.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

MILENITA
    Guest

mom4eta opi6ete nai qkata svirka !

Haide mom4enca,opi6ete nai qkata svirka koqto sa vi pravili ! Pls vajno e ,ne trii te temata!

Голям фен
    Град
    София
    http://e-bane.net/modules.php?name=N...rticle&sid=612 tva mislq 4e pove4e 6te ti pomogne..

MILENITA
    Guest
    abe qsno ,ama vse pak mi e po interesno vie da si kajete !pls!

Фен
    Град
    Sofiq
    Скоро говорих с един приятел по темата... и той каза че в свирката най му харесва да вижда лицето на момичето и как го лапа... каза че било супер възбуждащо.. тази мръснишка физиономия и като му лижела топките не я сменял с нищо на света (за това казвам че мъжете са повърхностни същества) \/
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Мега фен
    Те и умират да им го лапат целия, обаче аз не мога да го направя посмъртно. Както и да го гледам, когато устата ми е пълна.
    Доколкото знам, много им харесва свирката да е колкото се може по-влажна.

MILENITA
    Guest
    heh 10x ,moje sega i malko pove4e mom4e6ki mneniq

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Доколкото знам, много им харесва свирката да е колкото се може по-влажна.
    Тва не го знаех нима
    за свирките ..хм...езиче на главичката !
    2 т. от правилника. Бан на профил

vrpd-boy
    Guest
    vqrno e 4e me kefi kato e po vlajna. nomera e glavata na 4lena da se smu4e i oblizva. s pove4e sliunka e po qko. i vnimatelno sys zybkite 4e e nepriqtno kato mi go zaka4at s prednite si zybki.

да,мъж съм
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MiLiNkOtO^
    (за това казвам че мъжете са повърхностни същества) \/
    Не разбрахте ли че винаги има изключения.Стига с тва мъжета са такива,жените такива.Ми харесва му на човека тва.Що да е повърхностен? Данеби да е по яко да харесва разпорени кореми.А да те видим тогава?

С пет шест мнения няма да се научиш на занаят. Отиди да си говориш с някоя курва да те научи на занатят . Иначе основен проблем е че ги правите много нежни, се едно ще се скърши тоя кур, аз обичам да ги усещам свирките, по груби, яко повер трябва да имаш .
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Guest
    (за това казвам че мъжете са повърхностни същества) \/
    И след като твоя приятел го е казал, значи всички са такива?
    Е, не знам за всички жени, но определено за теб си изградих мнение, че си повърхностна

Guest
    Скоро говорих с един приятел по темата... и той каза че в свирката най му харесва да вижда лицето на момичето и как го лапа... каза че било супер възбуждащо.. тази мръснишка физиономия и като му лижела топките не я сменял с нищо на света (за това казвам че мъжете са повърхностни същества) \/
    TAKA LI...NIMA...TI DA NE BI DA NE PRAVICSH SVIRKI!!!!

MILENITA
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    С пет шест мнения няма да се научиш на занаят. Отиди да си говориш с някоя курва да те научи на занатят . Иначе основен проблем е че ги правите много нежни, се едно ще се скърши тоя кур, аз обичам да ги усещам свирките, по груби, яко повер трябва да имаш .
    vij sega az ne sum kyrva ,prosto iskam da dostavq po -golqmo ydovolstvie na moq fr

Цитирай Първоначално написано от MILENITA
    vij sega az ne sum kyrva ,prosto iskam da dostavq po -golqmo ydovolstvie na moq fr
    Не съм казал че си. Но просто знам кой може да ти даде съвет защото мене от всички жени дет са ми правили само две знаеха как трябва и едната от тях беше курва признавам си.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Guest
    тази мръснишка физиономия и като му лижела топките не я сменял с нищо на света (за това казвам че мъжете са повърхностни същества) \/
    Абе не знам...или ти или твоя приятел имате фантазия, щото точно тази реплика за мръснишката физиономия е от един филм ("Един нетъп американски филм") ...
    И защо мъжете да са повърхностни същества, когато ги кефят яките свирки? Аз лично се кефя да виждам как доставям удоволствие на някой по този начин.... Ама ти явно не обичаш....

Супер фен
    Град
    не искам да прозвучи...лигаво или т.н.,но си мисля ,че е мн мило че искаш да му доставиш пълно удоволствие!!!а и явно нямаш опит .За курвите,е какво сега ,да отиде на ОКоловръстното и да спре някоя жрица ли ?!?!?!?!?!?!?пфу!

Ми ебали го може да познавя някоя в центъра.
    Само знам че си разбират от работата и няма друго такова нещо.

Супер фен
    Град
    Ми ебали го може да познавя някоя в центъра.
    Само знам че си разбират от работата и няма друго такова нещо.
    /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\__________________ !
    if you say so..

Грубо,но без зъби.Тва е тайната.
    Ко яли?-Пили.
    Ко пили?-Със зели.
    Нещо подобно е и този форум

s ezi4e varhu glavi4kata

Фен
    Град
    Където Там
    Идеалната свирка не може да се опише тя може да се направи.По принцип е много възбуждащо момчето да ти вижда лицето, да му го лапаш колкото се може повече, да го смучеш, да правиш резки движения без да дереш със зъбките обаче, да въртиш главата за да влиза по различен члена в устата ти, да си могаш с ръка(като масажираш топките или по самия член нагоре - надоло), друго ........ нещо по-мало важно....ако можеш гледай го в очите. А най-важното е след като свърши да е в устата ти, а ако и глътнеш и продължиш да му правиш свирка няма начин да не остане доволен.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Cha0
    Идеалната свирка не може да се опише тя може да се направи.По принцип е много възбуждащо момчето да ти вижда лицето, да му го лапаш колкото се може повече, да го смучеш, да правиш резки движения без да дереш със зъбките обаче, да въртиш главата за да влиза по различен члена в устата ти, да си могаш с ръка(като масажираш топките или по самия член нагоре - надоло), друго ........ нещо по-мало важно....ако можеш гледай го в очите. А най-важното е след като свърши да е в устата ти, а ако и глътнеш и продължиш да му правиш свирка няма начин да не остане доволен.
    ахахах ти ме изкефи

D_A_Q_N_A
    Guest

nqma

abe normalno li e da se pravqt svirki spored vas?

Guest

Re: nqma

Цитирай Първоначално написано от D_A_Q_N_A
    abe normalno li e da se pravqt svirki spored vas?
    Категорично НЕ!!! Не слушай хората какво говорят, те всички полудяха в последните десетина години. Бог не е създал устата за това!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си