- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- БГ РАП
xcasey jonesx, защо замлъкна, помолих те да ми отговориш на по-горния пост.![]()
Tц тц тц.Първоначално написано от half life
Вие така и не разбрахте. Мен наистина ме кефи. Диджей Дамян ме кефи. Велик е просто. Няма какво да се обосновавам. За мен неговата музика е изкувство вие го приемайте както искате. А римите им са гениални.
axaxaxaxxaaxaxaxxaaxaaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxa da ve ti si napred ne sa i samnqvam osobeno kat slu6a6 nai golqmata legenda v hip hopa dj damqn lele kakva legenda be toi e nai velikiq jiv rapar as prosto sa 4udq kak ima hora det slu6at 2pac pred takav izpallnitel kat dj damqn male si4ki trq sme 6taslivi 4e sme bulgari vijte kakva li4nost imame v na6ta darjava aaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxПървоначално написано от xcasey jonesx
ei palqk q sa zastrelqi ve prosto kat ti 4eta postovete i razbiram kakav rap slu6a6 azis i nqkvi takia palq4o!!! DA eba mi6katata ti prosta mn bil napred v hip hopa mai si mno na pred v klasaciqta na BG kurvite!! Ma ne ve toi dj damqn toi rapira ve ma ko si prikazva6 ve toi naprao sa kusa da rapira osobeno s azis i s nqkvi mangali tam da eb* kominu4ista4ati prost da eb* az mn dobre mu razbiram na toz kaval humora i ne otri4am 4e me kefi darta darta pesenta mu ma tui ne e rap ve kurvo omrqla.Vii kurvite o6te malko 6i kajite 4e kat vi go nabuhat v guza kat po4nete da vikate i rapirate ve!!!!![]()
offf ko da ti prikaam to po zablodena mastiq ne bqh skival......az sam na 100% sigoren 4e ti dori neznai6 4e textovete na dj damqn gi pi6i mi6o 6amara ma kakto i da e..........
..impossible...
...is nothing...
Е, както решиш. Аз просто ти зададох малко по-логични въпроси, но щом не желаеш да ни кажеш хубаво. Иначе съм безразличен към това, което харесваш! Всеки със своя вкус!Първоначално написано от xcasey jonesx
![]()
Стей куул!![]()
Пич, не съм рапър, но имам основание да вярвам, че разбирам поне малко. И слушам доста ъндърграунд хип-хоп и ти не си човка който ще съди кой какъв е. Диджей Дамян бил паляк, за мен оня грозен черньо от аватара ти е паляк. Сега кво ше ми кажеш? Че ТЪпак бил поет ли? Че бил най-смисления рапър ли? Познай какво? НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА. За мен Диджей Дамян е най-великия щото се гаври с вашите рапърски ценности.Първоначално написано от neMec`
Ахаа! Значи ти си фен и на Цеко Сифоня! Логично е! :PПървоначално написано от xcasey jonesx
А луд ли си? Цеко Сифоня е ужасен, а римите му са супер тъпи и наивни. Виж МС Фараона е друга работа.Първоначално написано от half life
НА КОЛЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!! !!!!!!!!!!
Нее! Аз съм фен на Цеко! Infact, аз бях един от първите, който видя най-първото му представяне на живо! \Първоначално написано от xcasey jonesx
/
РЪЦЕТЕ ГОРЕ!!!![]()
Пич, не съм рапър, но имам основание да вярвам, че разбирам поне малко. И слушам доста ъндърграунд хип-хоп и ти не си човка който ще съди кой какъв е. Диджей Дамян бил паляк, за мен оня грозен черньо от аватара ти е паляк. Сега кво ше ми кажеш? Че ТЪпак бил поет ли? Че бил най-смисления рапър ли? Познай какво? НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА. За мен Диджей Дамян е най-великия щото се гаври с вашите рапърски ценности.
axaxaxaxxaaxaxax ave neznam dj damqn dali e palqk ma ti opredeleno si ve !!
slu6al undargraund hip hop ave ei mi6lence ti dori si nqma6 ponqtie za kakvo stava duma ve jumelqga ot tuka si4kite postove det sam jamalska e 4oveka det znai za ko sta duma ma ne i ti 1e da ti haresva dj damqn drugoe da tvardi6 4e toi bil rapar i to nai golemiq v bg pri polojenie 4e ne pei rap i 4e 6amara mu pi6e textovete.....do predi malko tvardi6 4e si rapar a sq si napisal 4e sa kefi6 6tot dj damqn usmival li ko prail rapa ma ti si stra6en rapar ve !!!! Bih kazal 4e si palen karabatakrapar ti si nqkav omrql 4algar nqkav palen jumel .....
..impossible...
...is nothing...
