Цитирай Първоначално написано от Ментор
Цитирай Първоначално написано от half life
Цитирай Първоначално написано от SkA7er
А колкото до стероидите и анаболите, аз съм ТВЪРДО ПРОТИВ ! Освен ако не мислиш да ставаш професионалист (култорист)...иначе просто е пълна тъпня и изблици на комплекси!
Прав си! Това си е чиста отрова! =D>
Да ама без тази отрова някой хора не могат да живеят...
Прав си, но и някой хора заради тая "отрова" умират!

korn, недей приказва глупости, може да заблудиш много хора, които не знаят какво е това стероид, с простотиите си!
Безвредни друг път...
И протектори да пиеш пак няма да изчезне докрай отрицателния ефект!
И аз познавам хора дето са го карали по месеци с бионабол и омнадрен, и на пръв поглед нищо им няма, но да не мислиш, че бъбреците и дробовете им са напълно здрави, както са били преди да почнат стероидите?!
Като толкова ги разбираш и смяташ, че са безвредни, защо ти не си набиеш иглата в задника?
Ако искаш може да съберем пари тука от форума и да ти купим малко стероиди, да си направиш един цикъл?...

П.С На тия дето взимат стероиди въобще не им завиждам, то не си е за завиждане, да не съм си намерил органите на улицата, че да се тровя!

Истината е да направите тяло на чисто! Ще знаете за какво сте се потили и можете да бъдете горди с това! Не всеки притежава нужните постоянство и дисциплина, за по-лесно минават към стероидите... Ако бяха толкова безвредни всеки втори щеше да ги употребява.