.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Blq_blq_blq
    Guest

Normalno li e tova?

Zabelqzvam ,4e kogato sum s gadjeto si ,se vuzbyjdam stra6no mnogo.Ne sme pravili sex do sega(a i az samata ne sum pravila do sega - na 15 sum).Pitam dali tova te4enie ili kakvoto tam se qvqva,koeto imam e ne6to kato... znam li ?! Normalno li e ili mi ima ne6to na polovite organi?
    I predi sum imala ,no ne tolkova obilno kolkoto sega... Molq za seriozni otgovori!

Re: Normalno li e tova?

Цитирай Първоначално написано от Blq_blq_blq
    Zabelqzvam ,4e kogato sum s gadjeto si ,se vuzbyjdam stra6no mnogo.Ne sme pravili sex do sega(a i az samata ne sum pravila do sega - na 15 sum).Pitam dali tova te4enie ili kakvoto tam se qvqva,koeto imam e ne6to kato... znam li ?! Normalno li e ili mi ima ne6to na polovite organi?
    I predi sum imala ,no ne tolkova obilno kolkoto sega... Molq za seriozni otgovori!
    kakvo e techenieto ? ako e bqlo techenie na doktor .

P.S. normalno e da se vyzbujdash kato si s gadjeto ti

unknow
    Guest
    Сега аз сам момче, но ще ти кажа, че като съм с приятелката си, като почне любовната игра, и почна да и правя френска теква, увлажнява се от възбуда.При теб вероятно е същото, това до някаква степен показва че си готова за секс.

Re: Normalno li e tova?

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Цитирай Първоначално написано от Blq_blq_blq
    kakvo e techenieto ? ako e bqlo techenie na doktor .

P.S. normalno e da se vyzbujdash kato si s gadjeto ti
    Абе тя говори, че става мокра
    2т. забрана за ползване на профил

Blq_blq_blq

AMi da ne6to kato bqlo e,no go imam samo kogato sum s nego.Prez drugoto vreme vsi4ko si e nared.Vuzmojno li e da e ot vuzbudata?Oh... neznam i az ve4e,no zapo4vam da se pritesnqvam za sebe si...
    Mersi za vnimanieto KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Който не ме харесва ,няма вкус!!!

Blq_blq_blq
    Guest
    OPS!!! Iskam da se izvinq iskrenno na moqta priqtelka ЛуТ~ГъС ,4e pisax ot moe ime s neinata registraciq!!! MNogo sujalqvam!!!Molq da me izvini6,Nade
    A kolkoto do moeto taka nare4eno te4enie,mislq 4e e malko prekaleno.TA az napravo se pomokrqm!

edno 6te ti kaja: suvsem normalno e da se vuzbujda6 ot gadjeto si! o6te po normalno e da se poqvqva togava tova te4enie za koeto govori6! koeto zna4i: ne se pritesnqvai a se prestra6i i po4vai da pravi6 SEX!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Мега фен
    Това не е течение! Това е показател за възбудата на жената. Отделя се, за да може пенисът да влезе гладко и да има минимално триене. Пенисът също отделя подобна течност - нарича се "предеякуалционна".

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Това не е течение! Това е показател за възбудата на жената. Отделя се, за да може пенисът да влезе гладко и да има минимално триене. Пенисът също отделя подобна течност - нарича се "предеякуалционна".
    Ейй много разбираш
    2т. забрана за ползване на профил

momi4e li si, mom4e li si ne mi stana mnogo qsno na kogo e tova te4enie no misq 4e i dvamata go imate. tova e napalno normalno- pokazatel za vazbuda. za parvi pat ste po4ustvali istinskata vazbuda. vaob6te ne se dopitvaite do lekari, tova ne e bolest, a e napalno normalno ne6to i se slu4va na vseki praktikuva6t sex 4ovek.
    TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Цитирай Първоначално написано от djindji_f
    momi4e li si, mom4e li si ne mi stana mnogo qsno na kogo e tova te4enie no misq 4e i dvamata go imate. tova e napalno normalno- pokazatel za vazbuda. za parvi pat ste po4ustvali istinskata vazbuda. vaob6te ne se dopitvaite do lekari, tova ne e bolest, a e napalno normalno ne6to i se slu4va na vseki praktikuva6t sex 4ovek.
    и аз така мисля

Супер фен
    ami mislq 4e napulno si gotova za qk SEX ( s priqtelq si )

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Blq_blq_blq
    Guest
    Hah,mersi mnogo za supri4astnostta vi.I,haha da ima mi ne6to na mislovniq organ,no o6te ne sum ystanovila kakvo to4no.I Momi4e sum!
    Golemi blagodarnosti na vsi4ki !!!Ve4e se bqx stresnala

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си