Щом те кефи...Първоначално написано от half life
Цеко ще спаси българския рап!Първоначално написано от xcasey jonesx
![]()
копеле, ако ми видиш аватара и подписа добре ще разбереш че не съм нито чалгар нито рапър. Никъде не съм твърдял че съм рапър. Слушам ЪНДЪРГРАУНД рап! Яд ли те е? А смешния си ти. Просто ми харесва как пиша простотии и разни балъченца като тебе как се вързват. Пиши си, забавен си.Първоначално написано от neMec`
![]()
xaaxax nqkvi bala4aci det razbirat ot rap mn pove4e ot teb.... pak kat ti gledam otgovorite i mi sta i qsno 4e si i pi6leme "a palq4oto si ti " au seriozno li be sladurano xxaaxax da eba mar6lqkati ko sa zanimaam i az po4na tuka da sa opravdaaa az si go haersvam o neznam si kvo o6te malko ostana da kaji6 4e tolkos mu sa kefi6 4e bi mu nalapal huq da eba tapaka ti !Първоначално написано от xcasey jonesx
..impossible...
...is nothing...
Пич, сериозно ти говоря. Много е тъпо да съдиш за цял човек по постовете му в един скапан тийн форум. Аз за тебе мога вече, защото виждам, че говориш сериозно, а аз за разлика от теб се ебавам. Виждам, че си някъв супер ограничен дето се опитва да се прави на разбирач, ама пич рапа не започва и не свършва с Тупак, а и бтв. ТУПАК Е МЪРТЪВ, ебати! На кого му пука вече?Първоначално написано от neMec`
Между другото, neMec` и xcasey jonesx, дайте ми 1 причина да се карате по такъв безвкусен начин?! Защо не уредите спора на ринга? Хех!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЗАЩОТО НА НИКОЙ НЕ МУ ДРЕМЕ.Първоначално написано от half life
Смисъл, щом никой не може да си защити позицията с думи, то поне да застане на ринга и смело да раздава тупаници на опонента докато единия спечели. :PПървоначално написано от xcasey jonesx
Пич, сериозно ти говоря. Много е тъпо да съдиш за цял човек по постовете му в един скапан тийн форум. Аз за тебе мога вече, защото виждам, че говориш сериозно, а аз за разлика от теб се ебавам. Виждам, че си някъв супер ограничен дето се опитва да се прави на разбирач, ама пич рапа не започва и не свършва с Тупак, а и бтв. ТУПАК Е МЪРТЪВ, ебати! На кого му пука веч
axaxa ti pak 6to re6i 4e az slu6am samo 2pac be axaxax a po druuoto samo sa praq na razbira4 moga da ti garantiram 4e razbiram ot rap mn pove4e ot teb a tova 4e 2pac e murtav nezna4i ni6to toi ako be6e nqkav oligofren nqma6e seki koito slu6a rap da go ovajava i t.n toi moje da e murtav ma pesnite mu sa stra6ni.....ograni4en a xaaxxax v golqma zabluda si!!!razlikata e 4e az neslu6am rapa ei tai da se kefq na 2 pesni i tui e mi si slu6am samo rap i ne 2pac samo mi mn drugi i ne me kefi balaci kat teb det sa praqt na mn interesni i mn laqt !!
..impossible...
...is nothing...
Първоначално написано от half life
i na Joro B e fenhip hop underground manqka.maafacka bii4,ъъъъъъъ ъъъъъъъъъ sto hilqdi miliona dolara ъъъъъъъ Dj Damqn POstavq Osnovite na Novoto Hip Hop Dvijenie Maafacka's
ahhaah konqr nqma zna4 4e ne pi6a na BG za mene razbira6 li kato ne pi6a na bg nezna4i 4e ne razbiram pove4e ot hip hop ot teb 'rei6 li muci
ai pozdrav s Damqn-Bart mi Bart mi
![]()
![]()
![]()
konqr![]()
Ей тва е дума. Диджей Дамян!
Аре поздравче Jedi Mind Tricks - Scars Of The Crucifix.
На тях поне се кефите, нали рапърчета?
as se kefq na tova C-bo.-.enemy.of.the.state.mp3
ai stiga si pisal po taz tema ve palav damqn.i btw ostanovih 4e si Metal
ne ma kefi6![]()
![]()
![]()
a i BTW q mi kaji vav kakvo se izrazqva tvoq underground hip hop ???grupi,pevci kaji mi malko
Не позна. Не съм метъл. Еми виж ми подписа ебати. Говори достатъчно.Първоначално написано от Uraken
Само да кажа,че 2PAC е легенда,а тоя бъззъб мангал Дамян е легенда колкото и едно кравешко лайно. Не смятам да говоря повече за тоя велик DJ, то напрао неам думиАи не вярвам,че ще има чак такъв глупак,дет да го боготвори
Хм и тъй като темата е за БГ рап ще кажа,че аз също някъде бях чела, че ГГП са купили Снайпер,ама неам дали е вярно
И като за последно...то рапа си е музиката уе както каза Jamalska,а хип хопа е културата.
Тая култура смърди.
Бе секи с мнението си...Ако ни пукаше за останалите до сега да сме изчезнали преди да сме се появили..говоря за българската хип-хоп култура...В цялата страна сигурно има едно 2000-2500 (примерно казано...от тях само едно 1000-1500 и нещо съм виждала по концерти) човека дет са фенове...И по-голямата част от другите само ни плюят..'тия келеши,тия клошари...наркомани..."Ако тряаше да се поддаваме на всичко това а не да го приемаме със смях щяхме да сме изчезнала раса...бла бла