна отминал тази възраст...
    Къде съм казала, че другата музика не става за нищо? Може да съм казала, че не ми харесва - да. Но да съм казала, че другите са тъпи... Къде? През цялото време се опитвах само да ви докажа, че не е задължително сичко да е комерс! Но мен никой не ме слуша! Сички сте си на едно мнение! Вие сте прави!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Мега фен
    Oбществото те победи, а?

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    за мен комерс е музика и общо взето всичко, което се прави с единствената цел да се спечелят пари от хората и да се следва масовия вкус...
    Точно това си е. Комерсиалните изпълнители не правят музика, заради кефа, а заради парите.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Oбществото те победи, а?
    Не, не ме е! Просто обществото иска да чуе, че греша. И за да спре тоя тъп спор предпочетох не ирония да вмъкна, а сарказъм. Стана някво такова яко! Щото половината си мислят, че са ме "победили", другата половина ги е яд, защото знае че не ме е! Не забравяй, че най-важното в едно изказване е тонът му!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Град

Re: КОМЕРСССССССССССС :mad:

Вие нямате ли собствена личност!

Половината сте заблудени овци, които незнаят и те какво искат, но тичат след другите! ДЗащото НЕ ЗНАЕТЕ какво искате и правите тва, което прави стадото!

П.П. Тая тема не се отнася за всички, а само за стотиците имитатори, които нямат достатъчно мозък, за да решат какво искат от тоя живот!

Няма сега да издребнявам, но смея да твърдя, че да наречеш някой безмозъчна овца е малко по-
    силно отколкото да го наречеш тъп.
    И под тропане с крак имах предвид последните ти 2-3 поста, в които си обидена на недостойните да те
    разберат...
    И пак казвам- всеки има право да слуша каквото иска, ако ще да е еднакво с 99% от населението... Не
    е фатално, че това те дразни, но според мен е недопустимо да обиждаш така хора, които не ознаваш, защ
    ото не споделят твоите виждания за нещата...

За всички спорещи- Guns n Roses - Patience...

All we need is just a little patience
    (inhale) Patience...
    Ooh, oh, yeah
    п.с забрави третите, които в един спор искат да си изразят мнението, а не отиват на война, в която да "победят" или "загубят "

Мега фен
    Права си, но всеки придава на мнението на другия тонът, който му изнася.

Повече от фен
    Град

Вие нямате ли собствена личност!

Половината сте заблудени овци, които незнаят и те какво искат, но тичат след другите! ДЗащото НЕ ЗНАЕТЕ какво искате и правите тва, което прави стадото!

П.П. Тая тема не се отнася за всички, а само за стотиците имитатори, които нямат достатъчно мозък, за да решат какво искат от тоя живот!
    Няма сега да издребнявам, но смея да твърдя, че да наречеш някой безмозъчна овца е малко по-
    силно отколкото да го наречеш тъп.
    И под тропане с крак имах предвид последните ти 2-3 поста, в които си обидена на недостойните да те
    разберат...
    И пак казвам- всеки има право да слуша каквото иска, ако ще да е еднакво с 99% от населението... Не
    е фатално, че това те дразни, но според мен е недопустимо да обиждаш така хора, които не ознаваш, защ
    ото не споделят твоите виждания за нещата...

За всички спорещи- Guns n Roses - Patience...
    All we need is just a little patience
    (inhale) Patience...
    Ooh, oh, yeah
    Ама аз не говорех само за музика! Леле, хащам се за главата вече! Аз говорех за цялата тази мода, за пиърса, за ботушите в дънките и т.н. Секи си има право на вкус! Но цяла София с дънки в ботушите - тва вече е овчешкият инстинкт!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

HereTodayGoneToHell, респект! Ти си една истинска рокаджийка, достойна за уважение!

А че рокът е най-великият стил - няма спор. Те хората са написали и песен, посветена на него ("God Gave Rock 'N' Roll To You").

Guns n' Roses са точно толкова комерсиални, колкото и Хендрикс, Aerosmith, The Rolling Stones, The Beatles... тоест не са! Всички изпълнители, които изброих са правили (и някои продължават) музиката си, защото им е кеф, а не заради парите.

