- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Normalno li e tova?
Zabelqzvam ,4e kogato sum s gadjeto si ,se vuzbyjdam stra6no mnogo.Ne sme pravili sex do sega(a i az samata ne sum pravila do sega - na 15 sum).Pitam dali tova te4enie ili kakvoto tam se qvqva,koeto imam e ne6to kato... znam li ?! Normalno li e ili mi ima ne6to na polovite organi?
I predi sum imala ,no ne tolkova obilno kolkoto sega... Molq za seriozni otgovori!![]()
kakvo e techenieto ? ako e bqlo techenie na doktor .Първоначално написано от Blq_blq_blq
P.S. normalno e da se vyzbujdash kato si s gadjeto ti![]()
![]()
Сега аз сам момче, но ще ти кажа, че като съм с приятелката си, като почне любовната игра, и почна да и правя френска теква, увлажнява се от възбуда.При теб вероятно е същото, това до някаква степен показва че си готова за секс.
Абе тя говори, че става мокраПървоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
![]()
2т. забрана за ползване на профил
AMi da ne6to kato bqlo e,no go imam samo kogato sum s nego.Prez drugoto vreme vsi4ko si e nared.Vuzmojno li e da e ot vuzbudata?Oh... neznam i az ve4e,no zapo4vam da se pritesnqvam za sebe si...
Mersi za vnimanieto KRaLiCa_na_OrGaZmA![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
OPS!!! Iskam da se izvinq iskrenno na moqta priqtelka ЛуТ~ГъС ,4e pisax ot moe ime s neinata registraciq!!! MNogo sujalqvam!!!Molq da me izvini6,Nade
A kolkoto do moeto taka nare4eno te4enie,mislq 4e e malko prekaleno.TA az napravo se pomokrqm!
edno 6te ti kaja: suvsem normalno e da se vuzbujda6 ot gadjeto si! o6te po normalno e da se poqvqva togava tova te4enie za koeto govori6! koeto zna4i: ne se pritesnqvai a se prestra6i i po4vai da pravi6 SEX!!!![]()
black cat or white cat,that is the question!!!
Това не е течение! Това е показател за възбудата на жената. Отделя се, за да може пенисът да влезе гладко и да има минимално триене. Пенисът също отделя подобна течност - нарича се "предеякуалционна".
Ейй много разбирашПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
2т. забрана за ползване на профил
momi4e li si, mom4e li si ne mi stana mnogo qsno na kogo e tova te4enie no misq 4e i dvamata go imate. tova e napalno normalno- pokazatel za vazbuda. za parvi pat ste po4ustvali istinskata vazbuda. vaob6te ne se dopitvaite do lekari, tova ne e bolest, a e napalno normalno ne6to i se slu4va na vseki praktikuva6t sex 4ovek.
TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!
ami mislq 4e napulno si gotova za qk SEX ( s priqtelq si)
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Hah,mersi mnogo za supri4astnostta vi.I,haha da ima mi ne6to na mislovniq organ,no o6te ne sum ystanovila kakvo to4no.I Momi4e sum!
Golemi blagodarnosti na vsi4ki !!!Ve4e se bqx stresnala![]()