- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kolko 4estyo v sedmicata izlizate sled daskalo?
Еми обикновенно се събираме в един приятел на по филмче кафе и т.н.По кафенета и аз не ходя.
Първоначално написано от Crazy`Witch
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
o az izlizam vseki den s mn golqmo jelanie ama ima dni v koito nqma s koi da se izlezesi4ki si imat rabota,u4at,a az gledam samo da se shlqq iz ulicite
![]()
![]()
![]()
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
Почти винаги се прибирам с компания (ако имам нерви да ги чакам, де), но се мотая по-дълго с тях, да кажем, веднъж на няколко седмици.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Ми почти всеки ден..Не ми се стои вкъщи
![]()
Не излизам много често, ковпанията и са идиоти...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
az moga da izleza 4 pyti za 1 den,ama moga i 5 dena da ne izlizam,vse taq,zavisi kyde 6te sym i s koi,ina4e sled u4ili6te hodq na trenorovki,majoretka sym,no samo v petycite,koeto pyk ne e hubavo,tova mi e liubimiq den za skitaneina4e po kafetata rqdko hodq,ako sym v drug grad moje,ama tuk pove4eto mi omryznaha... sega mai sym se krotnala ot vyzrasttna(15) 4e predi 2 godini vsqka ve4er(absoliutno vsqka) izlizahme na kafe,ama sega mi e po-interesno
![]()
Като ви гледам и се комплексирам още повечеАз излизам 1-2 пъти в годината (сериозно)
По-добре ти е така, вервай (;Първоначално написано от Самотник
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
emi mai samo petyk.sybota i nedelq..6tot s taq 2ra smqna se skapvam blqk...
ми сега като съм втора смяна е изключително ТЪЪпоО ...
сутрин вкъщи..после даскало..после пак вкъщи после пак на даскало и такаяко скука пада през учебната година.. ама тук таме наприам нешу интересно..
vseki den estestveno![]()
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
Аз също не излизам почти никъдеПървоначално написано от blablabla___
защото просто нямам къде да отида.Почти нямам приятели вече,незнам какво стана и защо се получи така!?!През тази ваканция се очертава да съм си в нас сам просто защото нема с кой да излена(колкото и да ми е неприятно да го кажа това си е истината
) На 14 година съм и според вас това нормално ли е?
Еми събираме се хора от класа и след даскало ходиме малко да поразпуснеме за 30-40минути
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
awe tuka e pulno s kompleksirani zubari!!!!! vie ste ludi we!! ako ne izlqza pone 3 puti 6e umra!! A ocenkite mi v daskalo sa okolo 5,50 ?!?!? kak staa![]()
toq nomer??
Дъ бест аватар от галерията
Problema ne e v lipsata na vreme! Vuprosa e da ima6 skoi da izleze6!!
Дъ бест аватар от галерията
Много точно.Първоначално написано от KoRn
Излизам по около 3 пъти,защото всичките ми приятели са или обратна смяна или са на уроци в различни дни или имат да учатОбщо взето когато има оферта съм вън.Събота и неделя не подлежат на обсъждане,нали
![]()
![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ами като се прибера от даскало, не излизам веднага, просто защото съм твърде уморена, пък и гледам да уча малко. Излизам вечер за няколко часа и после пак в къщи![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
след даскало излизам всеки ден заедно с приятеля ми, защото ние така и така сме съученициа иначе вечер най-често в събота и то ще е или на механа или на дискотека