.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    поля
    Guest

кога да го направя

аз съм момиче на 15 години имам гадже от 3 месеца,той е на 19 и много иска да правим секс но аз съм девствена и малко ме е страх трябва ли да избързвам?

Не...Докато ен станеш готова и сама не го поискаш не го прави,щот ще съжаляваш...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Не...Докато ен станеш готова и сама не го поискаш не го прави,щот ще съжаляваш...
    Samo kogato ti si gotova trqbva da go napravish. Toi bi trqbvalo da razbere.

estestveno 4e ne shtom ti ne si gotva a i ako ne te razbere go zareji vednaga shtoto tva zna4i 4e iska samo da te is4uka nqkolko pyti i 4ao ;]

Фен
    Град
    леглото
    не го прави докато не го поискаш сама ...за едно момче не си заслужава...
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    emi estestfeno che ne trqbva da go pravish,sled kato en si sigurna...ischakai i kogato si gotova go napravete,ako toi te obcha i durji na teb shte te ischaka dokato stanesh gotova i nqma da te nasilva...kakto veche kazaha,ne si zaslujava posle da sujalqvash zaradi EDNO MOMCHE !!!
    a puk ako te ostavi(dano ne se sluchi) zaradi tova che ne iskash...Mainata mu(s isvinenie) ....da si tursi druga....znachi ne te e obichal !
    YcneX
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Голям фен
    Ako durji na teb shte te iz4aka da stanesh gotova!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Град
    в приказките.. :)
    Естествено, че не трябва. Не си струва за едно момче, ако той те обича наистина ще те разбере както вече казаха така, че обясни му нещатата и ако не те разбере кажи му "майната ти"

Успех!
    Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
    Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.

Re: кога да го направя

Цитирай Първоначално написано от поля
    аз съм момиче на 15 години имам гадже от 3 месеца,той е на 19 и много иска да правим секс но аз съм девствена и малко ме е страх трябва ли да избързвам?
    Много ми е интересно,защо пускаш такава тема??? Ние ли трябва да ти кажем какво да правиш,какво чувстваш...???И защо всички и казвате когато се почувства готова?Малката,нали не си милиш,че това 19 годишно момче ще те чака?В крайна сметка човека си има нужди и щом като си решила да ходиш с батковци ,трябва да знаеш какво се очаква!!!Той да не е от дърво,че ще те чака да пораснеш,пък да се наканиш...Хем тръгваш с по-голям и явно очакваш,че той само ще те целува и ще ти се радва.връзката не е само разговори ,а и секс,което не е никак маловажно!Първо порасни!
    И темата ти не и е тук мястото!!!!
    П.С Не ти казвам веднага да скачаш в кревата,ама...я се осъзнай първо!
    Това,което не ни убива,ни прави по-силни!!!

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    определено не! не е важно дали той иска... важното е дали ти си готова!!!!!!!!!
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Цитирай Първоначално написано от petq_87
    Много ми е интересно,защо пускаш такава тема??? Ние ли трябва да ти кажем какво да правиш,какво чувстваш...???И защо всички и казвате когато се почувства готова?Малката,нали не си милиш,че това 19 годишно момче ще те чака?В крайна сметка човека си има нужди и щом като си решила да ходиш с батковци ,трябва да знаеш какво се очаква!!!Той да не е от дърво,че ще те чака да пораснеш,пък да се наканиш...Хем тръгваш с по-голям и явно очакваш,че той само ще те целува и ще ти се радва.връзката не е само разговори ,а и секс,което не е никак маловажно!Първо порасни!

И темата ти не и е тук мястото!!!!
    П.С Не ти казвам веднага да скачаш в кревата,ама...я се осъзнай първо!
    A taq koqto e napisala tva li4i 4e e nqkakva dolnoprobna kurva i po dobre da si be6e spestila tupoto "suvet4e" i dumite vij sa ako verno si nabor 87 za koito se predstavq6 moga da ti kaja 4e izklu4itelno posredstvena i ograni4ema
    A za teb mila moga da ti kaja 4e trqbva da iz4aka6 i da si gotova ili ne ne mislq 4e 15 e nai pravilnata godina za sex ima vreme za vsi4ko a i 3 meseca e malko za da razbere6 dali iska6 da si s tozi 4ovek i toi da ti e purviq
    LuBovTa E sLqPa!!!

КОТКАТА_17
    Курва ще викаш на майка ти,че те е родила!И пикло,върви си избивай комплексите някъде другаде,защото сбърка доста жестоко човека!Ограничена и посредствена ти е путката!Толкова си тъпа и проста,че по-добре се заличи от земята и без това за нищо не ставаш явно!Пак ти казвам,да не си позволяваш лукса,да се заяждаш с мен!Още не си пораснала достатъчно и не разбираш от доста неща,и не давай мнение за хора,които не познаваш малката!

Град
    In Basic Input Output System

Нощният влак ли гониш ? Не изневерявай на принципите си ...
    Умея да греша.

Xaxax

Ae pu6ti mu da te iz4uka 4e ina4e 6a te zareje badi sigyrna v tova!!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Щом питаш във форум,явно не си готова да спиш с него,а?
    Като гледам май би го направила само за да не те зареже ?
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Re: Xaxax

Цитирай Първоначално написано от Dr.XXL
    =D> =D> =D> Абсолютно ми хареса!

