.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53

Тема: 10 godini razlika

Guest

glopa4ka si ako mu se dadesh

avq hora mislete logi4no iskash sex kato si biesh edna 4ikiq ne mislish za sex daje te marzi da gledash probvai vzemi edno momi4e bii si edna 4ikiq ot vazbuda po nego sled 2 ni pak probvai vazbudata shte e po malka sled 2 ni oshte edinpat vazbuda po4ti nqma a sled oshte 2 ve4e nqma izobshto zashtoto i s tebe kato te nahuli edinpat i mu umrazvash tova e

Guest
    ako ti se ebe obsluji vsi4ki tuka v foruma s poedna 4ekiq 4iiiikiq 4ekiq e laskash mako /LIOBOVTA E NISHTO BEZ EBANE NO EBANETO E JESTOKOST AKO NQMA LIOBOV EBISE ZARADI SEBE SI I MOM4ETATA

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Air_J написа:
    "А според мен, трябва да си ебати лузъра, ако се ограничаваш само до амортизираните кифли на твоята възраст. Ще те видим, когато станеш на 20-21 и нагоре, дали ще харесваш само 20-21 годишни. Тогава по-може да поговорим по тази тема."

ми да ти кажа до 20 не ми остава много, а и едно е 20-21 и савсем разли4но е 26/7 + да излизат със 17 годи6ни моми4енца
    20-21 годишните също не са на една възраст със 16-17 годишните, нали? Или греша? Защото ако според теб са на една възраст, то тогава аз си падам само по момичета на моята възраст. Този проблем със възрастовите предразсъдъци не ми е помогнала, ама хич! Пълни глупости са това, стига разликата да не е наистне огромна (10 години също са много, не ме разбирайте погрешно). Сега съжалявам, че едно време, когато бях на 17-18 и си харесвах 14-15 годишните и вместо да ги зарибявам, аз мислех, че са малки и ме беше срам да се занимавам с тях. Сега обаче - не ме бърка! Признавам си - за едното ебане има и хубави наборки, но като цяло повече си харесвам набор 88, 89, че дори и 90!
    П.С.> Днес една позната (навърши 18 преди месец) скъса с гаджето си (на 27 е).

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Air_J написа:
    "А според мен, трябва да си ебати лузъра, ако се ограничаваш само до амортизираните кифли на твоята възраст. Ще те видим, когато станеш на 20-21 и нагоре, дали ще харесваш само 20-21 годишни. Тогава по-може да поговорим по тази тема."

ми да ти кажа до 20 не ми остава много, а и едно е 20-21 и савсем разли4но е 26/7 + да излизат със 17 годи6ни моми4енца
    20-21 годишните също не са на една възраст със 16-17 годишните, нали? Или греша? Защото ако според теб са на една възраст, то тогава аз си падам само по момичета на моята възраст. Този проблем със възрастовите предразсъдъци не ми е помогнала, ама хич! Пълни глупости са това, стига разликата да не е наистне огромна (10 години също са много, не ме разбирайте погрешно). Сега съжалявам, че едно време, когато бях на 17-18 и си харесвах 14-15 годишните и вместо да ги зарибявам, аз мислех, че са малки и ме беше срам да се занимавам с тях. Сега обаче - не ме бърка! Признавам си - за едното ебане има и хубави наборки, но като цяло повече си харесвам набор 88, 89, че дори и 90!
    П.С.> Днес една позната (навърши 18 преди месец) скъса с гаджето си (на 27 е).
    Това аз го написах! \/
    Левски шампион але але!

Град
    Nqk1de v B1lgariq
    Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    Чакай да те светна на един номер - колкото повече значимост влагаш в ебането толково по трудно ще ти е да го направиш. Тва е едо чукане забога, колкото по рано го осъзнаеш толкова по добре.
    Za teb tva li e sexa ve - 4ukane!?!? Mi basi nevejiq det si zna4i..
    KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!

charsi
    Guest
    Hubavo we maina ne moga da razbera kak taka vii momi4etata ste tolkova tupi tq bila na 17 toi na 27 i na neq i bilo dobre..mi hubuu misli6 li 4e toq tip te vazpriema kato ne6to pove4e ot prqsna mruvka za ebana..OMFG!! ta toi e na 27 ve4e 6a si tursi serioznza priqtelka s koqto da suzdava semeistvo i takiva ne6ta ti si prosto edna ot poslednite mu avantiuri predi serioznostta i ako misli6 4e ti si ne6to pove4e za nego ot simpati4na..jestoko se luje6

