- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kolko 4estyo v sedmicata izlizate sled daskalo?
ами почтии винаги:P
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
mi izlizam vseki den
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Ако ми се излиза, излизам.Не става само да се седи вкъщи и да се учи.
ooo az izlizam po4ti vsqka ve4er s gadjeto, s taifata.
kato si imam nqkakva rabota za var6ene ili u4enesi svar6vam rabotata na vreme 4e da mi ostane vreme i za izlizane
След даскало излизам почти винаги, но някой път не излизам. Повечето ми приятели са от русе и софия и си идват към нашето малко градче от четвъртак до неделя и аз тогава излизам всеки ден и не ме свърта вкъщи.
Всеки учебен ден вечера съм на вън....
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Излизам си всеки ден,никой нищо не ми казва \/ \
/ \
/
Az izlziam po4ti vs den sled daskalo![]()
mi po4ti seki den ...ama sq vaknciqqqta po4naaa ... ako ne izlqza prosty 6e e ujas,.. poludqqm ..
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Не,през седмицата не излизам,поради простата причина,че съм следобяд,пък и няма с кой да изляза.
Излизам когато искам,но ако не ми се ходи никъде и ако някои ми е скапал кефа си оставам в нас![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И аз преди не излизах много...всъщност почти изобщо,но си намерих супер печена компания и сега всяка вечер съм навън,не мога без тяхЧовече,седенето в къщи е губене на време-какво,киснеш пред ПС-то или пред ТВ и нищо не правиш,говориш само с ваще,излез,намери си приятели-започни само с един а заедно ще се запознаете с още хора!....бааа ужас,като си помисля...как ли оцелявах преди
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Излизах всеки ден
mnogo i 6abano tai znam go ot li4en opit![]()
Излизам всеки ден - стига да ми се излиза де защото напоследък седя много пред компютъра
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
vseki den pone za po edna faska s nekoq frendka![]()
Feel my pain
Нямам много време . Излизам 2-3 пъти в седмицата . След училище отивам на работа,от работа в къщи седна пред компа за малко и лягам да спа.
от училище в нас
от нас в училище
az si izlizaaam , ne sled daskalo , 6toto gledam da se pribera id a si nau4aama ve4er si izlizam , ina4ee sedmi4noo ve4er izlizam po 2 - 3 puti , ina4e se motam prez denq , kogato imam vreme
be careful what you wish for 'cause you just might get it
oo nqmam vreme da izlizam ne che ucha ama si sedq v nas na gosti mi idvat friendove gledame filmi i taka
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.