КОТКАТА_17
    Курва ще викаш на майка ти,че те е родила!И пикло,върви си избивай комплексите някъде другаде,защото сбърка доста жестоко човека!Ограничена и посредствена ти е путката!Толкова си тъпа и проста,че по-добре се заличи от земята и без това за нищо не ставаш явно!Пак ти казвам,да не си позволяваш лукса,да се заяждаш с мен!Още не си пораснала достатъчно и не разбираш от доста неща,и не давай мнение за хора,които не познаваш малката!
    AxAxAxAxAx milata tq kolko e prosta slojila edno _87 i se misli za golqmata kaka mili4ka ti si za 4ti kilometur predstavi si kakva si 4e si pi6e6 vuv forum s deca, kato si na 19 god. Az na 19 6te sam pri priqtelq si a ne vuv forumi.Po mnogo ne6ta moga da precenqvam horata i opredeleno teb sam te recenila.I v tvoi + e da ne me zala6va6 ti moje6 samo da se moli6 da ne me vidi6 najivo
    LuBovTa E sLqPa!!!

Re: Xaxax

Цитирай Първоначално написано от Dr.XXL
    =D> =D> =D> Абсолютно ми хареса!
    |
    O6te edno dokazatelstvo za tova kakva KURVI4KA si pa4avra
    LuBovTa E sLqPa!!!

Цитирай Първоначално написано от KOTKATA_17
    КОТКАТА_17
    AxAxAxAxAx milata tq kolko e prosta slojila edno _87 i se misli za golqmata kaka mili4ka ti si za 4ti kilometur predstavi si kakva si 4e si pi6e6 vuv forum s deca, kato si na 19 god. Az na 19 6te sam pri priqtelq si a ne vuv forumi.Po mnogo ne6ta moga da precenqvam horata i opredeleno teb sam te recenila.I v tvoi + e da ne me zala6va6 ti moje6 samo da se moli6 da ne me vidi6 najivo
    Само се виж колко си проста,ограничена и жалка!Знаеш ли,кое е жалкото,че не осъзнаваш колко си проста и умряла в кожата си!Имам приятел и чукам само него,а чии хуй си завирам и колко са не ти влизат в работата!Доста си малка и не се опитвай да даваш съвети за неща,които не са ти понятни!СМЕШКЕ!Преценила си си путката и таиз на майка ти.Ма оу,комплексарке,във форумите всички са смели,нали се сещаш,но надали ще си толкова смела,ако си пред мен!Не бъди толкова убийствено смела и не се захващай с мен!И нали ти казах преди малко,че майка ти е курва,за дето те е изсрала на тоя свят!Смрад!

AxAxAxAxAxAxAx ma ti si qko tupa koi go kaza tva ne govori za 4ovek koito ne poznava6 a ti maika mi poznava6 li q be 6toto az tvoita da mnogo izvestva prostitutka(elitna) to mai e nasledstveno a i ne mi govori tolko smelo 6te bude ubiistveno za teb da ti mai ne znae6 s koi si ima6 rabota otvorenata
    LuBovTa E sLqPa!!!

Фен
    Град
    Burgas
    ей,ей, превърнахте го в бойно поле за лични обиди.Вместо да съдите момичето и да и казвате колко и дали е пораснала, може да и дадете съвета, който търси или да замълчите...
    колкото до темата...ами виж аз винаги съм гледала на първия път като просто една ципа...в 90% от случайте боли няма да е толкова хубаво и красиво, колкото в представите ти.Погледни от друга страна, че всеки път ще ти е за първи път, когато се влюбиш...колкото и сексуални парктньори да имаш, с всяко следващо влюбване, ще изживяваш сексуалната тръпка по различен начин и всеки път ще ти е като пръв. Все пак...би трябвало да направиш тази крачка когато се чувстваш психически и физически готова за нея...тук вече ти си преценяш!
    А до това, че приятелят ти ще те остави...има известна доза истина...за мен са два варианта,ако не държи толкова много на теб, ще те отреже, а ако държи...просто ще потърси това,което не му даваш другаде...да не забравяме, че 19 годишните момчета си имат нужди!Успех в избора и дано вземеш правилното решение
    Hoy volv

Guest
    Цитирай Първоначално написано от air_soul
    ей,ей, превърнахте го в бойно поле за лични обиди.Вместо да съдите момичето и да и казвате колко и дали е пораснала, може да и дадете съвета, който търси или да замълчите...
    колкото до темата...ами виж аз винаги съм гледала на първия път като просто една ципа...в 90% от случайте боли няма да е толкова хубаво и красиво, колкото в представите ти.Погледни от друга страна, че всеки път ще ти е за първи път, когато се влюбиш...колкото и сексуални парктньори да имаш, с всяко следващо влюбване, ще изживяваш сексуалната тръпка по различен начин и всеки път ще ти е като пръв. Все пак...би трябвало да направиш тази крачка когато се чувстваш психически и физически готова за нея...тук вече ти си преценяш!
    А до това, че приятелят ти ще те остави...има известна доза истина...за мен са два варианта,ако не държи толкова много на теб, ще те отреже, а ако държи...просто ще потърси това,което не му даваш другаде...да не забравяме, че 19 годишните момчета си имат нужди!Успех в избора и дано вземеш правилното решение
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D

Точния отговор на въпроса ти е: когато си готова и си уверена, че е с точния човек и че няма да съжеляваш после, тогава го направи! Самия факт, че си задаваш този въпрос и пишеш във форума показва, че не си готова не дей да го правиш! Обясни на гаджето си, че не искаш и не се чувстваш готова, но това не е заради него! Ако той каже, че е съгласен да те изчака - значи всичко е точно, а ако те зареже или нещо подобно - значи не е за тебе, което значи че не е точния човек за първия път!

П.П. Вие двете, дето се карате в темата на момичето спрете! Не пълнете темата с лични нападаки! Ако искате карайте се на ЛС!

Град
    In Basic Input Output System
    Казах го специално на петя-87 , помолих и всички други : Моля бъдете толерантни с хората които постват проблемите си в форума ! Нека не шитваме темите им !
    Умея да греша.

napravi go kogato iskash ne kogato priqtelq ti iska ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си