Обичах те . Не го разбра ... Не оцени всичко , което направих за теб . Не прие това , което ти дадох . Не ме допусна до себе си . Не успях да разчупя леда , който те бе обгърнал , но ти успя да изиграеш отлично ролята си . Казваше че ме обичаш ... Влагаш ли изобщо някакъв смисъл в тези думи !? Или просто искаше да спиш с мен ??? Е , не постигна целта си .Тъжен ли си ... ? Ясно ли ти е , че не си достоен за мен !?
Нарани ме ме жестоко ... Добър лъжец си !
Вярвах ти ... Исках те ... Обичах те ...
Но ти ме захвърли като ненужен и непотребен парцал . Чувствата ти били изчезнали ... А дали някога си ги имал !? Дали знаеш изобщо какво е любов ? Ти продължи живота си . Обарна страницата . Щаслив ли си с нея ? - Да , напълно ли си обеден в това ? Докога ще я обичаш ? Отново ли ще ,,изчезнат ,,чувствата ти

?
Майната ти !!! Живей си скапания и монотонен живот . Радвам се , че си щаслив . Но щаслив ли си наистина ? Не ми се вярва .

Не вярвам , че си способен да чувстваш . Не вярвам , че си се променил .Знаеш ли изобщо какво искаш от живота ? Вече не ми пука !Вече не си ми нужен . Ти не можа да ме направиш щаслива . Не можа да ми дадеш любовта от която се нуждаех . Да ... Осъзнах го . И аз обърнах страницата
Липсваш ми ... Вярно е ! Не отричам ... Но свикнах да живея без лъжи и интриги . СБОГОМ !!! Играй достойно този театър , който е всъщност живота ти .