Град
    Ама аз не говорех само за музика! Леле, хащам се за главата вече!
    Защо реши, че аз говоря само за музика... Говоря за гледна точка към даден въпрос, за начин на
    живот, за това дали приемаш тези, които не мислят и не живеят като теб...
    За търпимост, за приемане на различията...
    за спокойствие при водене на спор, а не война със зъби и нокти...
    За такива неща.
    п.сАко аз си облека космати ботуши, няма автоматично да изтъпея, уверявам те...

Но цяла София с дънки в ботушите - тва вече е овчешкият инстинкт!
    Тук съм напълно съгласен.

Вие какво очаквате такава е модата за това всички ходят така независимо дали е със дънки в ботушите или с пухените якенца и т.н. всеки решава сам за себе си как точно да се облича и държи вие не можете да кажете няма пък да ходят така и те хоп да спират да се обличат така и започват да се обличат както на вас ви харесва...е не става просто няма смисъл да се опитвате да налагате собственото си мнение над всички останали защото резултата ще е нулев! модата си е мода....тя за това е такава за да се следва от едни а от други не...за това е създадена за да се харева на едни а на други не...
    а за това че всички сме овце и просто всеки си избира стадото си е така в крайна сметка така е устроен човешкия мозък да възприема за нормално,модерно и да копира това което правят всички

п.п. тази тема се превръща в безмислен спор от рода "Защо навън вали сняг?" ...еми той просто си вали ние какво да направим....
    Ako Nqkoi Nqkoga Te Popita Kakvo E Lubovta,Kaji Mu Che E Bolka Koqto Vodi Do Smyrta!

Град
    Ами когато всички матъли са в черно?
    Или всикчи рапъри са ссъс широки дънки?
    А всички рокери с кожени панталони(примерно)

Сигурно ще се хванете за думата...
    Обаче в началото на 90-те, бях малка, но помня, че рока бешена дневен ред, много повече се слушаше от сега (Аз оттогава му се кефя още) ...
    И всички носеха нарязани дънки и дълги карирани ризи.
    И очила тип Джон Ленън...

Тва овчешки инстинкт ли е???
    Не, нали? Това е мода(или даден стил на дадена група... Или де да знам и аз какво... ).
    Защото хората са такива, имат нужда от принадлежност към дадена група. В случая- рокери, а при ботушите в дънките- тийнове... да си виждала 40-гоd, жена , облечена така? Може и да има, но рядко.

Това не е овчешки инстинкт, а ЧОВЕШКИ!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Първо за комерсиалната музика. Не мога да разбера защо мразите хора, които правят музика за пари ? Еми, и те са хора и те семейство хранят. Някои правят баници за пари, други музика. Разликата е в заплатата. За мен е важно отношението на самия музикант към феновете си(т.е. примерно мен). Щом ги(ме) уважава, защо и аз да не го уважавам. Какво като прави пари от това ?
    Второ за "комерсиалното" в живота. Всъщност тук става въпрос май за популярност. Комерс според мен може да има само в един продукт. Все пак "комерс" нали означава нещо направено с цел приходи. Вие не говорите ли за личности и начини на поведение ? Както и да е. Има един израз: "Всичко ново е добро забравено старо." Ако това е вярно, не виждам за каква оригиналност става дума. За модата две-три думички само. Еми, хората обичат да бъдат харесвани. Видял някой, че на еди-кой-си розово му стои добре, харесват го, естествено че и той ще си вземе розово за да го харесат и него. Тук не виждам нищо нередно...

П.П. Искам да се почувствам малко като мачока и да кажа
    Лека вечер Ви желая.
    \/

Стеси
    Guest
    Комерс съкс, писна ми секи се влачи с некаф смешен sk8 и си мисли че е истински sk8ter, сички некви еднакви ми се прават е са много важни, понякога имам чувството че всички ме имитират се едно не могат да си измислят техен си стил. Изобщо комерс = супер мега зле.

Батка таз стеси си те слага в малкия джоб, не се излагай като некъв супер турбо мега ултра повер зле . Иначе скейтърите за мене са смешни човечета, а в комерса не виждам нищо лошо, най вече защото тия което се мислят за най оригинални са най голямите позьори, ама така или иначе не може всеки да е различен, винаги загубеняците искат да приличат на "готините" за да са част от купона, затова готините са тия които измислят модерното за да са винаги една крачка пред лузърите.