Повече от фен

Re: 10 godini razlika

Цитирай Първоначално написано от marii4eto
    zdraveite vsi4ki
    otskoro imam priqtel, s koito mi e mn dobre i mislq da predpriema sledva6tata stypka,t.n. sex
    problema e tam 4e az sam na 17 a toi na 27 i malko me pritesnqva tozi fakt.
    dumite mu uj sa izskreni i ne e samo zaradi "ebaneto",no me pritesnqva 4e sled "pyrvata ni no6t" ne6tata moje da se oburkat a ne mi se iska poneje mnogo go haresvam.
    daite mi savet
    P.S. mersi predvaritelno za otgovorite
    Mila pi6i na li4nite i mi razkaji vsi4ko!6te ti kaja nqkoi ne6ta

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

Град
    na ulicata
    hhmmmm mi to da ti kaja na tezi goini razli4iqta m/u 17 i 27 sa mn malki po-otno6enie na vsi4ko-harakter, interesi taka 4e ti si znae6 kakvo iska6. tova si e tvoe re6enie. no ne 4akai nqkakvi nepoznati ot tozi forum da ti kazvat kakvo da pravi6, za6toto i te, i az ne znaem kak stoqt to4no ne6tata pri vas. dokato ne se nau4i6 da re6ava6 sama nqma da stane rabotata. precenqva6 kakvo iska6 i go pravi6 bez da si misli6 kakvo biha kazali drugite. i t.n.

If at first you don't succeed,
    then dust yourself off and try again

Цитирай Първоначално написано от QrOsTnA``
    Чакай да те светна на един номер - колкото повече значимост влагаш в ебането толково по трудно ще ти е да го направиш. Тва е едо чукане забога, колкото по рано го осъзнаеш толкова по добре.
    Ми те са синоними всъщност.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

.....
    Guest
    Ami da ti kaja ne6to nali go haresva6 mnogo-togava nqma k'vo da se pritesnqva6 za razlikata(kaka mi se ojeni za 4ovek koito e 16 godini po-golqm ot neq ne za dr a za6toto go haresva istinski [daje si imat 2 deza]

Re: 10 godini razlika

И аз бях така в началото на сегашната си връзка. Страхувах се, но не защото той е по-голям, а да не му щукне да ме зареже или нещо такова, но...
    Не му мислих много и... не съжалявам. Все пак сме заедно от почти 2 години и... нямаше за какво да се притеснявам.
    При теб може да е по-различно, но ти си го познаваш и трябва сама да решиш!
    И... не се притеснявай за разликата в годините. Аз съм с 13г. по-малка от приятеля ми, но това никога не е било пречка за каквото и да е!
    Успех!!!
    Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
    Заповядайте!!!

Guest
    И всъщност не си прав, защото чукането е една малка част от секса със жаргоното название "чукане". Много смешна снимка за човек с такива детски разбирания.

И всъщност не си прав, защото чукането е една малка част от секса със жаргоното название "чукане". Много смешна снимка за човек с такива детски разбирания.
    Абе по какъв начин да ви обясня значението на думата синоними така че да ме разберете? Тва са две различни думи които обаче означават едно и също нещо - демек еднакви тоест нямат разлика, значи не са различни риййш ли?.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Slizer
    Guest
    Тъпи путки ходят с по големи кат си мислят че са по висши тъй !
    Пачи смотани кво си мислите че той много ва обича ли ? Единствената му цел е да ти пръсне клитора и да са похвали на дъртите си приятели .

Цитирай Първоначално написано от Slizer
    Тъпи путки ходят с по големи кат си мислят че са по висши тъй !
    Пачи смотани кво си мислите че той много ва обича ли ? Единствената му цел е да ти пръсне клитора и да са похвали на дъртите си приятели .
    А бе тъпо пишлеме такова, вземи поживей малко и като разбереш поне малко от истинския живот тогава пиши.
    Не може да слагаш всички големи под общ знаменател!
    Не всички момичета се мислят за велики!!!
    И какви са тези глупости - той бил голям и искал само секс?!? Ще ме извиняваш много, ама независимо от възрастта всички хора са еднакви! Единствената разлика е че някои като теб са тъпи парчета, а други използват главата си по предназначение!!!
    И ако найстина някой иска само секс, то тогава защо има връзка, която продължава с години и не изневерява на половинката си?!? -> Помисли върху това!

