- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо мразим политиката ?
Аз не мразя политиката! Напротив, още от малък ми е интересна и питах мама да ми обяснява всичко...
Много съм съгласен с автора не тамата наистина го поздравявам! Според мен точно защото много хора са политически неграмотни или просто с промити мозъци на които амбициите се опират до "ефтиня салам" сме сега на това дередже и са ни такива политиците...такива са каквито сме си ги избраили в общи линии те не падат от небетоЗа да се промени нещо трябва много тръд...всичко става с много труд а хората ги мързи та две не виждат....няма какво да се лъжеме...
Аз не мога да си представа какъв трябва да си за да гласуваш за някакъв ксенофобиясал шизовреник!! С това просто преля чашата....наистина имам чъвството че всичко е тръгнало назад и наляво вместо напред! За 3-4 парламентарни мандата да се сменят толкова разлчни правителства с толкова различни идеологии тфа според мен е именно от неграмотност! Ако българина знаеше какво иска можеби щеше да стане![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!