- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ГСМ-и и за какво са ни те ?!?
за снимане и мп3-ки
главно си за говорене и смс-и
по бизнес го ползвам много органайзера и алармите и разговори водя много
ползвам го едва ли не кат будилник само (има и такива хора не се очудвайте)
ползвам го да праскам някои по главата кат ме ядоса (тва едно време го правих аз със сименса ми хахаха)
зех си го щото си нямам тетрис ....
чудя се и аз за какво си го взех тоя гсм ?
телефона ми е със операциона система и гледам клипчета и какво ли не правя с него ...
зех си го по настояване на мама та да ми крещи по него кат закъснявам
Основно за комуникация, но всяка друга екстра е добре дошла![]()
b)по бизнес го ползвам много органайзера и алармите и разговори водя много
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
mm az moq si go polzvam nai veche za komunikaciq i sms-chenca ama i za mn dr rabotki de kat izpatkvam v chasovete muzika si slushkam a i igrichkite ne gi ostaqm na mira pyk si iam edna pr det non-stop se shtraka s kameratato moitu tilifonche multifunkcionalno stana xaxaxa i chat pat nashta mi kreshti kat zakysnqvam
![]()
000 m0q GSM e lud ... M0t0r0lka C200 (lipil0t0) :P "Imam gu 0t 2 g0dini i p0l0vina ama e super zdrav ... p0nqk0ga kat0 se zamislq g0 isp0lzvam, za da udrqm glavi ama sam0 m0ita :P Ina4e na neg0 ni6tu 0sven Zmiq, Kalkulat0r i Budilnik nqma (ne 4e gi isp0lzvam) Abe 0b6t0 vzet0 sam0 za g0v0rene i SMS-i g0 p0lzvam! Ama ne mislq da g0 smenqm sk0r0 6t0t0 mn si g0 l0vq :P Vse pak sym na smetka ... Drugite kf0 kyt imat qki telef0ni i nqmat vau4er haha mn smqh tugaa ...![]()
Аз не си използвам телефона много много,освен за будилник. Въобще не ми се приказва, нито ми се пишат СМСи. Трябва ми по спешност, и в планината и въобще след природата върши работа.
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ооо без гесема съм направо умряла, жизненоважно ми е да си говоря по 24 часа на ден за простотийки, слушам музика, гледам филми, теуефона мие нокие - уайд скрийн ТВ.
Без мойто телефонче не мога.Повече говоря, от колкото да цъкам смс-чета. Иначе снимчици, клипчета, mp3-ки. Само, че когато трябвам на някой аз винаги съм го зарязала някъде.![]()
за говорене и са смс-и главное и кът фотоапарат го използвам по принцип,ама тва щото си нямам цифров хаха
иначе за другите работи си има други работи
![]()
Използвам тела за говорене, смс-и, като мп3 плайер и снимам с камерата и после свалям на пц-то. Това еА телефона е СЕ К750.
2т. забрана за ползване на профил
ami moq e samsung d500 i mn si go obi4am-ne go smeniam s drug.. za sega de... xixix.. az go polzvam za vsi4ko-kato po4nem ot organaizera sutrinta..sled tva razgovori postoqnno,sms-i tuk tak... snim4ici koito ka4vam na pcto i da ne zabravqme mp3 playera... ob6to vzeta da jivee bateriqta!!!!
Моя телефон се използва за всичко (Панасоник Х700). Но най-вече говоря с него (въпреки че имаадски много снимки на него, без които, буквално, не мога да живея)
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Аз моя го ползвам за говорене, смс, МУЗИКА и клипчета, снимки и т.н......даже не знам кви игри имам хахаххах
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Ами за говорене, снимане и ЕмПеТройки хихи![]()