П.П. Това е първият случай, в който отправям обидни думи към някого, но след като той обижда останалите...
    Заповядайте!!!

Slizer
    Guest
    nesravnima моя първо не мисля че си по голяма от мене че да ми казваш пишлеме , второ явно твоя приятел е по голям и го приемаш лично .

Аз че съм тъп - тъп съм . Ти също не си от най-интелигентните .

Та да се върнем на темата , казваш че години не й е изневерявал - от де знаеш ? Също казваш че съм тъпо парче а тези "големите" са умни - ами да си на 27 и да са фанеш с 17 годишна ... изглежда той й е на интелектуалното ниво .

TELKO
    Guest
    ЩО ДА НЕ СЕ ФАНЕ С 27 ГОДИШЕН ВЕ ТЪПАК ТИ КАТ ОДЪРТЕЕШ НЕМА ЛИ ДА ИСКАШ НЕЩО ПО МЛАДО
    ИЛИ СИ МИСЛИШ ЧЕ СЕ МЛАД ШЕ СИ СЕДИШ
    СМОТАНЯК
    МАЙ НЕ СИ ЕБАЛ СКОРО И ЗЛОБЕЕШ ЧЕ ХОРАТА КЛАТЯТ

Слизер кат не ти връзват недей да злобееш. Пичките така са устроени че ги привличат зрели хора, но вече над 20-21 да тръгваш с 16 годишна е позорно, не знам какво намират в некво пишлеме, те вече трябва да се женят да не говориме. Аз веднъж ходих с една 15 годишна и просто дедазнам - ми тъпа е , говори ми за некви детски работи, изобщо не намирам никаква интрига в една такава връзка , кво да и помагам за домашните ли. И като и спомена за секс и тя да търчи да пише в тийн форума "той иска да правим секс, и аз не съм готова " и после връсничките и да и отговарят - тоя е некъв извратеняк, щом иска да правите секс значи не те обича "... ми не мога изобщо да се ангажирам с някои който разсъждава по такъв плиткоумен начин. Представям си па кат стана на 27 .
    Все още не съм сигурен на кво мнение съм по темата обаче, от една страна има 15-16 годишни верно които мислят много по зряло, някакси на едно по висшо ниво, вълнуват ги по значими работи и така нататъка, но не мога да го осмисля тва - са хуу, тоя батее на двайсе и седем тгодини толко ли е кух че да не може да си намери някоя засукана студентка на по 20-20и нещо , ни ми го побира главата и тва си е.

Slizer
    Guest
    TELKO ти си педофил батка , даже ти си смотаняка щот връстничките не ти вързват .

Oyamoto не злобея и не се притеснявам дали ше ми вържат , женен съм .

TELKO
    Guest
    TELKO ти си педофил батка , даже ти си смотаняка щот връстничките не ти вързват .

Oyamoto не злобея и не се притеснявам дали ше ми вържат , женен съм .
    аз сам на 19 години ве олигофрен и tuka става въпрос за 17 годишно момиче ве смешник
    едно време на 17 са имали по две деца вече

кат си женен ко праиш в тоя форум ве аи да не казваме кои е педофила
    жена ти знае ли че се размотаваш по форуми с малки момиченца ве тъп

Бате нали знаеш че надуваема жена не се брои ...колкото и да я обичаш. Айде сега отиди се успокой и си набий една злобарка да намалиш адреналина натрупан в форума.

А бе момчета, защо просто не приемете, че не всички мислят като вас и не престанете да нападате хората без да сте наясно с нещата?!?
    Някои изказват мнение, без да са го преживели, други пък обратно. Всички сме различни и не мисля, че това трябва да е повод за размяна на обиди.
    Аз разбирам всички (май). Знам защо някои от вас реагират толкова остро, но... ок не ви допада това, ама трябва ли да се обиждаме?!?
    Дайте да спрем до тук с нападките и да пишем по темата, а не ти си такъв, а пък ти онакъв...
    А който иска да продължава спора - пращайте си лс!
    Заповядайте!!!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Za liubovta granici nqma !
    YcneX v liubovta ! :P
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен
    4uval sam nqkade 4e lubovta nqma vuzrastni ograni4eniq...taka 4e ne se pritisnqvai ot razlikata mu godinite vi a dokolko my e samo za ebaneto ti si re6ava6 aide uspeh kako \/ tva samo 6egi4ka ne se obijdai :PPP

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Ако разликата е над 3 години не е нормално според мен. Ако е над 7 - това е педофилия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си