- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Идеалната усмивка!!!
Аз искам да попитам,значи чувала съм за някакви звездички които се слагат на въпросния кривичък зъб.Има ли такова нещо и ако има знаете ли каква им е цената?
носех скоби като малка , но и сега ще ги слагам и аз за 2 зъб4ета![]()
някои знае ли как да си избеля зъбите без лекарска намеса/не съм мн запозната но съм чувала че е мн вредно/
и като се сложи тва за две зъбчета каква е горе долу цената и какво точно представлява това за 2 зъбчетаПървоначално написано от teen4e
ne iskam nikogo da podstrekavam no az breketi bez zdravoslovna pri4ina ne slagam! ne stiga 4e 6te prili4am na franken6tain Bog znae kolko vreme ami posle i da spq s jelqzo (6ini) v ustata aaa ne!
На мен преди 3 седмици ми свалиха брекетите. Носих ги 6 месеца, заради единия ми кучешки зъб, който беше по-нагоре. Сега смао вечер нося някво апаратче.
Наистина, ако имате някакъв проблем със зъбите, по-добре да сложите и да ви се оправят, отколкото да отлагате..
v4era mi slojiha breketi ot prozra4nite iskam da ask dali tva lepilo det sa mi go slojili na z1bite skoro 6e padne 6oto ne moga da qm i mn me boli pls nqkoi koito e nosil breketi da otgovori
Аз носих брекети и във вторник ми ги свалиха, а сега е събота и забелязвам, че отново се връщат в предишното състояние и то много бързо.В понеделник ще ми дадат скоби за да ги нося нощно време та въпросът ми е дали след тях отново ще станат както след като свалих брекетите?
ми аз ходих на консултация и поискаха да ми вадят 2 зъба,как така ще ми барат здрави зъби бе...аз здрав зъб без основателна причина не давам...та мисълта ми е ,че искам само да поизправя горните предни 2 зъба ,резците (и десния до тях зъб) ,че са ми малко навътре...идеално прави са ,но са малко навътре и главно в профил се забелязва...по мое мнение проблема е незначителен ,ама не ония 2-те лекарки щял съм да имам квадратна захапка - не ми пука точно в тва ми е чара да не говорим ,че почти половината известни актьори са с квадратна...ма не ония викат ходи при друг ортодонт ,ебати и отношението да ми кажат тва нещо...
какво ще ме посъветвате на вас вадили ли са ви здрави зъби?
може ли да се мине без вадене ,при положение че ми трябва леко преместване отвътре навън?
Зависи си от проблема ти дали трябва да се вадят зъби.И на мен ми извадиха 2 зъба-ма ги приживях.Брекетите махнаха разтоянията-така че аз сте съветвам ако само това те спира по-добре ги сложи
.
да ви питам - ам имам само един крив зъб, който просто е израснал по-назад , какви скоби вие ми бихте препоръчали , зъболекар ми е казвал , че не трябват брекети , а от другите и знаете ли какви са цените
Ох...ама вие майки нямате ли? Две зъбчета..три зъбчета. Никакво значение няма колко криви зъби имате, и един да е не може да се оправи без брекет...най- добрата ми приятелка е с брекети и даже се надува толко е сладко
Вижте тук http://www.adentalcenter.eu/estetic5.html според мен това е най-доброто решение ако не си харесвате усмивката..малко скъпичко излиза обаче стоят 15-20 год
А на тия с извадени зъби-кои точно ви махнаха? Аз ще слагам първо на долна челюст и трябва да си махна четвъртите. И след 2-3 месеца още 2 отгоре-пак четвъртите-ма тва са здрави зъби бе, това ме човърка... Можеше да махна мъдреците, ама като чух, че става с операция... Абе не знам. Споделяйте при вас как е![]()
Еми аз имам само 1 крив зъб и нося шини само докато спя и ако се сетя докато съм си в нас.Обаче виждам че вече има ефект.Значи видях че някой по-нагоре пита...значи аз нося само горна шина и струваше някъде около 200 лв.
Оф, носех скоби осем години...еИзтърпях ги и сега имам перфектната усмивка, но осем години са мн, мн нещо...
Не съм носила брекети, ама са ми казвали, че след махането им мн бързо се връщали зъбите в първоначалното им състояние.
Е то по тая логика трееше отдавна да са излезли от употреба...![]()
Първоначално написано от white_chik
![]()
![]()
![]()
бъдещ западнал ортодонт
Ами аз имам хубаво усмивка бели зъби за щастие си ги мия от малка и можеби затова са бели ходя на зъболекар и се радвам на перефектна усмивка
Аз носих брекети и имам изключително прави зъби.Използвам и избелваща паста за зъби Hollywood Smile и ми действа много добре.Мия ги 3 пъти на ден и наистина ми изглеждат страхотно.
<3 ^^
На мен ми кървят венците,а пастите не помагат,вярно ли е че с чай се оправяли?
Ами няма начин ако не искаш да ги носиш иди и си направи керамика но кажи на вашите да приготвят куфарчето с парите мнооооооооогггггггггооооо ооооо соооооолено ще им излезеПървоначално написано от ~*~Chanel~*~
![]()
\
/
Какво точно правиш?Първоначално написано от ~*~Chanel~*~
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И аз искам да ми се оправят зъбките,ам наще немогат отделят толкоз пари![]()
![]()
иначе бих ги носила без проблем се пак тва си е нужда,доста са ми криви зъбите,казвали са ми,че ми отиват и че ми бил там чере и какви ли не тем подобни,но аз си искам идеална усмивка
.