LifeIsATrip
    Guest
    всички сме един голям комерс. всички се учим от някой. никой от нас не е измислил музиката която слуша, нито дрехите, нито нищо! целия сват е шитня. всички копираме нещо от някой, правим се на велики за нещо.. и кфо? да не би да вие сте го измислили тфа нещо? комерс.. ххахахаххаах няма такава дума.. има само индивиди които я използват и други които я праят.

pain

Повече от фен
    Град
    Ами когато всички матъли са в черно?
    Или всикчи рапъри са ссъс широки дънки?
    А всички рокери с кожени панталони(примерно)

Сигурно ще се хванете за думата...
    Обаче в началото на 90-те, бях малка, но помня, че рока бешена дневен ред, много повече се слушаше от сега (Аз оттогава му се кефя още) ...
    И всички носеха нарязани дънки и дълги карирани ризи.
    И очила тип Джон Ленън...

Тва овчешки инстинкт ли е???
    Не, нали? Това е мода(или даден стил на дадена група... Или де да знам и аз какво... ).
    Защото хората са такива, имат нужда от принадлежност към дадена група. В случая- рокери, а при ботушите в дънките- тийнове... да си виждала 40-гоd, жена , облечена така? Може и да има, но рядко.

Това не е овчешки инстинкт, а ЧОВЕШКИ!
    Добре, де, а защо тогава всички масово си слагат татуси и пиърсинг? Щото виждат от някой друг, не защото им е в стила. Незнам колко теми мога да ти намеря за такива неща. Много се бях издразнила и като говориха за корсажите. Половината викат "и аз искам" без дори да знаят за какво става въпрос. Ами маниерите? Колко теми има в този форум със заглавие "кажете някое лафче"? Адски много са! И най-малкото нещо - аватарите, които непрекъсното се крадат. Просто комерсът е навсякъде и тва ме дразни. Не казвам, че съм различна от другите, но се стремя да не наподобявам никого. И така и не разбрах защо ме нападнахте за музиката, но както и да е. Все още не мога да приема, че слушам комерсиална музика, но щом сички без класиците са комерсиални - значи и аз съм част от стадото. Да не говорим, че и на класиците им е било плащано, но както и да е. Аз не мога да приема, че нещо, което дори не може да се нарече популярно в днешни дни, е комерсиално. Да не говорим, че комерс означава нещо, направено не заради самия смисъл, а заради парите. И са ако ми кажете пак, че Азис и Гънс са на едно равнище... Както и да е. Само не разбрах защо само exploitedteen писа по темата!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    такааа сега стилът се създава с времето.с течение точно на това време човек постепенно изгражда себе си.
    незнам дали ти беше или някой друг писал в една тема че преди е слушал чалга а сега се кефи само на рок->е това е търсене на стил.
    мисля като росската че човек има нужда да бъде в дадена група.от най-ранна детска възраст протича първата социална група-семейството, след това в началното училище започваме д създаваме своя група от хора които мислят като нас.в групите(от хора не от музиканти) хората си взаимодействат, като споделят общи цели, имат относително стабилна връзка помежду си, а и процесите чрез който си въздействат са възприятията.
    ето как стваш част от многото
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    такааа сега стилът се създава с времето.с течение точно на това време човек постепенно изгражда себе си.
    незнам дали ти беше или някой друг писал в една тема че преди е слушал чалга а сега се кефи само на рок->е това е търсене на стил.
    мисля като росската че човек има нужда да бъде в дадена група.от най-ранна детска възраст протича първата социална група-семейството, след това в началното училище започваме д създаваме своя група от хора които мислят като нас.в групите(от хора не от музиканти) хората си взаимодействат, като споделят общи цели, имат относително стабилна връзка помежду си, а и процесите чрез който си въздействат са възприятията.
    ето как стваш част от многото

Еми, да, преди 2 години слушах чалга. Но 1. слушах и много ретро и 2. тва време отмина. Ясно е че трябва да спадаш към определена група, няма учебник по психология, който да не го потвърждава. Но има разлика м/у подражаване и стил. Защото е едно да се обличаш според стила си, а е съвсем друго да се обличаш спрямо тва как се обличат другите. Колко още флууд ще трябва да изпиша, за да разберете? Още в първият ми пост пише, че говоря за подражаването. Но кой да ме чуе наистина...

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от Стеси
    ЙЙее супер стар гангстер, всички ме знаят и умират от страх йее. Земем да дойда верно с токчетата да ви направя смешни.
    само искам да кажа,че "МетЪл" се пише с "Ъ"
    незнам кой неграмотник ти е правил подписа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си