.
Затворена тема
Страница 12 от 16 ПървиПърви ... 28910111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 386
    Guest

Re: xxaxa begai we

Цитирай Първоначално написано от p3n4o t
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тез' глупости се менте. Аз съм олдфешънд и вярвам само на алкохола!
    Begai we alkoholik , ti puk ako si misli6 4e alkohola e po bezvreden ot trevata moga da ti kaja 4e si se oburkal seriozno mnogo seriozno , vredata e su6tata kakvo si misli6 samo 4e kafeto alkohola i cigarite sa legaliziranite narkotici na takiva hora kato teb samo im se 4udia em ne znaqt em govorqt q podobre ne govori ili si hodi si Student sum u4a zastrahovane i osigurqvane rabotq super qkata rabota i tova ne mi pre4i kato ne prekalqvam taka 4e po dobre
    да бе брат! И с херцата е така,да знайш. А да не би да мислиш ,че коката е по-вредна от кафето?! омг
    пс: отивай се прегледаш брат,на зле отива работата,щом говориш такива работи. Нищо против тревата,аз също си пафвам,ма да ми плещиш,че кафето и алкохолът,и козът били еднакво вредни... тичай към лудницата бро

Град
    OUT OF SPACE
    BQH NA 13 OT TOGAVA TREVICATA STANA MOQTA NAI-GOLQMA LIUBOV K'VOTO I DA DRUSAM VINAGI SE VRA6TAM KAM KOZA.A ZA6TO NEMOGA DA TI OTGOVORQ DORI I DA SAM ZNAELA NQKOGA VE4E SAM ZABRAVILA.....NALI ZNAE6 ZABRAVQ6 ZA6TO NO NE ZABRAVQ6 KAK!

pe6ehodeca
    Guest

smoke weed every day

Moje i da vi se stori stranno no az propu6ih koz4e na 18 godini nared s nego i cigarite.No sled vreme otkazah cigarite no koz4eto vse o6te ot vreme na vreme obi4am da mi 4upi glavata

Guest

a

am nzkoga za prav pat probvah ... hmm moje bi e bilo 7-8 kl . vaobshte ne pomnq koga sam pushil za prav pat ne samo godinata no i sluchkata. pomnq samo che ne bqh pushil mn vreme , shtot ne me beshe fanalo . sled tfa pak bqh pushil pak ne mef ashtashe . obshto moje bi kam 6-7 pati . za po 15 min - 20 bqh zamaqn i posle se opravqh . No veche si pysha vsqka sedmica . imah period ot 1 mesec v koito non-stop na daskalo i navsqkade bqh drop . Sled kat sprqh obache mi beshe nqkvo , vse edno gubq neshtu . skuchno mi beshe v daskalo . bqh umoren i sled pochivka si pusha chadel na sedmica po 2 pati sredno . moje bi shtot jiveq na mqsto bez mn mn snabditeli i za tfa

Фен
    Град
    сф
    7-8 klas be6e,qko se napafkah i mi be6e nekfo super qko...ot vreme na vreme si pu6a za po-dobro nastroenie i kupon...

Guest
    EEMI OT KOLKO TAZI GODINA MI E 4ETVURTA 4ADENE SISTEMNO VSEKI DEN I MOGA DA KAJA 4E VLIQ IZKLU4ITELNO DOBRE DAVA MI POWER I ME PAZI OT BOLESTI OTKAK 4ADA AKO 6TETE VQRVAITE AKOI 6TETE NE AMA BOLEST NASTINKA GRIP PROSTUDA NE ME E FANALA TVA SE DULJI NA REDOVNOTO PRO4ISTVANE KOET SI PRAVA S LUBIMIQ NA VSI4KI TETRAHIDROKANABINOL ZA NEZNAE6TITE OSNOVNATA SUSTAVKA V OBI4LIVIQ MASUR ;]

еми да пушила съм трева и ти стааа яко и въпреки че съм против си продължавам сми не мн редовно но... поне тогаваа не ме ебе за никфи проблеми :р
    ....И нека умират хората от смях, но колко в сетния си час ще кажат, като мене:"Обичах, следователно живях...

