- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- mom4etata sas oskubani vejdi
наеш ли през кое ми е дали има модели с козирки?Първоначално написано от дрЕБОсъчко
First rule - I rule
az li4no tva go vuzpriemam kato pedalska rabotaaide sa pri momi4etata stava super qko ama edno mom4e da si skube vejdite...
лесно е да мразиш
трудно е да обичаш
и винаги нещата с истинските думи да наричаш!
Тва е супер педалско..Че то аз не си скубя веждите/просто си ги намирам за хубави/ пък кво остава за момче...всъщност като си представя момче с пинсета..лошо ми става..
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
oo boje spored mene tfa e adski typo-mom4e da si skube vejdite ama tfa zvu4i sme6no.ama ako na nqkoi mu haresva da gi skube negova rabota
v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!
Ае момченца, що не започнете и да се гримирате, а...червило, спирала, сенки няа да ви навредят...
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
ne namiram nishto losho da sa gi oformili no ne i prekalenno istanili![]()
ЕЕее Не е толкоз зле...ест Зависи как са оскубани,но не е чак толкоз лошо.Поне аз нищо лошо не намирам в това.Дори при някои момчето е много сексипоне за мен
![]()
Blqk! Mn zle! Geysko! Ne me radva...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
e*aati geiskoto e s izvinenie.... po-dobre obrasal kato maimuna ama da ne se izpederestva...![]()
![]()
Vsu6nost ass ne vijdam ni6to lo6o v teq 3ne6ta, koito izbroiПървоначално написано от Lola Bunny
![]()
![]()
Ako imat gadna koja - 6to da ne slojat fon dio ten
6to puk da ne si obrusnat krakata
(ama po-dobre s kola maska \
/ ) Ako imat debeli i grozni vejdi - 6to ne da oskubqt nqkolko kosum4eta...ta da se pooformi malko
no nai-ujasTnoto e ako stanat mnogo tunki vejdite, kato na jena...tei, 4e trqq mn da se vnimava. Edin muj pak moje da si ostane mujestven, dori i ako napravi i trite ne6ta S MQRKA, estestveno
![]()
Az puk ne vijdam ni6to lo6o v tova da sa oformqt malko i vuob6te ne e geisko kakto nqkoi be6e kazal,to po taq logika vsi4kite mi fr sa geiove,ama ne e taka,tva si e mnogo normalno daje,e spored men pone![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
tva e super tupo geisko mom4e da si skupe vejdite protiv sum![]()
Ako samo sa oformeni i se poddurjat nai-veche e dobre,no ima mn momicheta deto gi oskubqt i posle im e posledna grijda si gi poddurjat dokaot ne stanaat pak takiva kakfito sa si bili...tfa e otfratitelno...
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
spored men ne e geisko! teq momi4eta deto pi6at teq gluposti (ako mogat da se narekat momi4eta) 6toto sigurno izglejdat kato....... i az imam malko kosmi posredata i si gi skuba. po-dobre li 6e e ako ima6 vejda kato.......
Съгалсна съм...адски грозно ще седи ако някое момче си оскубе веждите че и с молив да ги подсилват мале...Първоначално написано от melbon
![]()
![]()
Neee kakvi sa teq glyposti bojeeeama kvi sa teq vaprosi oskybani vejdi,epilirani race ala bala tva e MOM4E-MUJ ne jena vse pak!!!!
Момчета с оскубани вежди--->БААУХАУАХАУАХАУАХАУАХАХУ ХАХУАХУАХУАУХАХУАХУАХУАА ХАХУАХУАХУАХУАХУАХУАХУАХ ХАХХААХАХМного е грозно,ама отвратително просто!Аре вие па сичките женски неща ни откраднахте...преди малко за некво обезкосмяване по ръцете четох,абее нямам думи просто
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Az nqmam ni6to protiv.Samo da ne sa oskubani prekaleno mnogo
кво да ти кажа...не е съвсем така. аз съм сичко друго но не и некъв метросексуален/гей, не се обличам като такъв но...неприятен е проблема с веждите някои са меко казано преебани там. Аз основно м/у 2те за да ги разделя и наистина да станат 2Първоначално написано от BeHuTo_91
но трябва и оформяне все пак
ще гледам малко да разкарам от долу и да ги скъся от 2те страни...но в никакъв случай няма да ги унищожавам все пак си ги харесвам. Не мисля че някой има нещо против дребна корекция
![]()
емм ае да не са 100 процентите. защото зависи колко и какво им е причинено.Първоначално написано от Freelander
Е да в случая става въпрос за ПОДДЪРЖАНЕ-ЧОВЕК, не неква горилаПървоначално написано от SweeTy_Mi6i
![]()
вече наистина трябва да си жена(или да целиш да станеш такава) ако правиш мизерии по ръцете/краката
за това става въпрос...едва ли на някоя от вас ще и е приятно приятеля и да е с некви страашни вежди. но с нищо не трябва да се прекалява все пак, от там идват проблемитеПървоначално написано от sladkoto_Eli