- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Женски проблем!
Имам много бяло те4ение защо?(
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Веднага на гинеколог. От колко време е ? Какво разбираш под "много". Била ли си с някое момче наскоро, може да си пипнала нещо ...
2т. забрана за ползване на профил
zima e,studeno e
nastinala si
hodish s gol krust
hodish s dunki s niska taliq
qkenceto ti e ujasno kuso
....pri vsi4ki slu4ai pove4eto momi4eta imat tozi problem!Trqbva mn da se pazish,zashtoto ot nai malkata nastinka bqloto te4enie se uveli4ava...
Първоначално написано от ^Green_Lady^
absolutno sam saglasna
If at first you don't succeed,
then dust yourself off and try again
dam i as sm absoliutno suglasna s neq^Green_Lady^ Пуснато на: 13.02.2 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
zima e,studeno e
nastinala si
hodish s gol krust
hodish s dunki s niska taliq
qkenceto ti e ujasno kuso
....pri vsi4ki slu4ai pove4eto momi4eta imat tozi problem!Trqbva mn da se pazish,zashtoto ot nai malkata nastinka bqloto te4enie se uveli4ava...i vse pak...mislq,che trqbva da otidesh i na doktor,zashtoto moje i da ne e v tova problema,makar che .... ne vqrvam da e drug,mn momicheta imat tozi problem i toi e sfurzan ochno s prichinite,isbroeni ot ^Green_Lady^
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
vijdam vtora takava tema . kazah tova moje da se dalji na bakterii navlezli ili priznak za nali4ie na vyzpalitelen proces . bqloto techenie ne trqbva da se prenebregvaПървоначално написано от I-WanT-OnLy-You
![]()
![]()
![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
predi nqkolko meseca hodih s nai dobrata mi pr koqto ima6e iginekolojkata kaza 4e e moje da e ot mn ne6ta prostuda sapuni 6ampoani kakto i se okaza otidi i se isledvai 4e ne se znae moje i sama i ne boli i pari ne dava6 samo 1 i 20 taksa i na frendkata i dade lekarstvo i tq se oprai taka 4e...........