Guest

Re: не мисля да я спирам тя е по-малко вредна от цигарите

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    за пръв път пробвах трева на 12 год и от тогаз не сам спирал да пафкам !!!
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

matkabitoooo
    Guest
    ami na 14 i az kato bul6instvoto!hahaha ama prekaleno mnogo mi haresa i taka do dnes silno vseki den po 3 pati!ponqkoga si vikam,abe prekalqvam,ama tezi misli mi minavat za okolo 15 min,dokato doide nqkoi kaje"haide da se naderem" i az vednaga ska4am!nqkak si tova preosmisli vsi4ko,celiq mi jivot stana mnogo po-zabaven i lesen!zabravq6 pove4eto tapotiii deto ma4at tineidjarite,kakto i momi4etata-kliuki,zavist,zloba,tui-onui!mnogo e qko,az ne sajalqvam za izbora si!

бях в 8 клас. в кенефите на даскалото се нацепихме с един приятел. тогава имаше печати по цигарките. пушихме Джони Уокър и мн се кефихме. Пушил съм бонг, от шише, кофа съм правил. само консерва не съм. сега пуша рядко и за кеф, не за закуска обед и вечеря. Защо? - защото исках да опитам какво е. Е опитах, пуша понякога (скоро не съм) и се отпускам. това е. мога да говоря мн на темата, обаче ме мързи да пиша.

на 14 за 1ви път бяхме на диско и си зех и беше мно весело,днеска пак пуших и мн се радвам хах ебати яката пратка беше =D> =D>

Guest
    Za purvi put se moxnah na 13 sega sum na 20 pusha mnogo minimum edna zverska traba sam.sushto taka sam heroino zavisim ot 5 godini.

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    13
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Guest
    за първи път пробвах да пуша трева когато бях на 13 ,защото се бях събрала в такава ковпания

maika_vi_da_eba
    Guest
    Maika vi da eba , deca skapani. Kak moje da pushite tolkova malki. Da vi go nachukam v devstvenite tineidjurski putki.

Guest
    Na edin kupon za purvi put,ama bqh tolkova piqna che daje ne razbrah che sum pushila treva...mislih che e bilo cigara... Ama sq si pusha redovno

Мега фен Аватара на quench
    един ден след като се напих за първи път,пахаха

забих си допълнителен клин,щото толкова ми беше акъла
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

mini_rulo
    Guest
    Ми .. миналата година беше май.. що пробвах.. ми интересно ми беше

Re: ЗА ПРОБВАЛИТЕ ТРЕВА

za pruv pat probvah na 11 i sega sam na 18 i pu6a vseki den za6toto mi haresva ospokoqva me i tn........

Guest
    Май беше 13 .. ама вече я отказах

za pyrvi pyt na 15 ... probvah shtoto iskah da vidq kakvo e ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Голям фен
    Висях с едни, хмм, хора е силно казано, и едни свиха... Поисках - дадоха ми... Ама не дръпнах кат хората и никак не хвана. После ме накараха да обещая, че повече нищо няма да пуша и аз - ща не ща, съгласих се. Все пак момата беше хубава Ма за managua-та не се сети, тъй че нищо не съм изтървал.

А защо - ми за простотията... Да видя какво е... Не смятам да бъда някъв тревоман...
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Град
    U nas
    bqh na 12 na edna eksurziq vuv Franciq s edna ezikova gimnaziq
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

Пробвал съм само 1 път през живота си трева и бях на 17 и аз незнам защо..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    na 18 veche 2 godini si pusha ne redovno ma s-ca 1-2q, super e, relaksira i tfa 4e sled trevata 6e posledva ne6to po tvardo tfa sa palni gluposti...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си