Abe mila, ne ti li e qsno, 4e v 4ata 4ovek moje da se pravi na to4no takuv, kufto ne e! Mnogo ot teq deto non sopt 4atqt, vsu6nost sq nqkfi kompleksari, a v mIRC se praqt na mnogo nahakani, na golemite pi4ove =D> i si izbivat kompleksite, a posle kato gi vidi6 na jivo ...... sa nqkfi utrepki Vuv tui virtualno prostranstvo vseki moje da se napravi na zabaven, mil, interesen, NEJEN ! No ina4e da e nqkuf qko zduhan. Puk i e na 20godini i moje da se mu4i da zabie nqkoq ot 4ata, a puk v realniq jivot da ne uspqva da si hvane nqkoq macka i da raz4ita samo na Ineta (ima gi vsqkakvi!!!), a i znae6 20godi6nite muje kfo iskat a ako suvsem slu4aino trugnete, ne si misli, 4e nqma da ima sex ....
Taa moq suvet e da po4aka6 o6te izvestno vreme predi da se vidite, pone o6te 1-2meseca 4atete, opitai se da razpita6 koi e i kuf za 4ovek e, za6toto ako nqma6 nikakva informaciq za nego, 6te e dosta opastno da se sre6nete A ako i sled nqkolko meseca toi produljava da se interesuva ot teb, ima6 mu doverie i ima6 nqkakfa info za nego (dobra), to sre6tnete se, a ot tam natatuk USPEH NO NE BURZAI