- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА ПРОБВАЛИТЕ ТРЕВА
да бе брат! И с херцата е така,да знайш. А да не би да мислиш ,че коката е по-вредна от кафето?! омгПървоначално написано от p3n4o t
пс: отивай се прегледаш брат,на зле отива работата,щом говориш такива работи. Нищо против тревата,аз също си пафвам,ма да ми плещиш,че кафето и алкохолът,и козът били еднакво вредни... тичай към лудницата бро
BQH NA 13 OT TOGAVA TREVICATA STANA MOQTA NAI-GOLQMA LIUBOV K'VOTO I DA DRUSAM VINAGI SE VRA6TAM KAM KOZA.A ZA6TO NEMOGA DA TI OTGOVORQ DORI I DA SAM ZNAELA NQKOGA VE4E SAM ZABRAVILA.....NALI ZNAE6 ZABRAVQ6 ZA6TO NO NE ZABRAVQ6 KAK!
![]()
Moje i da vi se stori stranno no az propu6ih koz4e na 18 godini nared s nego i cigarite.No sled vreme otkazah cigarite no koz4eto vse o6te ot vreme na vreme obi4am da mi 4upi glavata
![]()
am nzkoga za prav pat probvah ... hmm moje bi e bilo 7-8 kl . vaobshte ne pomnq koga sam pushil za prav pat ne samo godinata no i sluchkata. pomnq samo che ne bqh pushil mn vreme , shtot ne me beshe fanalo . sled tfa pak bqh pushil pak ne mef ashtashe . obshto moje bi kam 6-7 pati . za po 15 min - 20 bqh zamaqn i posle se opravqh . No veche si pysha vsqka sedmica . imah period ot 1 mesec v koito non-stop na daskalo i navsqkade bqh drop . Sled kat sprqh obache mi beshe nqkvo , vse edno gubq neshtu . skuchno mi beshe v daskalo . bqh umoren i sled pochivka si pusha chadel na sedmica po 2 pati sredno . moje bi shtot jiveq na mqsto bez mn mn snabditeli i za tfa
![]()
EEMI OT KOLKO TAZI GODINA MI E 4ETVURTA 4ADENE SISTEMNO VSEKI DEN I MOGA DA KAJA 4E VLIQ IZKLU4ITELNO DOBRE DAVA MI POWER I ME PAZI OT BOLESTI OTKAK 4ADA AKO 6TETE VQRVAITE AKOI 6TETE NE AMA BOLEST NASTINKA GRIP PROSTUDA NE ME E FANALA TVA SE DULJI NA REDOVNOTO PRO4ISTVANE KOET SI PRAVA S LUBIMIQ NA VSI4KI TETRAHIDROKANABINOL ZA NEZNAE6TITE OSNOVNATA SUSTAVKA V OBI4LIVIQ MASUR ;]
![]()
![]()
еми да пушила съм трева и ти стааа яко и въпреки че съм против си продължавам сми не мн редовно но... поне тогаваа не ме ебе за никфи проблеми :р
....И нека умират хората от смях, но колко в сетния си час ще кажат, като мене:"Обичах, следователно живях...
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
ami na 14 i az kato bul6instvoto!hahaha ama prekaleno mnogo mi haresa i taka do dnes silno vseki den po 3 pati!ponqkoga si vikam,abe prekalqvam,ama tezi misli mi minavat za okolo 15 min,dokato doide nqkoi kaje"haide da se naderem" i az vednaga ska4am!nqkak si tova preosmisli vsi4ko,celiq mi jivot stana mnogo po-zabaven i lesen!zabravq6 pove4eto tapotiii deto ma4at tineidjarite,kakto i momi4etata-kliuki,zavist,zloba,tui-onui!mnogo e qko,az ne sajalqvam za izbora si!
бях в 8 клас. в кенефите на даскалото се нацепихме с един приятел. тогава имаше печати по цигарките. пушихме Джони Уокър и мн се кефихме. Пушил съм бонг, от шише, кофа съм правил. само консерва не съм. сега пуша рядко и за кеф, не за закуска обед и вечеря. Защо? - защото исках да опитам какво е. Е опитах, пуша понякога (скоро не съм) и се отпускам. това е. мога да говоря мн на темата, обаче ме мързи да пиша.
Za purvi put se moxnah na 13 sega sum na 20 pusha mnogo minimum edna zverska traba sam.sushto taka sam heroino zavisim ot 5 godini.
13![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
за първи път пробвах да пуша трева когато бях на 13 ,защото се бях събрала в такава ковпания
Maika vi da eba , deca skapani. Kak moje da pushite tolkova malki. Da vi go nachukam v devstvenite tineidjurski putki.
Na edin kupon za purvi put,ama bqh tolkova piqna che daje ne razbrah che sum pushila treva...mislih che e bilo cigara...Ama sq si pusha redovno
![]()
един ден след като се напих за първи път,пахаха
забих си допълнителен клин,щото толкова ми беше акъла
Ми .. миналата година беше май.. що пробвах.. ми интересно ми беше![]()
za pruv pat probvah na 11 i sega sam na 18 i pu6a vseki den za6toto mi haresva ospokoqva me i tn........
Май беше 13 .. ама вече я отказах![]()
za pyrvi pyt na 15 ... probvah shtoto iskah da vidq kakvo e ...
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Висях с едни, хмм, хора е силно казано, и едни свиха... Поисках - дадоха ми... Ама не дръпнах кат хората и никак не хвана. После ме накараха да обещая, че повече нищо няма да пуша и аз - ща не ща, съгласих се. Все пак момата беше хубаваМа за managua-та не се сети, тъй че нищо не съм изтървал.
А защо - ми за простотията... Да видя какво е... Не смятам да бъда някъв тревоман...
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
bqh na 12 na edna eksurziq vuv Franciq s edna ezikova gimnaziq![]()
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
Пробвал съм само 1 път през живота си трева и бях на 17 и аз незнам защо..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
na 18 veche 2 godini si pusha ne redovno ma s-ca 1-2q, super e, relaksira i tfa 4e sled trevata 6e posledva ne6to po tvardo tfa sa palni gluposti...