- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated: Загубих слатния пръстен на сестра ми. Как да и...
Znam 4e ne e mn podhodq6ta tema ama zagubih zlatniq prysten na sestra mi i nz kak da i kaja az po princip ne i nosq ne6tata ama edin pyt 6e se re6a i...!Molq vi pomognete mi kakvo da napravq???Kak da i go kaja???Ili da ne i kazvam???Malko e podlo da ne i kaja ama nz kak da postyq???Chuvstvam se ujasno!
a i roditelite mi se malko po konservativni i ako razberat..
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!
Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!
ти сама си го казала в подписа си ``Karai da vyrvi pyk kakvoto 6te da stava!!!``в такъв случай направи това което смяташ за най-добре
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
Ами аз бих си мълчала и бих й казала,че не съм го пипала...гадно е,ама си признавам какво бих направила на твое място...
От опит ще ти кажа,по-добре си признай..По-леко ще минеш уверявам те..Отколкото да лъжеш..на теб ще ти е по-леко ако си кажеш :P
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Angel_eyes moje bi si prava ama moite roditeli sa mn konservativni!az sym na 16 a imah problem s tqh za priqtelq mino za sega sme si 6taslivi i zaedno slava bogu!Blagodarq na vs otgovorili!!!
Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!
Ах това звучи яко тъпо. Кажи на сестар си и се моли да опази това в тайна. Абе що ни питаш нас и темата определено не е за тук...
Черен Принц
амии аз бих и казала когато я видя че е в настроение и няма да се натвари мнпосле бих и се подмазвала мъничко.. и то ще и мине
![]()
и аз,може би не е най-добрия вариант,ама...Първоначално написано от marche
![]()