- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- БГ РАП
ne izob6to.za6toto textovete sa tupi i ne zvu4i hubavo.i az6toto ve4e ostarq
emi predi se kefeh mnogo qko, ama sega ve4e ne 4ak tolkova, mn golemi bozi zapo4naha da pravqt...
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
bulgarskiq rap ne struvav ie ste bokluci.... a sprete se da majete i bez tva omazaniq forum![]()
ai mal4i ve peeras![]()
tva bg rap mnoo tupo
Само Kingsize ми харесва групата жалко ,че се разпадна...ямболски рап рулз
А най-най песента която харесвам е на Фисолини ft.Black Slap-За нея
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
бе Ямбол е града на рап гениите направо...са НоуЪолз много зарибява човека еее..йокмен...
Който казва че са се изчерпали темите или ас просто начи е супер ограничен
яммбооол е града ямбооол е стилааа ямммбооооллл ..хаххахах аве БГ рапа не е ло6 има някои мно стоиностни изпалнители ..но за жалост не толкова комерсиални !Първоначално написано от Jamalska
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
бе мен си ме кефи да не са комерсиални.в смисъл..не знам така го възприемам по-реално специално в България като че ли е трудно да се прави ...рап...за пари и да остане истинско..Всичко в един момент отива на едно ниво за убиване на номера да има пара...
Общо взето ако някой от сегашните "ъндърграунд" изпълнители е решил да продаде нещо то е за да покаже че може да издаде тава и е пара колкото да си избие пари за дискове и ксерокс![]()
да де...общо взето парите и славата преебават всичкотакава ни е системата просто...
Сега и моето мнение.Харесвам от бг рапа Ъпсурти Устата.За мен те имат най-смислени и яки текстове.
Мое мнение.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
баси искам с приятели да минем с някаква кола със софииска регистрация през ямбол, да си надуя дражето - ямбол и да крещиме сичките, минавайки с бясна скорост из града:Първоначално написано от дражето
ние сме от софия, ние сме от софия
иначе може би само ъпсурд и то само последният албум рулират
@future prophecies-dark matter
kade bg rap?
Mai samo underground ima.A nivoto mu e nqkak smeshno;drajeto gosho ot po4ivka ,GG Prod.???Za kvo govorim
V Momenta prosto nqma kak da se razviva tazi myzika v Bg.Pokrai taq pomiq 4algata veche i uj rap izpulnitelite kato ustata rumuneca i en4ev mi praqt nqkvi bozi ( ft Azis i Co.).Seki gleda da si naprai pesenta-ednodnevka da zeme kinti,a za da stane taq rabota trqva da praish 4alga.
ол да то ДжиДжиПи са тъмън рап хаха..и другите хаха
бе има си рап и се развива просто не го следите
Ima si verno e,no i kachestvoto mnogo spadna.Ama i as prosto sprqh da se interesuvam sled kato prez poslednite 3-4 godini neshto zamrq bg rapa.Kva motivaciq imat rap izpulnitelite?I da napravqt neshto nqma koi da go kupi.
Стигнах до 2рата страница и се чуда да се смея ли или да се хиля. ГОлеми разбирачи бе ейНекой разпраа че в рапа нямало теми, и имало неква си там рима. ако знаеше колко песни има с такъв смисъл, че едва ли ше го схванете. и за римата - един фристайлец счупва сичко ако е качествено изпълнен. Та по темата за БГ рапа, ми честно не слушам изобщо. Не гледам ТВ и не слушам радио - следователно няма как да се заразя с псевдо рапери и сякви други измислици. Иначе тотъл респект за всички които правят качествени неща с идея. част от които бяха на концерта на Killa Beez. аре peace!
Първоначално написано от Sinister_Doll
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
как ви не писна на всички рапъри и кораджии да повтаряте тези клиширани и вече до болка изтъркани клишета РЕСПЕКТ и ПИЙС? като чуя някой да казва респект ми се повръща.Първоначално написано от BeAsT
А РАПА В БГ Е ДИДЖЕЙ ДАМЯН И ДЖИ ДЖИ ПИ!
1.стига с тия смешници бургаски глупаци и барт ми и тн баа му мамата
2.ако не с уважение и мир как да си кажем че се ужаваме и разбираме?
4uyte "Zlove6tata Baba Ot 33 Apartament" an Kopie Crew i togava 6te si govorim pak za BG rap...
![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Не ! Вобще не ми харесва ! Защо ли ? Защото текстовете са безсмислени , звученето не е добро ... айде стга толкова..
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
За теб глупаци, за някои поети.Първоначално написано от Jamalska
Вместо да разправяш наляво и надясно лицемерните РЕСПЕКТ, ПИЙС, ЮНИТИ (интересно че и трите думи се употребяват на английски, а не на български)покажи уважението си, опитай се да създадеш единство (което е невъзможно). На приказки всеки го може, а и звучи "куул".Първоначално написано от Jamalska
kingsize sa dobri.panica e dobur.
po-golqmata 4ast ot produkciqta na pazara e pulna parodiq.ima silni elementi no te sa zdrav underground,pi6lemetata po MM,caisatite jujeta i fufle6tite debili ot varna,kakto i suteniorite ot plovdiv sa pulna skrub.
Бих казала да ...харесвам го![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka