- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатстване след 7ми клас
Ми не са хич толкова страшни изпитите(така се бях наплашила в края на 2-ия срок) обаче са решаващи все пак.Иначе влязох в СМГ!! \/ \
/ \
/ \
/
![]()
Гледам че и ти си от СМГ.А кой клас си?Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
![]()
....Don't bother!Be happy!....
I kak e tam?Kakuv triabva da ti e bala zada vleze6 tam?Първоначално написано от miloto_girl-4e
I kak e tam?Kakuv triabva da ti e bala za da vleze6 tam?AZ znam 4e 31 stigaПървоначално написано от miloto_girl-4e
Два месеца преди изпита бях готов и си напраих кефа - басейни, наляво надясно. Всичко ок. Само дето преди изпита по български не успях да се наспя щото няква аларма свири 2 часа. Бати гъза - идеше ми да потроша таратайката. Но пък изпитите минаха по вода.
По математика имам 5.75, а по БЕЛ - 4.75. Общ бал от 34 и влезнах в СМГ.
Az hodih 4at pat na uroci po matematika...i nakraq izkarah edni leko 6okira6to-neo4akvani ocenki![]()
Matematika - 5.007 \/
BEL - 6.000![]()
Ina4e pri men be6e golqm stress cqloto kandidastvane...ama sega sum 8kl i drugi den mi e izpita i hi4 ne se pritesnqvamni6to nqma da izkaram
![]()
Kakto i da e! Uspeh na si4ki sladurkovci na izpitaSi4ko 6te mine gladko, spoko
![]()
Spoko ne e tolkova gadno. Vajnoto e da si uchil redovno prez godinata nqma da e problem. I nai-vajnoto bez izlishni nervi.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
утре ми е първия изпит на есе!Но то най-лесно!Иначе ме е страх!!!!!!!!!
По повод изпита след 7ми кл. имам един въпрос към тези, които са го минали вече - как можеш да си редактираш беловата на съчинението без да се сметне за някакъв знак, или нещо от сорта? Питам, защото не вярвам да ми стигне времето да напиша цялата чернова и да я преписвам после, а ако сбъркам....![]()
Това бях аз, ама кой да се сети да се логне....Първоначално написано от Анонимко
![]()
няма да е проблем, ако задраскаш 2 -3 думи. Аз за да не правя грешки първо обмислям какво да напиша и после го пиша![]()
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Ми добре, мерсиПървоначално написано от Kam4eto
![]()
Е добре де,ами ако не обмислим нещо достатъчно добре?
Я някой с опит в преписването да каже как може да се облагодетелстваме по литература.И квесторите много ли са строги-в смисъл да не ти дават да се въртиш,да не може да се надвесваш настрани..защото наще учители се опитват да ни втълпят адски страх от цялата работа.![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Квесторите придружават ли те до тоалетната?![]()
Ми и на мен това ми втълпяваха,че не можеш да мръднеш и т. н.,но понеже аз държах и есе и постоянно си говорех с една фр.,обръщах се,смях се.Не ме придружаваха,само обясняваха къде е вц-то.Един даже ходи да гледа сестра си какво е написала (бяха близнаци).![]()
---
Pff ne e 4ak tolkova trudno.Kofti e samo dokato 4aka4 temata po bg.Zada4ite po matem ne sa tolkova trudni i nai-veroqtno(kakto stana pri men)6te sa po-lesni ot tezi v sbornika ot grupa B.Taka 4e spoko!!!!Az sea sam v Tyrgovska gimnaziq plovdiv i mn mu se kefq na tva daskalo![]()