.
Затворена тема
Страница 15 от 16 ПървиПърви ... 5111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 386
    A WE BUDESHTETO E V IGRALA , SHA ZNAETE , UTREP4ICI ! HAHA
    balon4eeec

Град
    Wonderland
    на 13.... княжевската поста
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    На 16 съм още не съм пробвала, но смятам да го направя в идните седмици.Интересно ми е.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

не си давам парите за глупости

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от KasheAmfe
    Golqm film beshe ... 7mi klaaas demek na 13 beshe purviq put v koito sama durjah treva v rucete si i edin ot purvite puti v koito shtqx da pusha .. Golemi pemejdiq bqhme preturpeli dokato stignem do dilar4eto v stoli4niq kvartal Mladost 1 .. oshte ne moga da zabravq nachina mi na svivane Slagah nqkakvi filtri ot cigari a list4eto izobshto ne beshe zalepeno , kogato zapalih cqlata "cigara" izgorq do filtura zashtoto ne bqh slojila liga ;D Edva sum smognala 1 drupka da napravq , koqto ne mojah da zadurja oba4e sled tova okolo 15-20 minuti se nadqvah da me hvane izvednuj Momi4eto s mene razpravqshe "Ee , dano amo da ne me hvane v avtibusa kum nas" hahah .. Ina4e purvoto mi istensko napushvane beshe oshte po film .. imah 4uvstvoto 4e krakata i rucete mi se dvijat sami i pravq nqkvi dvijeniq vse edno imam tikove ;D haha .. pushix e taka da vidq kvo e , imah super mnogo poznati koito si pafkaxa redovno i sled purviq put se prisuedinih kum cqlata partiq i ot togava ne sum spirala da si pafkam .. oba4e , e na , sega doide momenta v koito ako ne spra to pone shte namalq , zashtoto se poqvi nujdata ot tova v ikonomi4eski ii socialen plan . Too v jivota na vseki trevopusha4 idva moment v koito ograni4ava ili spira ot samosebe si ... Razbira , 4e e doshlo vremeto edin vid . E tova estestveno ne zna4i , 4e nqma hora na stabilna vuzrast koito ne sa spirali nikoga da pushat . Kato se zamislish posle kakvo to4no ti e dala trevata i kakvo ti e vzela .. se seshtash za mnogo neshta koito opredeleno ti e dala .. opredeleno sqkash tova rastenie te kara da se zamislqsh za neshta koito mnogo drugi hora ne vijdat i ne se zamislqt i ne im puka dori .. daje me napravi po-dobur i osuznat 4ovek hahaha osuznat .. verno si e 4e ne e dumata koqto e to4noto opredelenie za men . Zabelejitelnoto e 4e znam kakvo trqbva da se napravi i kak i to prekrasno go znam , shita e 4e ne go pravq .. i tova e za trevata ;]
    Sintetikite kato jama oba4e sa neshtoto koeto sushto promenqt 4oveka mnogo .. promenqt go opredeleno .. i e shit . Vupreki tova vseki koito e preturpql tova i go e osuznal spored men moje da kaje 4e ne sujalqva za vsi4kite prodrusani dni i nai-ve4e noshti .. filma e da osuznaesh do kolkoto tova te e promenilo , a taq promqna e otiricatelna spord men .. za tva sintetikata e shit .. ama da se mine prez vsi4ko xax ;]

на 14
    и смърт за тревата

hottie
    Guest
    За първи път май пробвах на 13, но като цяло не ми харесва. Самата миризма ме отвращава.

Град
    На стадиона за бягане.
    Не съм опитвала да пуша трева и нямам намерение
    Running is my drug and I am overdosed ..

Не съм пробвала, за сега нямам и такова намерение.

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    За първи път май пробвах на 13, но като цяло не ми харесва. Самата миризма ме отвращава.
    Самата миризма пък точно мен ме кефи...мога да я надуша от километри Мирише страхотно хубавата тревица !

