- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kolko 4estyo v sedmicata izlizate sled daskalo?
Хм .. през седмицата - никакви такива - даскалото зове![]()
![]()
Или ако това се случи е веднъж/два пъти на седмица за по 1 час (заради тъпата втора смяна)
Иначе уикенда съм на уроци , ама това никога не е било повод да не скиторяВинаги се намира време за излизане , купони и забава
![]()
izlizam absoliutno vseki den.no sled u4ili6te se pribiram vku6ti i izlizam ve4er.spored men nikak ne e hubavo tva s lujite imahme dopulnitelni zanqtiq i pro4ee.roditelite trqbva da zn kude sa decata im za6toto ako vi se slu4i ne6to 6te se spukat ot pritesnenie i 6te tursqt otgovornost ot nepravilni hora.
ами попринцип по време на шкулото сяка вечер след даскало сме на кафенце в Lounge с авери.. иначе събота неделя ако има каде да се ходи отивам ама вече почти не се държа в къщи..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Мии с тая втора смяна не мн често.Горе долу 2 пъти в седмицата,иначе събота и неделя си излизам:)
Почти всеки ден колкото за по бираИначе петък и събота почти не се вясвам вкъщи
![]()
I'm darkness, I'm anger, I'm pain
I am master
The evil song you sing inside your brain
Drive you insane
emi vednaGA sled daskalo na kafence malko razhodka i ve4erta pak na kafence...vseki den izlizam i se 6matkam nagore-nadolu iz burgas
Аз почти всеки ден си излизам![]()
Уроците ми са в неделя и общо взето събота и неделя нямам много време за излизане ама иначе през седмицата си излизам честичко \/
Emi az izlizam vseki den sled daskalo![]()
Някои хора не могат да ги преберат от улицата да учат поне малко , а мен не могат да ме изкарат за да играя.Не чи уча ама пред компа ми е по интересно от колкото на улицата.
Еми след даскало...3 пъти в седмицата съм на тренировки...В останалите 2 дни винаги излизам...понякога и преди тренировка...кисна я с цялата компания на ндк я с един-двама спешъл френдс
pi4 lesno nqma ! da znae6 4e otnema mnogo dgodini dokat se nau4i6 na vsi4ko .... saberi si 500-600 leva vzemi si nqkav malak set ako si ot sf i ima6 jelanie 6te ti dam i u4ebnika mi da si go presnima6 i telefon na dvete nai-dobri u4itelki v bg 6te ti dam i tva e i po4va6 az svirq samo za kef :}Първоначално написано от sk8_dont_h8
еми всеки ден след даскало излизам.никога не се прибилам директно вкъщи.![]()
Сега съм 7 клас и понеже искам да кандидатствам за ЕГ имам да уча много и просто не ми остава време за кафета.Кофти ми е когато френдовете излязат и се забавляват,а аз седя в нас и у4а....ама тва е полужението. Понякога ако ми остане време ве4ерта излеза за по 1--2 ч и това е.Но ако успея да злеза в Ег после живот ще си живея и всички тези лишения през годината ще се възнаградят
Ми не си правя специален график,кога ще излизам и кога не-всичко става спонтанно,понякога излизам 5/6 пъти през седмицата,понякога по-малко.Зависи колко имам да уча и дали имам някое класно на другия ден.През седмицата не закъснявам много,защото съм първа смяна и трябва да ставам рано.Обабеч все ме няма първия час.![]()
след даскало се прибирам да се преоблека и да оставя тетрадките, след това или излизам с приятелите или отивам на тренировка и по-късно излизам с френдовете. За учене немам много време
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
почти всеки ден.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
emi az izlizam vseki den sled u4ili6te na kafe s priqteli,ako imam za u4ene se pribiram po rano ako nqmam po kusno i taka![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти
vseki den izlizam.pribiram se ot daskalo da me mernat na6te i posle iz4ezvam navyn,samo sybota ne izlizam 6toto sam na uroci po matem.,sutrin se skasvam da u4a(poneje sam 2-ra smqna),a ve4erta si jiveq jivota i tva e \/
Аз съм първа смяна и не излизам никъде като се прибера.
Всъщност като се замисля....не съм излизал никъде от 9-10 години, само ако е по някаква супер важна причина, например да купя хляб или ако е с нашите... =D>![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Всеки ден след даскало излизам...ако не излеза ще е по някакво изклю4ение
Remember the nature people
We who were persecuted
And we shall rise again
And we dance round, hand in hand
We are at one with the tides of the land
We are wild and we are free
mi poprincip izlizam vsqka ve4er s priqteli. sabota ili nedelq sam na uroci![]()
Господи Дай Ми Сили Да Променя Нещата, Които Мога!Дай Ми Сили Да Приема Нещата, Които Не Мога!Дай Ми Акъл Да Направя Разлико Между Двете....
Аз попринцип всеки ден си излизам.Няма кой да ме спре.Родителите ми са по цял ден на работа , а дори да са вкъщи не могат да ми забранят да изляза , всеки човек има нужда да излезе и да се позабавлява все пак
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
ми и аз ходя на уроци.ама не излизам много много често.или ако излизам през седмицата ще е в квартала.и не защото уча в къщи ми щото съм много изморена и повечето време ме мързи.предпочитам да си релаксирам вкъщи![]()