Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
kato napisah tazi tema mai trqbva6e da pi6a 4e suvet i mnenie priemam ot hora navur6ili pone 17, ne moga da kaja 4e moq 4ovek e nemoja4 prosto az ve4e znam kakvo moje toi, obi4am go i neiskam da se razdelqme, no kolkoto i da mi e bolno da go priznaq i kolkoto i da go otri4ah do predi vreme 6te kaja samo edno na gospoji4kite koito sa tolkova "verni" na polovinkite si " Edna jena umira ili bez nito edin, ili s pove4e ot edin"
Ма не изобщо не ги коментирам тия барбитата, те си мислят че е като по приказките. Иначе естествено че с друг ще ти е много по интересно и различно, толкова много жени познавам дето изневеряват на приятелите си а те по скоо ще се гръмнат отколкото да повярват на слуховете за това .
Съгласявам се с Ояма.Не е лесен твоят избор.Усетила си разнообразие и ти е харесало,но дали няма да ти омръзне скоро и дали този човек може да ти предложи нещо повече от добър секс?Добрият секс е способен да спаси една връзка и обратното,така че ако приятелят ти не те задоволява в това отношение,а друг може,за мен,вие нямате бъдеще.От друга страна с него сте от 3 години,явно се разбирате добре и имате много общи неща.Поговори с него и разнообразете сексуалния си живот.Пробвайте някакви игри...Не знам.Както на еб ти харесва.Ная важно е да следваш сърцето си,защото човек се ражда сам и ъмира сам.Ако не изцедиш всяка капка удоволствие от живота,няма да имаш повторен шанс.