За първи пъ пуших...когато бях на 13 (ако не се лъжа). В една дискотека. С моята приятелка бяхме намерили няква мн скапана трева (даже не помня от къде я бяхме изкопали) ии пушихме 5 човека от тва...точно пред дискотеката. След това си мислехме, че сме напушени, а то се оказа, че просто сме се напили от солидното количество бири, което бяхме погълнали преди и по време на пушенето. Помня, че в разгара на разговора след като бяхме пушили някой ми каза да погледна нагоре (бяхме седнали на земята) и като погледнах нагоре видях баща ми Който ме разпитваше дали съм пушила коз...Аз му казах, че съм пушила малко цигари и една две бири (винаги толкова казвам) ии така
    Първото ми истинско и голямо напушване беше пак с моята приятелка... Бяхме си взели 2 цигарки от сигурен човек. Но от къде да знаем ние, че може и двете да се напушим от едната Таа всяка изпуши по една...и се омазахме яко
    От тогава си пуша и ми е кеф

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Кур за тревата боклуци, които пуши значи е боклук!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    що бе
    има с мирис на капинки,малинки,боровинки, анилийки
    има и със свеж полъх на свежестта божествена свежест
    ама верно ли миризмата те отвращава?
    че на какво толкова мирише???

Голям фен Аватара на TrustNobody
    мен не ми мирише гадно..
    има мирис на некви билки и сгазени праскови
    we are rockstars.

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and fuck my head
    Hang out with the living dead
    Snort white shit up my nose
    Pass out at the shows
    I don't even think about speed
    That's something I just don't need

I've got the straight edge

I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and smoke dope
    'Cause I know I can cope
    Laugh at the thought of eating ludes
    Laugh at the thought of sniffing glue
    Always gonna keep in touch
    Never want to use a crutch

I've got the straight edge
    straight edge style
    сртрейт едж сила включва ли секс,изневяри и тем подобни низости

Град
    BurgasS
    Цитирай Първоначално написано от zagada4no
    Treva... Za pruv put i az probvah na 14 na edna ekskurziq... ni6to ne mi stana oba4e Sea pafkam ot vreme na vreme kato se saberem kompaniq, ama ni6to osobeno... amfetkite po bivat
    На мен пък амфетите не ми харесват а и плюс това са по силни наркотици.Трева пробвах на 15 миналата година в едно село което е малко далечко от бс и там се запознахме с едни симпатични диларчета от Ямбол които имаха кокаин и малко коз но към кокаина тогава не посегнах.Симпатяги бяха но коката сигурно ги е съсипала вече Абе от вс наркотици аз най-признавам марихуаната а и миризмата мн ме привлича мене :P

Не съм пробвал трева и нямам намерение да я пробвам

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    тая треваа .. алелел съчетана с люти дъвки е нещо страшно

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от TrustNobody
    мен не ми мирише гадно..
    има мирис на некви билки и сгазени праскови
    ДЖО-ДЖЕН още първия път едно време ми мирешеше на тва и още продължава
    .!.

smoking smoking weed
    който търси - намира . ^^

Град
    Wonderland
    аре легай,а пък утре пак
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    пуших у нас и заспах... не ме радва кой знае колко
    то густо, то пусто

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от Joc
    пуших у нас и заспах... не ме радва кой знае колко
    щото си пушил сам човек Аз последния път като пуших бяхме 5 човека на някво домашно купонче. И като се напушихме гледахме "Надрусаните мишки" ииии се сцепихме от смях. Накрая ни изгониха
    http://vbox7.com/play:c2dedb95
    http://vbox7.com/play:56b92642
    http://vbox7.com/play:66ef2e7e
    ТЕЯ КВИ филми си набиват...не е истина просто
    Да пушиш сам не е оферта. Да пушиш и след тва да си легнеш...също

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

На 12 май пуших за първи път, защото ми беше много скучно и реших да си намеря нещо малко по интересно за правене

Град
    Бургас
    мм на 17 пробвах за първи път от чисто любопитство как ще се чувствам всички ми се чудиха защо ми са насълзени очите и за какво ще плача .. а на мен въобще не ми беше до рев
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Цитирай Първоначално написано от FlammeNoir
    На 12 май пуших за първи път, защото ми беше много скучно и реших да си намеря нещо малко по интересно за правене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си