- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА ПРОБВАЛИТЕ ТРЕВА
A WE BUDESHTETO E V IGRALA , SHA ZNAETE , UTREP4ICI ! HAHA
balon4eeec
на 13.... княжевската поста![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
На 16 съм още не съм пробвала, но смятам да го направя в идните седмици.Интересно ми е.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
не си давам парите за глупости
Първоначално написано от KasheAmfe
![]()
на 14
и смърт за тревата
За първи път май пробвах на 13, но като цяло не ми харесва. Самата миризма ме отвращава.
Не съм опитвала да пуша трева и нямам намерение![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Самата миризма пък точно мен ме кефи...мога да я надуша от километриПървоначално написано от hottie
Мирише страхотно хубавата тревица
!
За първи пъ пуших...когато бях на 13 (ако не се лъжа). В една дискотека. С моята приятелка бяхме намерили няква мн скапана трева (даже не помня от къде я бяхме изкопали) ии пушихме 5 човека от тва...точно пред дискотеката. След това си мислехме, че сме напушени, а то се оказа, че просто сме се напили от солидното количество бири, което бяхме погълнали преди и по време на пушенето. Помня, че в разгара на разговора след като бяхме пушили някой ми каза да погледна нагоре (бяхме седнали на земята) и като погледнах нагоре видях баща ми![]()
![]()
Който ме разпитваше дали съм пушила коз...Аз му казах, че съм пушила малко цигари и една две бири (винаги толкова казвам) ии така
Първото ми истинско и голямо напушване беше пак с моята приятелка... Бяхме си взели 2 цигарки от сигурен човек. Но от къде да знаем ние, че може и двете да се напушим от еднатаТаа всяка изпуши по една...и се омазахме яко
![]()
![]()
![]()
![]()
От тогава си пуша и ми е кеф![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
що беПървоначално написано от hottie
има с мирис на капинки,малинки,боровинки, анилийки![]()
има и със свеж полъх на свежесттабожествена свежест
![]()
ама верно ли миризмата те отвращава?![]()
че на какво толкова мирише???
мен не ми мирише гадно..
има мирис на некви билки и сгазени праскови![]()
we are rockstars.
straight edge styleПървоначално написано от Battlescarred
сртрейт едж сила включва ли секс,изневяри и тем подобни низости![]()
На мен пък амфетите не ми харесват а и плюс това са по силни наркотици.Трева пробвах на 15 миналата година в едно село което е малко далечко от бс и там се запознахме с едни симпатични диларчета от Ямбол които имаха кокаин и малко коз но към кокаина тогава не посегнах.Симпатяги бяха но коката сигурно ги е съсипала вечеПървоначално написано от zagada4no
Абе от вс наркотици аз най-признавам марихуаната а и миризмата мн ме привлича мене :P
тая треваа .. алелел съчетана с люти дъвкие нещо страшно
![]()
ДЖО-ДЖЕН още първия път едно време ми мирешеше на тва и още продължаваПървоначално написано от TrustNobody
![]()
.!.
аре легай,а пък утре пак![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
пуших у нас и заспах... не ме радва кой знае колко
то густо, то пусто
щото си пушил сам човекПървоначално написано от Joc
![]()
![]()
Аз последния път като пуших бяхме 5 човека на някво домашно купонче. И като се напушихме гледахме "Надрусаните мишки" ииии се сцепихме от смях. Накрая ни изгониха
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:c2dedb95
http://vbox7.com/play:56b92642
http://vbox7.com/play:66ef2e7e
ТЕЯ КВИ филми си набиват...не е истина просто![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да пушиш сам не е оферта. Да пушиш и след тва да си легнеш...също
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
На 12 май пуших за първи път, защото ми беше много скучно и реших да си намеря нещо малко по интересно за правене![]()
мм на 17 пробвах за първи път от чисто любопитство как ще се чувствамвсички ми се чудиха защо ми са насълзени очите и за какво ще плача .. а на мен въобще не ми беше до рев
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Първоначално написано от FlammeNoir
![]()