.

Виж резултатите на анкетата: Кефите ли се на БГ рап?

Гласували
45. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

23 51,11%
  • не

22 48,89%
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 105

Тема: БГ РАП

LOCO_BEAM
    Guest
    ne izob6to.za6toto textovete sa tupi i ne zvu4i hubavo.i az6toto ve4e ostarq

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    emi predi se kefeh mnogo qko, ama sega ve4e ne 4ak tolkova, mn golemi bozi zapo4naha da pravqt...
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ami da kefa se naRS,SPENS,Dimna Zavesa,Ragga One,X - Team,C.S.P.,Nishto!,i na o6te dosta!Poprincip ne slu6am bg muzika...no specialno bg rapa e dobur(estestveno ne tiq mi6ovcite xaxa)!

Antihrist
    Guest
    bulgarskiq rap ne struvav ie ste bokluci.... a sprete se da majete i bez tva omazaniq forum

Фен
    Град
    Varna
    ai mal4i ve peeras

Фен
    Град
    the heaven
    tva bg rap mnoo tupo

Само Kingsize ми харесва групата жалко ,че се разпадна...ямболски рап рулз
    А най-най песента която харесвам е на Фисолини ft.Black Slap-За нея

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    бе Ямбол е града на рап гениите направо...са НоуЪолз много зарибява човека еее..йокмен...
    Който казва че са се изчерпали темите или ас просто начи е супер ограничен

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    бе Ямбол е града на рап гениите направо...са НоуЪолз много зарибява човека еее..йокмен...
    Който казва че са се изчерпали темите или ас просто начи е супер ограничен
    яммбооол е града ямбооол е стилааа ямммбооооллл ..хаххахах аве БГ рапа не е ло6 има някои мно стоиностни изпалнители ..но за жалост не толкова комерсиални !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    бе мен си ме кефи да не са комерсиални.в смисъл..не знам така го възприемам по-реално специално в България като че ли е трудно да се прави ...рап...за пари и да остане истинско..Всичко в един момент отива на едно ниво за убиване на номера да има пара...
    Общо взето ако някой от сегашните "ъндърграунд" изпълнители е решил да продаде нещо то е за да покаже че може да издаде тава и е пара колкото да си избие пари за дискове и ксерокс
    да де...общо взето парите и славата преебават всичкотакава ни е системата просто...

Сега и моето мнение.Харесвам от бг рапа Ъпсурт и Устата.За мен те имат най-смислени и яки текстове.
    Мое мнение.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от дражето
    яммбооол е града ямбооол е стилааа ямммбооооллл
    баси искам с приятели да минем с някаква кола със софииска регистрация през ямбол, да си надуя дражето - ямбол и да крещиме сичките, минавайки с бясна скорост из града:
    ние сме от софия, ние сме от софия

иначе може би само ъпсурд и то само последният албум рулират

@future prophecies-dark matter

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    get off.

Град
    Compton
    kade bg rap?
    Mai samo underground ima.A nivoto mu e nqkak smeshno;drajeto gosho ot po4ivka ,GG Prod.???Za kvo govorim
    V Momenta prosto nqma kak da se razviva tazi myzika v Bg.Pokrai taq pomiq 4algata veche i uj rap izpulnitelite kato ustata rumuneca i en4ev mi praqt nqkvi bozi ( ft Azis i Co.).Seki gleda da si naprai pesenta-ednodnevka da zeme kinti,a za da stane taq rabota trqva da praish 4alga.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ол да то ДжиДжиПи са тъмън рап хаха..и другите хаха
    бе има си рап и се развива просто не го следите

Град
    Compton
    Ima si verno e,no i kachestvoto mnogo spadna.Ama i as prosto sprqh da se interesuvam sled kato prez poslednite 3-4 godini neshto zamrq bg rapa.Kva motivaciq imat rap izpulnitelite?I da napravqt neshto nqma koi da go kupi.

Град
    universe
    Стигнах до 2рата страница и се чуда да се смея ли или да се хиля. ГОлеми разбирачи бе ей Некой разпраа че в рапа нямало теми, и имало неква си там рима. ако знаеше колко песни има с такъв смисъл, че едва ли ше го схванете. и за римата - един фристайлец счупва сичко ако е качествено изпълнен. Та по темата за БГ рапа, ми честно не слушам изобщо. Не гледам ТВ и не слушам радио - следователно няма как да се заразя с псевдо рапери и сякви други измислици. Иначе тотъл респект за всички които правят качествени неща с идея. част от които бяха на концерта на Killa Beez. аре peace!

Повече от фен
    Град
    orange county
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    Tc! Hi4 daje ne se kefq.
    Za6to? Za6toto ne mi haresva zvu4eneto na muzikata, ne mi haresvat temite na pesnite. I po mn, mn, mn drugi pri4ini, ama 6te si traq, 4e da ne si izprosq kam6icite
    Durja da otbeleja, 4e ne kazvam ni6to za rpurite, prosto otbelqzvam, 4e im e 6itava muzikata.
    Osobeno BG rap! Otvrat!
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeAsT
    Стигнах до 2рата страница и се чуда да се смея ли или да се хиля. ГОлеми разбирачи бе ей Некой разпраа че в рапа нямало теми, и имало неква си там рима. ако знаеше колко песни има с такъв смисъл, че едва ли ше го схванете. и за римата - един фристайлец счупва сичко ако е качествено изпълнен. Та по темата за БГ рапа, ми честно не слушам изобщо. Не гледам ТВ и не слушам радио - следователно няма как да се заразя с псевдо рапери и сякви други измислици. Иначе тотъл респект за всички които правят качествени неща с идея. част от които бяха на концерта на Killa Beez. аре peace!
    как ви не писна на всички рапъри и кораджии да повтаряте тези клиширани и вече до болка изтъркани клишета РЕСПЕКТ и ПИЙС? като чуя някой да казва респект ми се повръща.

А РАПА В БГ Е ДИДЖЕЙ ДАМЯН И ДЖИ ДЖИ ПИ!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    1.стига с тия смешници бургаски глупаци и барт ми и тн баа му мамата
    2.ако не с уважение и мир как да си кажем че се ужаваме и разбираме?

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    4uyte "Zlove6tata Baba Ot 33 Apartament" an Kopie Crew i togava 6te si govorim pak za BG rap...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Не ! Вобще не ми харесва ! Защо ли ? Защото текстовете са безсмислени , звученето не е добро ... айде стга толкова..
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Guest
    1.стига с тия смешници бургаски глупаци и барт ми и тн баа му мамата
    За теб глупаци, за някои поети.
    2.ако не с уважение и мир как да си кажем че се ужаваме и разбираме?
    Вместо да разправяш наляво и надясно лицемерните РЕСПЕКТ, ПИЙС, ЮНИТИ (интересно че и трите думи се употребяват на английски, а не на български)покажи уважението си, опитай се да създадеш единство (което е невъзможно). На приказки всеки го може, а и звучи "куул".

Голям фен
    Град
    SF
    kingsize sa dobri.panica e dobur.

po-golqmata 4ast ot produkciqta na pazara e pulna parodiq.ima silni elementi no te sa zdrav underground,pi6lemetata po MM,caisatite jujeta i fufle6tite debili ot varna,kakto i suteniorite ot plovdiv sa pulna skrub.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо

......

Бих казала да ...харесвам го
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си