- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно противозачатъчните хапчета
Така...искам да ви попитам първо коя марка хапчета ползвате и на колко сте години. Безопасно ли е за момичета на 16-17 години да ползват такъв тип контрацептиви?
П.С. Моля да пишат в темата само момичета, които използват или са използвали хапчета.
А аре моля никой да не пише. За тия въпроси си има гинеколози!![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Какво като има. Искам да видя кои са най-използваните хапчета( които следователно са и най-добри)!Първоначално написано от Oyamoto
Глупави деца, вие родители нямате ли? Къде сте тръгнали да правите секс, ако не сте узрели психически, за да говорите с родителите си?
i az iskam da znam ne6to pove4e za protivoza4ata4nite. koe e po-dobre da se izpolzva: prostinor duo za barza kontracepciq ili protivoza4ata4ni? i ako e protivoza4ata4nite kak se piqt-redovno ili samo za momenta kogato 6te pravi6 sex? nadqvam se 4e 6te ni otgovorite i na dvete za da ne sme v nevidenie. MOLQ VI VAJNO E ZA NAS
BOG e LiUbOv !!!
Не всички "деца" имат либерални родители, които биха ги разбрали и помогнали.Първоначално написано от `Death`Whore`
Да нясно съм какво се съдържа в хапчетата( колко наброй хормони и т.н.). Темата ми не е за да се втурна към първата аптека да си накупя 1 кило хапчета и да почна да изпробвам. Просто смятам,че е добре по-опитните момичета от тази гледна точка да споделят мнението си за хапчетата.
порочна и скромна: Постиниор Дуо не е за всекидневна употреба. Съдържа прекалено голямо количество хормони, които могат да ти навредят. Препоръчва се само като спешен метод за предпазване от нежелана бременост.Пък и малко скъпичак...
Първоначално написано от Анонимко
naqsno sam s tova. iskam da mi kaje6 ne6to za protivoza4ata4nite. te se piqt redovno mai4e,no ako ne gi piq taka kakvo bi stanalo? kaji mi ne6to pove4e iskam da znam a nqma kogo da pitam. pls pomogni mi. 4uvala sam 4e aspirina sa6to stava za barza kontracepciq-taka li e?
BOG e LiUbOv !!!
Така ще се опитам да ти обясня доколкото аз ги разбирам нещатата. Противозачатъчните хапчета се пият редовно, в повечето случаи всеки ден в продължение на 21 дена. Те спират образуването на яйцеклетка, без която забременяването е невъзможно. След като свършиш блистера си с хапчета(демек 21 дена след като си ги пила редовно) цикала ще ти дойде. Когато свърши пак започваш и т.н. Не трябва да се пропускат дни в които хапчетата да не бъдат пити.Първоначално написано от poro4na i skromna
Това за аспирина е пълна измислица![]()
blagodarq mnogo! kazaha mi 4e prostinor duo sa okolo 10-12 lv. taka li e? i kolko hap4enca sa vatre?Първоначално написано от Анонимко
BOG e LiUbOv !!!
blagodarq mnogo! kazaha mi 4e prostinor duo sa okolo 10-12 lv. taka li e? i kolko hap4enca sa vatre?[/quote]Първоначално написано от poro4na i skromna
11.54 ако бъдем точниВътре са две хапчета, които се приемат едновременно до 72 часа след акта.
11.54 ако бъдем точниПървоначално написано от Анонимко
Вътре са две хапчета, които се приемат едновременно до 72 часа след акта.[/quote]
az ve4e si gi kupih. no ima ne6ta koito pi6e vatre i ne mi haresvat ama karai. zvemat se ednovremenno,no moje da si glatna ednoto posle drugoto po edno i sa6to vreme de,4e ako i dvete si gi sloja v ustata nqma da moga da gi preglatna i 6te zasednat nqkade. nali taka stava?
glupa4eta,![]()
ne e vajno koi kakvi izpolzva!!! za vseki 4ovek e individualno zatova si ima genekolkzi koito da ti pradpi6at opreeleni tabletki. ama i vie kato malkite deca- nqma ni6to stra6no ot genekologa/da znae6 ne hapqt/.
aide 4ao i umnata![]()
If at first you don't succeed,
then dust yourself off and try again
Слушайте сега мили момиченца!
Постинор Дуо е спешна контрецепция с много висока доза хормони и много странични ефекти! Използва се само в спешни, наистина СПЕШНИ случаи! И не се препоръчва да се примема повече от ДВА пъти ГОДИШНО! Преди да ги използвате мислете наистина трябва да ги пиете, четете листовката и не правете глупости!
Противозачатъчни хапчета за планова контрацепция има много! Опаковките съдържат 21 хапчета. Пият се в продължание на 21 дена, всеки ден по точно едно и също време. След това се почива точно 7 дни и на 8-мия в определения час се започва новата опаковка. Различните орални контрацептиви имат различно количество хормони в себе си. Тези хапчета се изписват единствено от гинеколог - след преглед за състоянието на матката, яйчниците, тест за бременост и цитонамазка! След разговор с вас за цялостното ви здравословно състояние, лекарят може да прецени, че се нуждаете и от допълнително изследване и допълнителни профилактични прегледи по време на приема на хапчета! В никакъв случай не разчитайте на препоръките от приятелки и мненията от форуми! Единствено лекар може да прецени добре кой препарат и с какво съдържание на хормони е подходящ за вас! Както и да ви обясни подробно за правилното прилагане на този вид контрацептиви!
Жената се ражда с определения брой яйцеклетки. Противозачатъчните спират тяхното узряване и слизане по фалопиевите тръби.Първоначално написано от Анонимко
И това не е така. Започваш ги точно на 8-мия ден от спирането!Първоначално написано от Анонимко
Ako си на нормалната възраст, колкото и нелиберални да са родителите ти, ще разберат, че си голям човек.Първоначално написано от Анонимко
И какво за теб е нормална възраст?Първоначално написано от `Death`Whore`
А за яйцеклетките - точно за узряването им имах предвид![]()
А какво точно беше цитонамазка?
и не се ли пълнее от противозачатачни ?
2 т. от правилника. Бан на профил