Ами пиша не за да се похваля,а за да споделя.Значи малко преди да навърша 17 ми се отвори парашута и на мен най-накрая.Бях се напил,на купоче у приятел.Имаше едно момиче,което той беше довел.Тя беше от "леките".Докато се усетим с моя човек тя вече се беше съблякла и тримата бяхме в стаята.Другите бяха из другите стаи на апартамента.Бях много пиян,не го бях правил преди,не ми харесваше и момичето особено,но си казах айде бе правя го за спорта...Взех презервативите,първия си го сложих наобратно ,в смисъл толкова бързах че тръгнах да го развивам от външната страна и го изцапах с няква течност,незнали дали е сперма.Махнах го,взех друг.Него пък го скъсах.Взех трети,него го закрепих и се вкарах в играта.След това дойде и тоя мой приятел и иска да я ебе и той.И така я ебахме двамата.Като че ли съм до известна степен разочарован,но от друга страна се радвам ,защото натрупах опит,но ме е яд че това ми беше първия път.За напред си казах ще правя секс с някоя или ако много ме привлича и имам чувства към нея.
А кажете ми,може ли да забременее момичето ако бях продължил с първия презерватив така както тръгнах да го слагам на обратно и го изцапах.Тъп въпрос,но не съм наясно и питам.