- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Колко грама перманганат в колко грама вода?
zna4i v predni temi bqh 4el 4e teq "belite to4ici" okolo prastena na penisa se mahali s kaliev permanganat.. no vaprosaat mi e kakav to4no trqq da e raztvora ... kolko grama permanganat v kolko grama voda?! nekoi koito znae da ne se skatava..
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Калиевият перманганат НЕ ПОМАГА В ТОЗИ СЛУЧАЙ!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
ти ако слушаш мафиозо далече няма да стигнешПървоначално написано от nobody
First rule - I rule
mafiozo si4ko 4uva i vijdazna4i kalieviq permenganat trqbva da e malko v smisal da se polu4 bledo rozov cvqt ina4e 6te te izgori i 6te ti se e*e maikat na glavi4kata! a zadaljitelno da e v topla voda mn topla(e da moje6 da si go topne6) i tva go prai6 3-4 sedmici prez 1 den
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
А ти от опит ли говориш или наизуст?Първоначално написано от MAFIOZO
![]()
Защото разтвора от калиевия перманганат не е лечебен, а дезинфекциращ...
da ot li4en opit tva mi go kazaxa doktorite vuv VMA-to (voenna medicinska akademiq) moga daje da ti kaja i koi doktor! i mi pomogna da! p.s kalieviq permenganat se polzva da mn ne6ta v razli4ni koli4estva stava daje za boqdisvane na velikdenski qica!Първоначално написано от half life
А тва, че е помогнал на теб не означава, че ще помогне и на тва момче!Първоначално написано от MAFIOZO
Стига сте карали хората да се самолекуват...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
emi v pogornata tema me pitat dali ot li4en opit govora i obqsnqvam! aide da 4etem kato xorata!
Обяснявай си колкото искаш, но недей да даваш съвети на посоки, защото мисля че не си достатъчно квалифициран, нали?Първоначално написано от MAFIOZO
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
opa izvinqvam se! vie ste lekarkata vuv PRAVITELSTVENA BOLNICA i znaete si4ko tam pratixa vi ot Sv.ANNA nali?? moje li da ostanaa?Първоначално написано от California
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам чувството, че изобщо не се виждате какво пишете понякога...
Не аз също не съм лекар и точно за това не давам съмнителни съвети за самолечение!