- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко?
Колко дълго живеят сперматозоидите?![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Извън нормалната си среда.. до 3/4 часа според учебника ми по биология.. но достатъчно дееба и малките копеленца хахахахах :P
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Seriozno li?????????????? Na men mi kazaha che do 10 mins... Izvyn normalnata si sreda,toest? Moqta informaciq e,che jiveqt kym 3 dni vyv vodna sreda,a inache do 10 mins...
цитирам.. учебно помагалонз от обща култура и затова
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
E NE! Ti napravo... me otkaza ot jivota !!! Nqkoi drug da ima info po vaprosa????![]()
ами с вълнени материи лесно ги избърсах но като накапах блузата след филма божке накрая трябваше да си я пера че 3 дни не изчезнаха и маика ми попита каде е тяпа да не кажа как противно меришат гадните му Ш'б'н'ц'
Ами всъщност,не знам от каде съм го чул,но сперматазоидите след като са влезнали там кадето трябва могат да живеят до 2 дни(остават 1 или 2ма накрая дето оплождат)май,ше погледна некаде за друго инфо и ше ти кажа допълнително![]()
до 3 дни в матката.
До яйцеклетката достигат около 2000(от стотина милиона май бяха.)
Nai-tochno kazano.Първоначално написано от InHell
Koeto znachi, che mojesh da zabremmeneesh do 3 dni sled kato svyrshvane v teb.
Хах.Първоначално написано от half life
![]()
...също брадясват!![]()
Аз даже познавам един(мое производство естествено),който ме кани на 102ри рожден ден в събота
First rule - I rule
Няколко часа и са много подвижни. Незнам какъв ти е проблема .... ама това е действителността
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
дам,70++ също са "няколко часа"Първоначално написано от Cha0
First rule - I rule