Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
Цитирай Първоначално написано от fti4ka
Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
Ne!Nai-glupavoto neshto e 4ovek da si pravi planove...jivotut si znae rabotata..raz4itam na nego!
i nakraq se okazva6 s 3 deca i prodava6 domati na pazara nali?..sega si4ko ti izglejda rozovo 6toto ima mama i tate koito da te hranqt i da ti kupuvat dre6ki i gluposti.. ma q si predstavi kakvo 6te pravi6 sled 10 godini?!

mnou qsno 4e si pravq planove.. to4no za semeistvo ne no kakvo 6te rabotq i kak gore dolu 6te izglejda bude6teto mi.. 4ovek sam gradi jivota si.. uspeha nqma da padnde ot nebeto..trqq se potrudi6 za taq cel..
mi ne znam pri teb kak e oba4e pri men kakvoto do sega sum planuvala se e slu4valo to4no OBRATNOTO,taka 4e ne kazvam 4e ne mislq za budeshteto si ...a 4e ne moga da mislq oshte ot sega za koi shte se ojenq,koga,kolko deca shte imam,kude shte rabotq,kude shte jiveq...Imam nqkakvi planove no jivota moje da mi podnese neshto suvsem razli4no!!!zashtoto Jivota e tova koeto si te4e,dokato nie si pravim planove
ne ti govorq za planove ot roda na kolko deca 6te imam ili za koi 6te se ojenq.. govorq ti za tova 4e trqbva da re6i6 ot sega kakvo 6te raboti6.. nz na kolko godini si no povqrvai mi vremeto leti mnogo burzo i ako o6te ot sega ne zapo4ne6 da misli6 kakvo bi iskala da raboti6 posle kogato ve4e re6i6 moje da ne uspee6 da go postigne6..